Apple smanjuje proizvodnju iPhone Aira zbog slabe

poruka: 6
|
čitano: 5.906
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple smanjuje proizvodnju iPhone Aira zbog slabe ".
15 godina

Ahhahahaha, pa tko bi normalan kupovao taj tanki, koji isto moras stavit u neki case da ga zastitis 🫢🤣🤣🤣 i opet dobijes debeli samo slabiji... promasaj, isto kao oni preklopni mobiteli. Zapravo mobiteli su dosli do tocke gdje stvarno vise nema neke velike amezing stvari koju bi mogli ponuditi da ides mjenat uređaj star nekoliko godine... osim ako ga razbijes ili ti se pokvari.

3 1 hvala 0
9 godina
Re: Apple smanjuje proizvodnju iPhone Aira zbog sl
Ne cudi me. Iako je dizajn po sebi dosta impresivan, obicni iphone 17 je objektivno bolji mobitel za 200 dolara manje. Nije niti cudo sto se ne prodaje.

1 0 hvala 0
16 godina
Iskreno meni je koncept super i bazerija je i vise nego dovoljna za moje potrebe, ali problem mi stvara velicina ekrana koja je prevelika za moje pojmove. Ne razumim zasto rade tanji mobitel ako ce ga razvlacit preko 6”. Zelim mali tanki mobitel da ne ide preko 140g
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

1 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Nemaju ljudi stila, te ne cijene materijal kao titan koji se koristi u mobitelu.

Zato i uzuimaju iPhone za siromašne. Prvi model koji im dođe po ruku.

Mac
Moj PC  
0 2 hvala 0
7 godina
PzKpfw kaže...

Nemaju ljudi stila, te ne cijene materijal kao titan koji se koristi u mobitelu.

Zato i uzuimaju iPhone za siromašne. Prvi model koji im dođe po ruku.

Aha ti imas skupi mobitel Iphone da pokazes da imas stila i da si bogat? Jadan... Kad narastes shvatices sta su bitne stvari u zivotu. I vecinu ne mozes kupiti....

11 godina
protjeran

@Posmatrač

Ja sam sakupljač boca. Nisam baš neka visoka ekonomska klasa, sorry....I siromašni ljudi furaju iPhone.

Nije iPhone statusni simbol, nego kvalitativni simbol.

Mac
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice