Bankovne apl. sigurno rade, dobio sam prošle godine UI gemini, sve aplikacije se i dan danas ažuriraju (skoro 200 aplikacija na njemu).
Tako da pravilo u androida je stijegonoše bez problema 5 godina (moj dokaz da može i duže), jeftinije drke znatno kraće traju . Ali nema usporavanja mobitela kao u gejPhonea, ćas iznimkama u androida koje uspore mobitel nakon ažuriranja.
Ma ima, nego ni neznaš dok ne zamjeniš mobitel, jer NITI JEDNOM proizvođaču nije u interesu da koristiš isti mobitel više od 2 godine iako nude 5-7 godina updejta, i 2-3 verzije androida, jeftiniji kredit, dvije žene, putovanje na Mauricius...... Apple je jedini to priznao i platio kaznu i nastavio dalje to isto radit kao da ništa nije bilo 

Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS

Pa i kava ujutro je obična svakodnevica, pa ju skorom svatko pije drukčiju, samo da napomenem, odmah vruću, ili za deset minuta hladnu, već smo 100% razlika! Meni iPhone NIJE komad potrošačke elektronike, već dio svakodnevice u kojoj ga intenzivno koristim, posebice dok planinarim, putujem, lovim ribe, ...!!!!! Doma imam i onaj pokretni grijač vode za čaj recimo, e to ja smatram komadom potrošačke elektronike, koliko je to moguće da je, ali nju koristim koliko, deset puta ako u mjesec dana dok sam za čaj raspoložen!
?!?!