Kako da mi se svi photo albumi syncaju uvijek sa iphone-a i icloud-a?
Imam uključen iCloud Photos ali ne radi mi sync. Različiti albumi se vide na icloud-u a drugi na iphoneu. Kako to uskladiti da se svi albumi uvijek vide na obje strane?
Riješeno.
Kako da mi se svi photo albumi syncaju uvijek sa iphone-a i icloud-a?
Imam uključen iCloud Photos ali ne radi mi sync. Različiti albumi se vide na icloud-u a drugi na iphoneu. Kako to uskladiti da se svi albumi uvijek vide na obje strane?
Riješeno.
Pozdrav,
Kupio sam u jednom shopu rabljeni iPhone X i imam problem da Face ID ne radi... Peikazuje sljedeću grešku:
Detektiran je problem s TrueDepth kamerom. Face ID je onemogućen.
Ekran nije oštećen i btw iPhone je ažuriran na najnoviji iOS.
Što mislite u čemu je problem?
Pozdrav,
Kupio sam u jednom shopu rabljeni iPhone X i imam problem da Face ID ne radi... Peikazuje sljedeću grešku:
Detektiran je problem s TrueDepth kamerom. Face ID je onemogućen.
Ekran nije oštećen i btw iPhone je ažuriran na najnoviji iOS.
Što mislite u čemu je problem?
Ja bih rekao u u senzoru te TrueDepth kamere.
Mene zanima može li se koristiti taj iPhone bez tog čuda. Valjda se mora šifra svaki put upisivati kada se treba neka app skinuti ili šta već.
Popravljen je neoriginal djelovima pa FaceID ne radi.
Da.
Pri telefoniranju iphonom X (starim 4 godine) slabo-tiho čujem osobu s druge strane ,a osoba mene osrednje. Kad uključim zvučnik dobro se čujemo obostrano. Diktafon - ton dobar. Selfi snimanje- ton osrednji. Video snimanje prirode(npr. valovi ) - ton odličan. Video poziv preko Vibera- ton dobar. Pregledala sam desetine tema i pročitala desetke savjeta. Hrvatske, američke i njemačke forume . I Apple forume. Klizač tona lijevo -desno. Gore-dolje. Isključi blue tooth. Uključi isti. Isključi phone noise cancellation . Uključi. Isključi Air drop. Uključi. Očisti zvučnik. Očisti mikrofon komprimiranim zrakom. Prekrij stražnji mikrofon trakom. Reset mobitela. .... Ništa !!! Na novom Iphone 13 pro zvuk izvrstan. Ima li koji znalac ? Hvala unaprijed.
Hvala na brzom odgovoru. Očišćena su oba zvučnika . Čak koristila usisivač. Otvoriti mobitel zahtjevna je stvar. Pogledala sam na Y.T.
Nešto ću smisliti . L.P.
Ekipa, interesira me kolko se može okvirno dobit za Iphone X za prodat u djelove. Znači matična, zvučnici, kamera, utor za punjenje itd itd. Vlasnik sam mu 4 godine, al mi je nedavno pao i zadnje staklo je napuklo, kao i prvo i ima mrlju u desnom gornjem kutu. Pa čisto informativno pitam da ga se rješim da ne stoji u kutiji i skuplja prašinu. Sve radi na njemu, touch, face id, kamere itd.
Ekipa, interesira me kolko se može okvirno dobit za Iphone X za prodat u djelove. Znači matična, zvučnici, kamera, utor za punjenje itd itd. Vlasnik sam mu 4 godine, al mi je nedavno pao i zadnje staklo je napuklo, kao i prvo i ima mrlju u desnom gornjem kutu. Pa čisto informativno pitam da ga se rješim da ne stoji u kutiji i skuplja prašinu. Sve radi na njemu, touch, face id, kamere itd.
Sad tek vidim kada je napisan post (8 mj?), tako da niš od procjene, isprike modovima
Nego, da li je vas koji još koristite iPhone X pogodila vijest da je novi iOS službeno nepodržan za njega (i 8-icu i 8 Plus)? Mene je naravno pogodila, jer sam ja ponosni vlasnik svog iksića (imam ga već 2 god.) i ne kanim ga mijenjat novim, ali čim sam čuo da neće više biti nadogradnje na iOS 17 za iPhoneove od prije 6 god. zbog već zastarjelog A11 chipa, tek XS pa nadalje su podržani. Svaka čast Appleu, dođe mi da bacim ispravan mob u smeće samo zato kj ga ne mogu upgradeovat na novi OS (inače takav sam - zadovoljan sam svim mobovima za koje još postoji podrška i mogu se upgradeovat na noviju verziju OS-a)
Sad tek vidim kada je napisan post (8 mj?), tako da niš od procjene, isprike modovima
Nego, da li je vas koji još koristite iPhone X pogodila vijest da je novi iOS službeno nepodržan za njega (i 8-icu i 8 Plus)? Mene je naravno pogodila, jer sam ja ponosni vlasnik svog iksića (imam ga već 2 god.) i ne kanim ga mijenjat novim, ali čim sam čuo da neće više biti nadogradnje na iOS 17 za iPhoneove od prije 6 god. zbog već zastarjelog A11 chipa, tek XS pa nadalje su podržani. Svaka čast Appleu, dođe mi da bacim ispravan mob u smeće samo zato kj ga ne mogu upgradeovat na novi OS (inače takav sam - zadovoljan sam svim mobovima za koje još postoji podrška i mogu se upgradeovat na noviju verziju OS-a)
Zasto ti je toliko bitan softver? Pa ja imam uvijek najnoviji model svake godine i nikad ne nadogradujem, doslovno mi je nebitno to. Imam viska XS koji je jos na iOS 14, radi ko zmaj. Mislim da je iOS 16 cak i dosta dugo da su ga drzali, zadrzi X dok ti je dobar pusti softver.
Zasto ti je toliko bitan softver? Pa ja imam uvijek najnoviji model svake godine i nikad ne nadogradujem, doslovno mi je nebitno to. Imam viska XS koji je jos na iOS 14, radi ko zmaj. Mislim da je iOS 16 cak i dosta dugo da su ga drzali, zadrzi X dok ti je dobar pusti softver.
Razumijem da nekome najnovija verzija OS-a nije bitna, ali meni je, zato šta mislim da će u budućnosti većina appova (koje imam instaliran na svoj X) zahtjevati noviju verziju iOS-a, isto kao šta neki appovi zahtjevaju noviju verziju Windowsa ili Mac OS-a, vidio sam da npr. Chrome zahtjeva Win10 pa nadalje, sve iznad je nekompatibilno (znam jer na poslu još uvijek imamo neke PC-eve sa Win8.1 , te svaki put u kutu stoji "We recommend Windows 10 or later for use", tako neš u tom smjeru).
Razumijem da nekome najnovija verzija OS-a nije bitna, ali meni je, zato šta mislim da će u budućnosti većina appova (koje imam instaliran na svoj X) zahtjevati noviju verziju iOS-a, isto kao šta neki appovi zahtjevaju noviju verziju Windowsa ili Mac OS-a, vidio sam da npr. Chrome zahtjeva minimalno Win10, dok Win8.1 nije podržan.
Ti razumiješ da će proći još dvije-3 godine prije nego ti se u app storu onemogući ažuriranje pojedinih aplikacija zbog preniskog softvera?
Meni je tvoj problem jednostavan za riješiti. Ako želiš ios 17, kupi 2-3 gen noviji iUređaj i rokaj dalje do ios 20 cca. Čemu ovakva drama?
Ti razumiješ da će proći još dvije-3 godine prije nego ti se u app storu onemogući ažuriranje pojedinih aplikacija zbog preniskog softvera?
Meni je tvoj problem jednostavan za riješiti. Ako želiš ios 17, kupi 2-3 gen noviji iUređaj i rokaj dalje do ios 20 cca. Čemu ovakva drama?
Mrsko mi je svake 2 godine mijenjat mob upravo zbog novijeg OS-a, a imao sam ih razne
Nisam znao da se neće odmah onemogućiti update appova u App Storeu prve 2 god. nakon izlaska novije verzije iOS-a, znači da sam siguran do kupovine novog moba Znači da bez obzira kaj je iOS 17 nepodržan za moju dragu desetkicu, instalirani appovi će mi i dalje dobivati updateove, i moći ću ih i dalje koristiti na 16-ici?
Naravno da neće.
Kolki još koriste iph6 iz 2014. Ios 12.5.6 je zadnji a i dalje radi whatsapp, yt i takvi.
Odnosno, na ip6/6s te aplikacije primaju ažuriranja ako su instalirane dok su još bile nativno podržane. Da se uređaj pobriše na tvorničke, novi vlasnik ih neće moći instalirati na friško.
Uglavnom, nemaš problema s Xom još dosta vremena
Sigurno ce biti aplikacija koje ce ili biti iOS17 only ili ce dio funkcionalnosti biti samo za iOS17, ali mislim da se ne trebas previse brinuti u sljedecih godinu ili dvije.
Misliš na aplikacije koje će se moći izvršavati isključivo na ios 17 po izlasku. Ako i bude, to će biti manje od 5 komada
Misliš na aplikacije koje će se moći izvršavati isključivo na ios 17 po izlasku. Ako i bude, to će biti manje od 5 komada
Da na to sam mislio.
Naravno da neće.
Kolki još koriste iph6 iz 2014. Ios 12.5.6 je zadnji a i dalje radi whatsapp, yt i takvi.
Odnosno, na ip6/6s te aplikacije primaju ažuriranja ako su instalirane dok su još bile nativno podržane. Da se uređaj pobriše na tvorničke, novi vlasnik ih neće moći instalirati na friško.
Zapravo, drljat ću ga dok mi se još mogu appovi upgradeovat, kada se više ne mogu onda mi mob ide u penziju, a sebi kupujem novi
A ja, svaki put kad uhvatim vremena, odem na trčanje i nikad nisam na ulici vidio (bar ne dosad) živu dušu koja još uvijek koristi 6-cu i starije, većinom koriste od 7-ce pa nadalje (spominjao sam jednog frenda koji je zadovoljan sa svojom). Odakle ti to? Šta većina u tvojoj familiji (i mlado i staro) koriste 6-ce?
Naravno da neće.
Zapravo, drljat ću ga dok mi se još mogu appovi upgradeovat, kada se više ne mogu onda mi mob ide u penziju, a sebi kupujem novi
Taj će se onda još naradit
Pozdrav,
imam problem sa učitavanjem stranice na Safariju. Probao sam i na Chrome-u i također ne radi. Radi se o aplikaciji vezana za minijob koje nema na App Store-u, nego kad sam dobio svoje podatke poveže te na link i dobiješ ikonu na zaslonu. Ali iz nekog slučaja aplikacija više ne radi niti mogu preko web preglednika da uđem. Bitna mi je radi odabira smjena, trenutno ulazim preko laptopa a u zadnje vrijeme je teško doći do smjene i nisam uvijek prisutan pa se smjene brzo rezerviraju. Probao sam par solucija sa neta kako riješiti problem blank page-a ali ništa nije pomoglo. Čak i njihova korisnička služba mi nije pomogla. Da li je netko imao neki sličan problem?