Kako napraviti cod2 klan?

poruka: 22
|
čitano: 14.384
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Evo, želim napraviti svoj klan. Sada, može li mi neko to objasnit od nule ili dat link? Unaprijed hvala!

Prof. dr. sc. torrentologije
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kako napraviti cod2 klan?
Brzi97 kaže...

Evo, želim napraviti svoj klan. Sada, može li mi neko to objasnit od nule ili dat link? Unaprijed hvala!

odes na svoj ili neciji profil,nades gore communities kliknes na to,motas malo dolje di su neke kvake i iksevi i pise create your own stisnes to pa selektiras clan i kasnije dodas medu igre sto klan igra cod2, nades na netu bbc code i malo editiras stranicu i to je to.

mp14
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2010 22:34 (lamborghini murcelago lp640).
16 godina
neaktivan
lamborghini murcelago lp640 kaže...
Brzi97 kaže...

odes na svoj ili neciji profil,nades gore communities kliknes na to,motas malo dolje di su neke kvake i iksevi i pise create your own stisnes to pa selektiras clan i kasnije dodas medu igre sto klan igra cod2, nades na netu bbc code i malo editiras stranicu i to je to.

A šta moram imat svoju web stranicu?

16 godina
neaktivan

nemoras,imat ces od xf stranicu koju mozes editirat mozes postavit neke slike napisat dal regrutas i tako mos stavit listu servera na kojim klan igra,pises novosti,pises kad igrate war tamo pozivas i nove igrace,imas opciju administration pa tamo stavljas bbc code.

tj. ako zelis stavit ako neces nemoras al ono fora je :D

mp14
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2010 22:50 (lamborghini murcelago lp640).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nemoras,imat ces od xf stranicu koju mozes editirat mozes postavit neke slike napisat dal regrutas i tako mos stavit listu servera na kojim klan igra,pises novosti,pises kad igrate war tamo pozivas i nove igrace,imas opciju administration pa tamo stavljas bbc code.

A šta tamo upisat di piše web page?

16 godina
neaktivan
Brzi97 kaže...

A šta tamo upisat di piše web page?

nemoras nista

mp14
16 godina
neaktivan

OK hvala ti ko bratu za ovo, stvarno mi je tribalo ovo!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo, ja sam sad to uspio napravit. Sada, pošto sam ja potpuni početnik u klanovima a nisam loš igrač, ako bi mi netko mogao napraviti uslugu i malo reći kako da sad igram sa svojim klanom. Da li se mečevi moraju organizirati, kako, što? Ako mi netko to sve objasni, stvarno ću mu biti zahvalan!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Itko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

moras prvo sakupit par igraca jedno 10 igraca da vas bude onak ides po serverima i bindas "regrutamo test 1on1 server: ako imas onda napisi on ak nemas onda off i napises xf:svoj xf" pa kad ti se jave neki igraci ides ih test 1vs1 sd ili dm,kad ih nakupis onda moras naci klan ako nemas server oni moraju imat da mozes negdje igrat "war" kad ih nades onda se dogovorite u koje vrijeme,koje cete mape igrat i koliko igraca bude u timu inace se igra pam sd

mp14
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

želim napraviti svoj klan. Sada, može li mi neko to objasnit  kako od picetka pa do kraja, jer ja kad idem na ono create your own,, pise da ukucam svoje korisnicko ime i lozinku,, ja to upisem,, i ponovo mi vrati da moram upisat korisnicko ime i pw,, molim vas za brzu pomoc,,, unaprijed HVALA!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

moras upisat korisnicko ime od xf i tocnu lozinku ukoliko te vrati nesto nisi tocno upisao i idi ono forgot password il tak nes ak si tocno upisao onda mora radit

mp14
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pa je tocna lozinka i korisnicko ime,,, ali opet me vrati :(

17 godina

Samo pazite se CoD-a 2, pun je cheatera.

A xfire sluzi samo sa pomoc, pravi clan je kada se skupite, sad vi mozete i preko MSN-a pricat i ako se svi dobro znate netreba ni 10 igrača.
Dok igrate warove pričate preko TeamSpeaka i dogovarate se za taktiku, i to* ce vam biti nesto najbolje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.4.2010 16:20 (markoal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Majko mila ovo jos nisam vidio. Kako napraviti clan. Boze mi pomozi..

Nemoj radit clan ako ga neznas, rade igraj na public serverima pa dok skupis skill se ubaci u neki clan pa ces vidjet kako se to radi, a ne da te od samog pocetka igranja coda prati glas onog idiota koji clan nije znao napraviti Neodlučan

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Za pravljenje klana ne treba nikaka xf ni nista, samo ljudi koji žele igrat zajedno, xf je samo pomagalo u svemu tome

Al fakat, nemoj radit klan ako ne znas nista o tome

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Josip Gerguri

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tihzzor kaže...

pa je tocna lozinka i korisnicko ime,,, ali opet me vrati :(

I mene je to zahebavalo neko vrijeme, nakon 3 mjeseca (!) je proradilo :-x

Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
14 godina
neaktivan

evo ja bih napravio, znam sve samo mi nije jasno sto je taj bbc code? jel to kao neka sifra ili?

edit: pod ovim na xfire-u : 'Description:
[BBCode tags allowed]'  nije mi bas jasno kakav opis???

v-spec-respect!
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.11.2010 22:37 (ekrem jevric).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

napravio sam klan i kada igram cod 2 uopcemi nema ime clana??? samo moje staro ime wtf?!

v-spec-respect!
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.11.2010 20:28 (ekrem jevric).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ekrem jevric kaže...

napravio sam klan i kada igram cod 2 uopcemi nema ime clana??? samo moje staro ime wtf?!

OMFG{#} ovo je vec previse ovako onaj ko nezna napravit clan guild i bilo koji drugi kr.ac(kao sto kolega prije reko) nek ne dela

Evo odgovora !

Moras si sam promijenit ime nece xf sam tebi stavit ime!!!!

Ako neznas di mjenjas imamo i za to rjesenje OKANI se cod2-ice

Kakve se ovde sve gluposti od tema otvaraju!

14 godina
neaktivan

napravio sam ali ubrzo smo ja i frendovi se sje**li tako da nista od toga. jel se moze ikako obrisati klan?

v-spec-respect!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice