RZ|Gamers

poruka: 17
|
čitano: 5.625
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RZ|Gamers

Eto da napišemo par rečenica o nama, kako je nastao RZ klan i ostalo...

Sredinom 2008. godine, nakon dugotrajnog igranja Cod4 po tuđim serverima, nas par djelatnika informatičke firme NetCom iz Rijeke došli smo na ideju da bi mogli kreirati naš server i klan.

U početku to je bio jedan opušteni ali ipak ambiciozni projekt. Naime, napravili smo server koji je ubrzo postao vrlo frekventan i popularan. Ime klana bilo je Powerful Whiner Noobs (PWN), a sačinjavali su ga: Tarantula, tOMMy, Barracuda, Zero, Tushirokitu, te naš ponos i dika Piranha.

Igrali smo se neobvezno, no ambicije su porasle, htjeli smo malo i warove igrat, pa smo odlučili primati nove članove. Prvi novajlija bio je Gljiva, uskoro je uslijedio El Hombre, Clint, Hiro, Space i ostali..... Eto danas brojimo preko 30 člalanova, postali smo međunarodni klan i više nismo vreće za napucavanje kao u početku  .

U međuvremenu dobili smo i sponzore, pa smo po njima i nazvali naše servere, od kojih je najpopularniji Intel i RazerZone, te nikako manje vazan Larvitar (Ultimate game shop). Isto tako smo promijenili i naša imena te ime klana u RZ. Bilo je zanimljivo koliko su se ljudi pitali gdje je nestao PWN 

Danas evo imamo website, forum, od Intela smo dobili rack server na kojem vrtimo naše public servere. Sudjelujemo na ClanBase-u i dalje oštrimo naše skilove (neki više, neki manje 8-) ), i nadamo se da će naši serveri uvijek biti posjećeni i da ćete se ugodno osjećati u našem društvu.

Vise o nama ovdje

Nasi serveri, pogledaj

8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RZ|Gamers

postoji li jos sniper only server, ja i moj frend smo tamo cijele dane visili...

Im sorry, I cant be perfect
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: RZ|Gamers

Naravno IP je uvijek isti: 195.29.90.16:28961

15 godina
neaktivan
destructor kaže...

Eto da napišemo par rečenica o nama, kako je nastao RZ klan i ostalo...

Sredinom 2008. godine, nakon dugotrajnog igranja Cod4 po tuđim serverima, nas par djelatnika informatičke firme NetCom iz Rijeke došli smo na ideju da bi mogli kreirati naš server i klan.

U početku to je bio jedan opušteni ali ipak ambiciozni projekt. Naime, napravili smo server koji je ubrzo postao vrlo frekventan i popularan. Ime klana bilo je Powerful Whiner Noobs (PWN), a sačinjavali su ga: Tarantula, tOMMy, Barracuda, Zero, Tushirokitu, te naš ponos i dika Piranha.

Igrali smo se neobvezno, no ambicije su porasle, htjeli smo malo i warove igrat, pa smo odlučili primati nove članove. Prvi novajlija bio je Gljiva, uskoro je uslijedio El Hombre, Clint, Hiro, Space i ostali..... Eto danas brojimo preko 30 člalanova, postali smo međunarodni klan i više nismo vreće za napucavanje kao u početku  .

U međuvremenu dobili smo i sponzore, pa smo po njima i nazvali naše servere, od kojih je najpopularniji Intel i RazerZone, te nikako manje vazan Larvitar (Ultimate game shop). Isto tako smo promijenili i naša imena te ime klana u RZ. Bilo je zanimljivo koliko su se ljudi pitali gdje je nestao PWN 

Danas evo imamo website, forum, od Intela smo dobili rack server na kojem vrtimo naše public servere. Sudjelujemo na ClanBase-u i dalje oštrimo naše skilove (neki više, neki manje 8-) ), i nadamo se da će naši serveri uvijek biti posjećeni i da ćete se ugodno osjećati u našem društvu.

Vise o nama ovdje

Nasi serveri, pogledaj

daj mi samo ono carobno get_sponzor + web +pun kur** servera samo to trean nis drugo?

mito
16 godina
neaktivan
xxxmitoxxx kaže...

daj mi samo ono carobno get_sponzor + web +pun kur** servera samo to trean nis drugo?

ja ovo nisam uspio skuzit, majkemi ! :)

17 godina
neaktivan
RZ|Gamers

Jel' regrutirate ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
destructor kaže...
xxxmitoxxx kaže...

ja ovo nisam uspio skuzit, majkemi ! :)

lol kako ste nasli sponzore to me zanima jel to prek neke veze ili?

mito
16 godina
jel server krexan?
WHAZAAAAAAAAAAAP!!!!!!!
16 godina
neaktivan

Prepoznali su nas potencijal, sta da ti kazem :))

16 godina
neaktivan
8ax kaže...
jel server krexan?

Da, nazalost !

U nekoliko navrata smo pokusali sa originalom i onda to sve traje jedno kratko vrijeme, zatim posjecenost pada..

Izgleda da jos uvijek nemju ljudi dovoljno para da kupe org key :)

Al dobro, zato imamo COD-BO origigi :))

15 godina
destructor kaže...
8ax kaže...
jel server krexan?

Da, nazalost !

U nekoliko navrata smo pokusali sa originalom i onda to sve traje jedno kratko vrijeme, zatim posjecenost pada..

imate bo server?

zove se RZ?

XFIRE; mypet
16 godina
neaktivan
null kaže...
destructor kaže...
8ax kaže...
jel server krexan?

Da, nazalost !

imate bo server?

zove se RZ?

cro rz|gamers ranked server

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 15:51 (destructor).
15 godina
neaktivan

ako ocete frag movie pm me... :)..........a sad odo u potragu za sponzorima...

mito
16 godina
neaktivan
RZ|Gamers

Imamo pobjednike u nagradnoj igri :)) 

0 0 hvala 0
15 godina
RZ|Gamers

Dali budete imali na COD7 neku nagradu igru?, btw. nemogu vam naci server, pa kad dodje patch, to bu lako preko /connect :)

XFIRE; mypet
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.12.2010 17:21 (null).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
null kaže...

Dali budete imali na COD7 neku nagradu igru?, btw. nemogu vam naci server, pa kad dodje patch, to bu lako preko /connect :)

Cekamo da se neke stvari jos malo posloze... ;) Svakakvih planova imamo a jedan od njih mislim da ce ukljucivati i COD7 nagradnu igru na nasem serveru.

Nesmijem sve da kazem, ubit ce me :)

A ovo sa serverima je problem da, malo radi, malo ne radi.. i nisi jedini koji nemoze pronaci nas server i spremiti ga u favorite, al valjda ce i to biti rijeseno uskoro :D

16 godina
neaktivan
RZ|Gamers

Evo da obavjestim forumase koji su zainteresirani. Imamo nagradnu igru preko naseg Facebook page-a. U nagradnoj igri mozete osvoji game key za BF3. Zainteresirani mogu posjetiti ovaj link RZ|GAMERS POKLANJA BF3

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 22:27 (destructor).

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice