BMW ne odustaje od pretplata, ali priznaje grešku

poruka: 42
|
čitano: 10.691
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "BMW ne odustaje od pretplata, ali priznaje grešku ".
2 godine

Stvarno ne razumijem zašto itko želi koristiti te gluposti? Kontrolu trake, čitanje znakova i ostale slične beskorisnosti sam isključio čim sam kupio auto. Pa nisam retard da ne vidim gdje vozim.

Mučko Đubre
Moj PC  
8 15 hvala 1
17 godina
Re: BMW ne odustaje od pretplata, ali priznaje gre
Od 100% vozaca koji imaju vozacku i ne bave se voznjom profesionalno:

5% su iskusni i izrazito dobro vozaci
10% nisu retardi i znaju voziti
25% prosjecni vozaci
60% caveman-level retardi koji voze gore nego na GTA i samo je pitanje vremena dok ne prenesu nekog u vjecna lovista jer nisu sposobni pratiti promet na brzini vecoj od 22km/h gdje je vise od 1.74 automobila na cesti

27 3 hvala 7
15 godina

Meni je npr. korisna stvar kamere na cesti. Ok, nije mi bilo problem koristiti Radarbot, no ipak ovo mi je prakticnije nego se jebavati s nekakvim aplikacijama.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Sve mi se čini da postoji neki hack kojim se to otključava.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Štrumpf Nazgul kaže...

Stvarno ne razumijem zašto itko želi koristiti te gluposti? Kontrolu trake, čitanje znakova i ostale slične beskorisnosti sam isključio čim sam kupio auto. Pa nisam retard da ne vidim gdje vozim.

Zato jer je dovoljan samo jedan trenutak nepažnje da se desi nesreća (manja ili veća), pogotovo kada dugo voziš. Ja se ne bih vraćao na auto bez toga, pa nisam retard da si svjesno povećam šansu za izazivanje nesreće.

17 godina
BMT kaže...

Gdje ima brave ima i ključa..

Cest la vie, mon amie...
18 godina

Daljinsko upravljanje grijanjem sjedala? Ajde jasno mi je da si netko želi zagrijati sjedalo prije nego što sjedne u auto, ali tako nešto ne mora ići preko nekakvog cloud-a. Stavljaju sve u cloud samo da bi mogli naplaćivati.

Amenoum

6 0 hvala 1
17 godina
BMT kaže...

na balkanu smo... trebalo bi malo pogledati, mozda po dark webu, kako poceti otkljucavati te gluposti... raditi to u fushu naravno :D 

9 godina

Aha. Vi bi se ugradili u placu na mjesecnom principu za ono sto sam vec (pre)platio?  

Ma evo vam svima Mamic. 

2 opcije.

1. Kinez daje sve to i 40% vise bez pretplate

2. Zna Mile onog Fadila "izbosne" koji ima privatnu garazu i sve ti to otkljuca za 99 eur, napravi update software-a, otkljuca "premium paket" i opere auto/usisa auto iznutra

10 0 hvala 0
10 godina
Platiš auto silne desetke tisuća i onda za neku funkcionalnost još traže pretplatu.
Ma f*ck off! Ne dam! No way Jose!
Life is jazz. Play it cool.
Moj PC  
11 0 hvala 3
16 godina

Šabanluk košta!

Ju je je? Je ju je!
16 godina
Nije saban svatko tko vozi BMWa nit je pametan svatko tko vozi neko govno od vitare, astre, ceeda i sl.
U vecini slucajeva pa tako i ovom, nije problem bmw-ov model naplate nego vas budzet, ajmo se iskreno spominat..
Dere vas i telekom, dere vas konzum, dere vas i onaj tko vam je prodao neko sranje od auta, ali to je sve ok, idemo samo jako sjedit doma za kompovima i jambrat o autima i opcijama koje ne mozemo kupit...ono, jebe*a vam je rasprava, ko i clanak.
WHITE STONES VARAŽDIN
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2026 23:22 (Tincha).
Moj PC  
1 9 hvala 0
5 godina
Vjerujem da razumiješ da se ovdje ne radi o novcu. Da ponude opciju ili kupi ili pretplata, nitko ne bi trepnuo, ali ovdje stvarno kupce prave budalama. Ne možeš koristiti nešto što je već ugrađeno u auto - jer eto, plaćaj harač kmete.
16 godina
Razumijem i nisam iznenaden jer se u dnevnoj praksi susrecem s takvim primjerima; nedavno kupili stroj koji moze raditi x stvari po defaultu, a za y popis mogucnosti treba platiti "pro" nadogradnju. I vidi vraga, stroj nije od bmwa, nego je stigao iz koreje.

Moj je odgovor vise bio usmjeren na ove koji frustracije malog..novcanika lijece tu na forumu kroz arogantne i neprimjerene komentare, a isto sam tako poprilicno siguran da kad bi jednom probali voziti bolji auto, puno bi toga "prekosali" u ime toga.
WHITE STONES VARAŽDIN
Moj PC  
0 6 hvala 0
15 godina

Volkswagen u ID7 trazi 45 eura za grijanje sjedala mjesecno..znaci na autu od 60 000 eura...a ima tu jos, rikverc kamera je na pretplatu,...

Njemacka autoindustrija je propala,samo im to jos nitko nije rekao...ostatke ce kupiti kinezi..

Svemirski mega car
Moj PC  
10 0 hvala 1
5 godina
Mic po mic ako kapitalist vidi da to prolazi, auti će biti samo na pretplatu, stanovi će biti na pretplatu, hrana, zdravstvo, obrazovanje, odjeća...
"You'll own nothing and you'll be happy"
16 godina
Tincha kaže...
Razumijem i nisam iznenaden jer se u dnevnoj praksi susrecem s takvim primjerima; nedavno kupili stroj koji moze raditi x stvari po defaultu, a za y popis mogucnosti treba platiti "pro" nadogradnju. I vidi vraga, stroj nije od bmwa, nego je stigao iz koreje.

Moj je odgovor vise bio usmjeren na ove koji frustracije malog..novcanika lijece tu na forumu kroz arogantne i neprimjerene komentare, a isto sam tako poprilicno siguran da kad bi jednom probali voziti bolji auto, puno bi toga "prekosali" u ime toga.

Šabanluk još jednom...

totemističko štovanje logoa mi je smiješno...

to govorim kao čovjek kojem se sviđa M635 Csi ili 328 Mille Miglia... a od zadnjih BMWa, još uvijek mi se M3 sviđa...

ali u Hrvata u zadnje vrijeme BMW je vozilo nadrkanih klinaca koji si odvaljuju glave vozeći 200+ po gradu...

Ju je je? Je ju je!
9 godina
Stric_Jura kaže...
ali u Hrvata u zadnje vrijeme BMW je vozilo nadrkanih klinaca koji si odvaljuju glave vozeći 200+ po gradu...

Prirodna selekcija dolazi u razlicitim formatima 

16 godina
Stric_Jura kaže...
Tincha kaže...

Šabanluk još jednom...

totemističko štovanje logoa mi je smiješno...

to govorim kao čovjek kojem se sviđa M635 Csi ili 328 Mille Miglia... a od zadnjih BMWa, još uvijek mi se M3 sviđa...

Osim tebe nitko ne priča o totemističkom štovanju logoa, čak naprotiv, čini mi se da si ti više opterećen istim nego ja koji ga vozim. Ja sam samo iznio činjenicu da ovaj model naplate, koji svakako nije zdravo razuman, najviše muči one koji ni nemaju za auto kojeg se to tiče..

A ovo s nadrkanim klincima..ne znam, ja ih podjednako viđam i u golfovima, A trojkama i sličnim mašinerijama, a statistički podatak da se bmw-i krše na sve strane samo dokazuje da to nije auto za svakog.

Za nekog iz financijskih razloga, a za klinca iz praktičnih/sigurnosnih..

WHITE STONES VARAŽDIN
16 godina
Tincha kaže...

A ti liječiš što? Svoju psihu jer si preplatio auto koji radi isto što i jeftiniji? Što si se ovdje došao šepuriti? Pretplati se na grijanje sjedala i ostavi se komentara na forumu.

16 godina
Trenutno ne liječim ništa, nedavno neku prehladu, al to onako u hodu, hvala na pitanju.

Nikad se nisam i neću šepuriti pa čak ni plodovima svoga rada jer sam ponikao iz ničeg, ali ću uvijek ukazivati na činjenice ma koliko teško one prihvatljive bile.
Primjerice, činjenica je da si u teškoj zabludi ako misliš da se auto od 20k i auto od 160k mogu u ičem mjeriti. Hoće li te obadva dovesti od A do B? Vjerojatno. Uz isti ugođaj vožnje, sigurnosti, sa istom lakoćom? Nikako.
I samo mi nemoj sad vratiti onu da je ovo prvo jedina prava funkcija auta, jer onda odbaci mobitel i odi telefoniraj s govornice.

Al ne bi išao u nedogled s ovim, svima želim svako dobro i koji niste, da barem jednom probate vozit dobar, stvarno dobar auto.
WHITE STONES VARAŽDIN
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
Bass kaže...
Od 100% vozaca koji imaju vozacku i ne bave se voznjom profesionalno:

5% su iskusni i izrazito dobro vozaci
10% nisu retardi i znaju voziti
25% prosjecni vozaci
60% caveman-level retardi koji voze gore nego na GTA i samo je pitanje vremena dok ne prenesu nekog u vjecna lovista jer nisu sposobni pratiti promet na brzini vecoj od 22km/h gdje je vise od 1.74 automobila na cesti

Pretpostavljan da si ti među ovih 10% ka i svi na forumu.

16 godina
Tincha kaže...
Trenutno ne liječim ništa, nedavno neku prehladu, al to onako u hodu, hvala na pitanju.

Nikad se nisam i neću šepuriti pa čak ni plodovima svoga rada jer sam ponikao iz ničeg, ali ću uvijek ukazivati na činjenice ma koliko teško one prihvatljive bile.
Primjerice, činjenica je da si u teškoj zabludi ako misliš da se auto od 20k i auto od 160k mogu u ičem mjeriti. Hoće li te obadva dovesti od A do B? Vjerojatno. Uz isti ugođaj vožnje, sigurnosti, sa istom lakoćom? Nikako.
I samo mi nemoj sad vratiti onu da je ovo prvo jedina prava funkcija auta, jer onda odbaci mobitel i odi telefoniraj s govornice.

Al ne bi išao u nedogled s ovim, svima želim svako dobro i koji niste, da barem jednom probate vozit dobar, stvarno dobar auto.

Jel ti uopće znaš što znači činjenica? Nekako olako baratiš tim pojmom.

Auto od 20k i auto od 160k se itekako mogu u čemu mjeriti, počevši od potrošnje.

Kad ću moći govornicu strpati u džep, onda ću odbaciti mobitel - malo si promašio usporedbu.

Vidim da očajno pokušavaš opravdati kupnju. I nekako onaj poznati stereotip izlazi na površinu...

16 godina

To što ti opravdavaš je totemističko štovanje - loga BMWa u ovom slučaju...

BMW kao nekoć inženjerska tvrtka je ovime:

a) popišao svoje naslijeđe

b) zasrao svoje kupce

pod a)

prvo inženjersko pravilo: ono čega nema ne može se ni pokvariti...

em stavljaš sklopove koje ne koristiš (mrtvi teret, ne), em za njihov nadzor  ubacuješ dodatne softverske petlje da zakompliciraš upravljanje aktivnim sklopovima...

i konačno veliš da je sav rad inženjera pri projektiranju tih nekorištenih sklopova kao i proizvodnje te elektronike zapravo nevažan, sve radi i bez njih a ako nećeš platiti onda ostaju neiskorošteni...

a pod b) - nema se kaj više reći....

Ju je je? Je ju je!
18 godina
Tincha kaže...
Nije saban svatko tko vozi BMWa nit je pametan svatko tko vozi neko govno od vitare, astre, ceeda i sl.
U vecini slucajeva pa tako i ovom, nije problem bmw-ov model naplate nego vas budzet, ajmo se iskreno spominat..
Dere vas i telekom, dere vas konzum, dere vas i onaj tko vam je prodao neko sranje od auta, ali to je sve ok, idemo samo jako sjedit doma za kompovima i jambrat o autima i opcijama koje ne mozemo kupit...ono, jebe*a vam je rasprava, ko i clanak.

Telekom prodaju uslugu telekomunikacije, mobitel kupuješ od trećeg proizvođača.
Ovdje kupiš auto od "first party-a" i onda traže mjesečno keširanje da imaš čast koristiti ono što si platio. To ti je OK logika? Ako je na pretplatu neka je onda na pretplatu, a ne da moraš iskeširati 60 000€ i još im plaćati. Neka onda bude 200€ mjesečno i to je to. Uostalom kao i router od telekoma. Ako prdne nije moj trošak i briga da ga popravim nego njihova jer nikada ni nije bio moj. A autoindustrija bi da im platiš proizvod, plaćaš im servisiranje i popravke i onda da ti još naplaćuju korištenje istoga...

Nije to do "nemate para pa serete" nego da radimo kao što bi oni željeli nem bi imali para...

16 godina

Opcija da se nesto dodatno aktivira nije losa ali mora biti opcija da se aktivira za stalno ili sa pretplatom pa kako tko zeli. Inace u zadnjih par godina sve je na pretplatu vise nista nemozes kupiti da imas one time payment.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Još koja godina i davat će besplatno, jer kineski automobili će izdominirati europskim tržištem!

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
CroVandal kaže...

Opcija da se nesto dodatno aktivira nije losa ali mora biti opcija da se aktivira za stalno ili sa pretplatom pa kako tko zeli. Inace u zadnjih par godina sve je na pretplatu vise nista nemozes kupiti da imas one time payment.

Da, i? Ako su svi u tvom susjedstvu munjeni, onda mora da...

16 godina

Ako zaista budu bolji i povoljniji hoce ali nekako nevjerujem da ce EU pogotov Njemci otici bez borbe.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 mjeseci
srco1978 kaže...

Još koja godina i davat će besplatno, jer kineski automobili će izdominirati europskim tržištem!

Kao da su kinezi debili, čim dobiju dovoljni tržišni udio će raditi isto.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.2.2026 0:45 (Novice).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice