Večer! Znam da je zadnji čas, al evo dobila sam kodove pa dijelim ove koje nisu iskorišteni:
KUPKO50-CGTA-SBT6 (450-1000)
KUPKO100-GERP-2SSM (1000-2500)
KUPKO500-P7B1-1NXY ( IZNAD 4500)
Jesu li kuponi iskorišteni? Može li se to provjeriti?
Kupujem kosilicu od 2689,00 kn. Ako netko ima promo kod, bila bih zahvalna.
Bok!
Vrijedili su do 15.09., tak da ništa više od toga...jedino ak su krenuli s nekim novim kuponima.. A inače, provjeri se na način da se upiše i proba aktivirati, odmah je vidljiv iznos za koji se umanjuje.
Slike gdje se vide kodovi/rok, te za informacije oko Revolut registriranja - slobodno preko poruka; ako ovo nije u sferi nedozvoljenog. Lp
Ima tko koji kod viska od 250kn koji vrijedi do 15.10.2021 da mi posalje na pp..bio bi zahvalan
Javim ak mi dođe koji s paketom. Trebao je jučer bit dostavljen, ali ništa...
Ako netko ima kupon s popustom od 250,00 kn molim da mi pošalje na pp.
Hvala unaprijed :)
Pozdrav, ukoliko neka dobra duša ima bonove za ekupi i voljna ih je podijeliti molio bih da mi pošalje koji na pm. 😊
Hvala unaprijed!
Htjela bih kupiti štapni usisavač (1100 kn), može li mi itko udijeliti promo kod.
Unaprijed zahvaljujem!
Hvala.
Ima koja dušica koji kod do 500 kuna?
Hvala unaprijed
I ja poklonim svoj od 500,00 računavši da mogu koristiti manje ako što budem trebao kad ono za TV vrijedi samo taj od 500,00. Ne znam što reći. Mijenjam sve manje za jedan od 500,00 ;). Buš su mudraci ovi s eKupi... No, moja greška pa se i nemam što buniti...
Evo bon od 500 kn (za narudžbe veće od 4500 kn):
500KUPKO-ZL3K-3SCC
do 15.10.
imam ove manje javite koji vam trebam i šaljem...
Poslano
Hvalaa
Vrijedi isto kao za koji post iznad;
REVOLUT registracija, naručivanje fizičke kartice i obavljene tri kupnje od bar 25kn. Lp
Evo bon od 500 kn (za narudžbe veće od 4500 kn):
500KUPKO-ZL3K-3SCC
do 15.10.
Više ne vrijedi nažalost. Netko drugi još ima?
Ima li netko bon, uzimam laptop za 4200
Kupujem PS5 i opremu za 6000+ kuna, pa ako netko ima kod i ne treba mu bio bih zahvalan.
Ima netko bon?
Hvala!
Tražim ekupi bon ps5 u planu kupnje. Unaprijed hvala