Vrijeme je za Wire ili Telegram

Ovo je vijest?
Hahahah, FUJ!!!!!
Whats up definitivno postaje trash aplikacija., To je odavno postao, ovime su potvrdili da nemaju ukusa od kako ih je kupio facebook i njime upravljaju njegovi "kljucni" manageri i vizionari :D
Pokusavaju nesto zaraditi prodajom stickera, moguce.
Neka jos dodaju vremensku prognozu u njega i stanje na cestama...
Čitaj "Signal".
Čitaj "Signal".
Signal je sranje, Telegram X razara 😉
To je običajni problem. Čim se neka aplikacija popularizira krene gomilanje svakojakih gluposti. Svi slijede ovu šprancu. Gadljivo.
Priljepite si jednu pljusku
najprije su knjige postale relikt prošlosti jer se nikome ne da čitat, zatim pisani članci jer je lakše buljiti u pola sata videa nego pročitati tekst veći od naslova, sad i kratke poruke odlaze u povijest jer je teško napisati išta više od haha i lol...
pisana riječ bila je jedan od najvećih izuma čovječanstva, a sad lagano odumire... nisam siguran da je riječ o napretku
Čitaj "Signal".
Signal je sranje, Telegram X razara 😉
Zakaj je Signal sranje ? A Telegram razara ?
Bas...brijem da taj Viber koriste samo klinci...nisam ga koristio ni za pozive ni za poruke...
Zakaj je Signal sranje ? A Telegram razara ?
Dobro, krivo sam se izrazio, nije sranje (bolji od svih ostalih zajedno osim Telegrama), i zakon je to kaj je open source.
Ali, ono kaj je funkcija messengera se znatno konzistentnije odvija na Telegramu; probaj ih koristiti paralelno pa budeš primjetio koliko je Telegram i stabilniji i pouzdaniji.
Naravno, i Signal je super dok šljaka super, ali neke mobitele jednostavno ne voli i gotovo...
A da se vratimo na sms?
Poruke bi postale sadržajnije, konkretnije, smislenije. Nije da bi neko sms-om imao konverzaciju tipa:
-hej
-a
-sjo onog idijota
-kojeg
-od juče
-kreten
-lol
-msm wtf
-to ti velim
ako se nešto plaća, onda gledamo da to iskoristimo optimalno, te sms-ovi još uvijek izgledaju relativno pristojno (u gramatičkom i semantičkom smislu)
Samo kaj danas 99% ljudi ima mobitel na pretplatu i u tarifu im je uključeno beskonačno sms-ova prema svim mrežama....
najprije su knjige postale relikt prošlosti jer se nikome ne da čitat, zatim pisani članci jer je lakše buljiti u pola sata videa nego pročitati tekst veći od naslova, sad i kratke poruke odlaze u povijest jer je teško napisati išta više od haha i lol...
pisana riječ bila je jedan od najvećih izuma čovječanstva, a sad lagano odumire... nisam siguran da je riječ o napretku
Kakve knjige, kakvi članci, sad ćemo se slikovno izražavat
Pa to je najlakše, zar ne
Bas...brijem da taj Viber koriste samo klinci...nisam ga koristio ni za pozive ni za poruke...
Ne znam u kojoj županiji živiš ali u primorsko goranskoj je definitivno najkorišteniji viber, imam i WA instaliran ali njega imaju najviše ljudi izvana (italia itd). Probao sam instalirati i neke od ovih drugih i niti jedan kontakt nije bio na listi. Na WA ih ima svega par a viber ima njih 90%.
Ne znam u kojoj županiji živiš ali u primorsko goranskoj je definitivno najkorišteniji viber, imam i WA instaliran ali njega imaju najviše ljudi izvana (italia itd). Probao sam instalirati i neke od ovih drugih i niti jedan kontakt nije bio na listi. Na WA ih ima svega par a viber ima njih 90%.
Istina, ja sam u PG i 90% kontakata mi ima viber, čak sam nekoliko puta dogovorio primopredaju preko njuškala sa viberom
Uz to koristim i line i one kineske gluposti samo zbog nekih prijatelja izvan HR i mogu reći da je sve to isti drek, razlika je valjda samo u dizajnu..
Kakve pobogu veze županije imaju sa popularnošću aplikacija kao što su viber i whatsapp??? Otkad se to dijeli po županijama? E kakve sve gluposti neću pročitati...
srećom ljudi s kojima se dopisujem ne koriste stickere
Ne zivim uopce u hr, 99,9% ekipe koje imam u imeniku koriste whatsapp, za vece grupe telegram...kao kaj sam rekao, brijem da ga koriste samo klinci jer je sve na takvom nivou...uveli su pozive prije 100 godina, kad su izasli whatsapp pozivi, 5 puta je bolja kvaliteta bila nego na viberu koji je vec par godina bio u tim pozivima...stickeri, trgovina s tim stickerima...ne znam, nije za mene...mozda sam jednostavno...star ?