World of Warcraft Molten server

poruka: 237
|
čitano: 73.058
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: World of Warcraft Molten server
Nitro233 kaže...
borna666 kaže...

ma mislim original i burning crusade

borna bas steta sta si odusta a ja se vec poveselio

i meni je ali...

Neda mi se sada skidat sve ispoćetka{#}

13 godina
protjeran

Koji sam ja majmun LOL, skinem i kad se idem prijavljivat javi mi da trebamu update napravit, ja stisnem yes jer sam mislio da treba, i on mi updatea na cataclysm, sad sam išo ispočetka skidat sve, tako da tek sutra počinjem igrat -.-

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

skidaj s one molten stranice tamo imas nemoj odnikle drugdje

14 godina
protjeran
ReVoltZ kaže...

Koji sam ja majmun LOL, skinem i kad se idem prijavljivat javi mi da trebamu update napravit, ja stisnem yes jer sam mislio da treba, i on mi updatea na cataclysm, sad sam išo ispočetka skidat sve, tako da tek sutra počinjem igrat -.-

ha ha ha.

tako sam se i ja zajebo:)

13 godina
protjeran
Nitro233 kaže...

skidaj s one molten stranice tamo imas nemoj odnikle drugdje

Pa i skinuo sam, ali onda me pitalo da treba updateat kad sam upiso login podatke i ja stiso yes i je*iga, sad sve ispočetka -.-

13 godina
odjavljen

evo da se pohvalim igram igru već 3 dana i imam wariora na 56 levelu.{#}

13 godina
protjeran

da se ja pohvalim digo sam svog dk-a sa 70 na 80 u roku od 1ipol ;) ...

sad imam dk-a 80 lvl 3kgs (kupio sam mu wepon i 2 trinketa za vp) i Huntera lvl 80 5,6k gs PVE 5,8k GS PVP.

Dvije stvari su beskrajne: svemir i ljudska glupost. Albert Einstein

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Pwner M. kaže...

sad imam dk-a 80 lvl 3kgs (kupio sam mu wepon i 2 trinketa za vp) i Huntera lvl 80 5,6k gs PVE 5,8k GS PVP.

koji ti je nick od deathknighta tako da te addam

13 godina
protjeran
Nitro233 kaže...
Pwner M. kaže...

koji ti je nick od deathknighta tako da te addam

CroKill

Dvije stvari su beskrajne: svemir i ljudska glupost. Albert Einstein
16 godina
neaktivan

Server? Ja svojeg mageka zdigao na 4k GS, i pokupio emblema ko blata. BTW ICCu sam postao exalted.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja igram na svim realmovima osim nelthariona i frostwolfa.Na Warsongu imam paladina 5,1k GS sa 1550 ratingom u 2v2 arena teamu,na Deathwingu imam huntera 4,8k GS PvE i na Sargerasu sam poćeo igrati jučer i imam paladina lvl 78 :P Sutra cu biti lvl 80 pa tko je željan farmanja emblema i geara nek me doda,nick mi je Westanis :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dodat cu te na Sargerasu pa idem malo u FoS, PoS, HoR, mozda koji ICC 25man za prsten ili ramena..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

evo stigla vijest da blizzardnudi beskonacan trial

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Igram na Deathwingu 
sad sam lvl 61 human mage
nick : Olwe 

14 godina
Obi Wan kaže...
Skyburn kaže...

Istina, leveling je brz. Ali onda ljudi koji nikad nisu igrali wow dođu na 80i lvl i nemaju pojma o svojim skilovima i iduća 3 mjeseca uče svoju klasu. A to su oni koji žele naučit. Većina će mlatiti po svome pa šta bude. Koliko sam skužio postoji hrvatska gilda na Frostwolfu na allyju pa probajte tamo.

ja sam igrao wow 4 godine na pravim serverima, a ne falšim serverima.

liku mozes dignit level na 85 u 7 dana game time. sta se tice klasa ima elitejerks.com pa tu sve pise, jedino mozes bit tukac i ne znat citat pa da ne skuzis sta za koju klasu treba. u novoj ekspanziji, cataclysm (citaj: ekspanzija za retardirane ljude) su dosta pojednostavili stvari, posebno u levelanju, ali u principu kad dođes do 58 levela sve je puno jednostavnije, jer u outlandu, wotlk i cata je sve straigh forward.

I ja sam rokao pravi WoW, i to 3,5 godine. Bilo je tu svega  i svačega, al  meni su moje  noob pogreške drage. I da, znam da sve to postoji, i EJ i Rogue-Rogue (kad sam ja raidao najbolji sajt za rogue klasu uopće) i  MMO Champion.  Al nekom random tipu kažeš za to i svejedno ne znači da će za tjedan-dva kužit svoju klasu. Nema do iskustva. A toga na moltenu nema. Rješiš 5 questova i dingaš 4-5 lvl-a, i to na 40-50 lvlima. Banaliziram al nije daleko od istine. Imao sam u raidu likove koji su čitali EJ i po tome se ravnali, al kad je trebalo pvp  ili promjenit main spec u nešto drugo, moraš im dati 2-3 tjedna  da skuže o čemu se radi jer se drže jednog ko pijan plota. Samo  želim reći da likove sa wrathfull gearom (wep included) možeš dobit u duelu  jer tip zna mlatiti dok ima hilera,a  kad je  1 na 1 ide na tebe kao neki mob. To je Molten.

13 godina
neaktivan

Đaba vam privatni serveri.....nije to to...evo ja se upravo prebacio na oriđiđi...igram 6 sati a tek 13lvl LOL?

R.I.P EnlightenedPhoenix 24.6.2011
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Točno tako. KLJUČNE RIJEČI: ĐABA; PRIVATNI SERVERI

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo ljudi ako oćete da igramo svi skupa na Molten WoW-u na novom Lordaeron 1x realmu koji sutra dolazi u pogon. {#}

Realm info: http://forum.molten-wow.com/showthread.php?p=765713 (100% Blizzlike, kao original WoW)

Dogovorimo se oko strane koje bi bili i krenemo u akciju :) Bilo bi poželjno da imamo barem 5 igrača te da svatko bude različita klasa. Dok igramo mogu nam napraviti privatni channel na Teamspeak 3 tako da možemo i komunicirati dok se pretvaramo u no-lifere {#}

Javite se ako bi htjeli igrati!

Maky
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2011 20:24 (CroMaky96).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Rado, al mi se fakat neda na 1x server...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CroMaky96 kaže...

Evo ljudi ako oćete da igramo svi skupa na Molten WoW-u na novom Lordaeron 1x realmu koji sutra dolazi u pogon. {#}

Realm info: http://forum.molten-wow.com/showthread.php?p=765713 (100% Blizzlike, kao original WoW)

Dogovorimo se oko strane koje bi bili i krenemo u akciju :) Bilo bi poželjno da imamo barem 5 igrača te da svatko bude različita klasa. Dok igramo mogu nam napraviti privatni channel na Teamspeak 3 tako da možemo i komunicirati dok se pretvaramo u no-lifere {#}

ja sam krenuo za ally human  warr lvl 2 JoeBencic

15 godina
CroMaky96 kaže...

Zanima me taj 1x server

Moze li mi netko reci koliko MB guta taj wow ?

League Of Legends IGN: slinA
14 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
CroMaky96 kaže...

Zanima me taj 1x server

Kada ideš skidati preko INSTALLERA izabereš samo zadnji dio (Wrath of Lich King) i treba skinuti oko 5.8 gb, nakon te instalacije moraš ručno

skinuti patcheve 3.2.0, 3.3.0,3.3.0a, 3.3.2, 3.3.3, 3.3.3a. 3.3.5 i 3.3.5a  (patchev sve skupa oko 1.6gb za skinut)

A folder u program filesu mi ima 16.6 gb

Maky
14 godina
neaktivan
flateR7 kaže...
CroMaky96 kaže...

ja sam krenuo za ally human  warr lvl 2 JoeBencic

ja sam lvl 5 gnome rogue - Gaborko ;)

Maky
15 godina
CroMaky96 kaže...
AmonZero kaže...
CroMaky96 kaže...

Zanima me taj 1x server

Kada ideš skidati preko INSTALLERA izabereš samo zadnji dio (Wrath of Lich King) i treba skinuti oko 5.8 gb, nakon te instalacije moraš ručno

skinuti patcheve 3.2.0, 3.3.0,3.3.0a, 3.3.2, 3.3.3, 3.3.3a. 3.3.5 i 3.3.5a  (patchev sve skupa oko 1.6gb za skinut)

A folder u program filesu mi ima 16.6 gb

Hvala na odgovoru ali nisam te to pitao xD

Zanima me koliko potrosi MB za 1 sat igranja ?

League Of Legends IGN: slinA
15 godina
ja vec imam character na frostwolfu al krenut cu ponovno na ovom novom x1....sto teze meni bolje
Iz dana u dan
14 godina
neaktivan

E ljudi da ste vidili tu minutu kada se realm otvorio... Odma sam napravio Blood Elf Paladina tek toliko da vidim malo, na spawnu je bilo oko 340 ljudi, fps pada s 180 na 20, nema šanse da bi ubio jednog Mana Wyrma, bila je totalna retardacija prva 2 dana, no sada se već stabiliziralo :D

Maky
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Onda ocito nisi bio prvih par minuta jer je prvih par minuta otvaranja server rovao po blatu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

jel jos trazi verziju 3.3.5a jer mi sad nesto WoW zafrkava automatski trazi pach i downloadira a imam tu veziju

EDIT:rijesio sam krivo san unio password pa mi je odma poceo skidat pach

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 9:36 (Nitro233).

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

by the way igram na ovom novom 1x realmu nick mi je Croatianlion pa me addajte

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 9:38 (Nitro233).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne pokreci wow s WOWlauncher.exe nego s wow.exe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice