Iphone 6 - Rasprava

poruka: 2.188
|
čitano: 448.501
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Iphone 6
Amazon637 kaže...

Imam jedno pitanje. Da li vrijedi kupiti iphone od 16 GB? Tj. koliko prostora ostane za uporabu?

Ovisi samo o tebi. Na raspolaganju ti je 13.8GB

Meni osobno nije dosta. Nekako se snalazim sa 32GB, ali sam uzeo 64 jer veća je sloboda.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.2.2015 22:51 (Mitch).
15 godina
Mitch kaže...
Amazon637 kaže...

Imam jedno pitanje. Da li vrijedi kupiti iphone od 16 GB? Tj. koliko prostora ostane za uporabu?

Meni osobno nije dosta. Nekako se snalazim sa 32GB, ali sam uzeo 64 jer veća je sloboda.

Ionako ja sve nosim u oblaku :)

16 godina
Amazon637 kaže...

Biti ce ti dovoljno ali nakon nekog vremena ces morat odabrati samo najpotrebnije aplikacije na mobu.. A ne sve i svasta.

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
14 godina
Mitch kaže...
Amazon637 kaže...

Meni osobno nije dosta. Nekako se snalazim sa 32GB, ali uzeo sam 64 jer veća je sloboda.

Potvrđujem komentar, uz malo korekcije sa moje strane, posebice markirano. 

Dugoročno gledajući, nikada nisi ziher koliko će ti kada zatrebati juhe i koliko "lonac" ima zapreminu, tako da sa 64GB sigurno nećeš pogriješiti!!

ATJ Lučko
12 godina
neaktivan
Iphone 6

sve ovisi o tebi, ja imam od 16 i meni je dosta. imam hrpu aplikacija (31) 700 mb pjesama. to je 102 pjesme. oko 1 gb slika i videa (slike svako tolko prebacim na komp i brisem s moba) imam jos 5,6 gb slobodno. meni je dosta 16, ali naravno da bi htio imat od 64 gb ili 128. al nekako mi je glupo 1000 odnosno 2000 kn vise za vise memorije. na ip5 od 16 gb sam jedino pao u krizu s memorijom kad sam imo instaliranu fifu i real racing, igre koje imaju vise od 1 gb. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Iphone 6

molim hitni savjet, dobijam pod racun iphone 6 sa njemackom garancijom, zanima me na sto moram paziti osim da osoba iskljuci cloud i da mi lozinku ili sto tocno?

hvala

0 0 hvala 0
14 godina
Zekoslavac kaže...

molim hitni savjet, dobijam pod racun iphone 6 sa njemackom garancijom, zanima me na sto moram paziti osim da osoba iskljuci cloud i da mi lozinku ili sto tocno?

hvala

U svezi garancije, ona je internacionalna, stoga tu nemaš problema dok se IMEI brojevi poklapaju, znači onaj na kutiji, garanciji sa onim u mobitelu! 

U svezi bilo kakvih lozinki, ponajprije Apple ID, znači trebaš onaj Apple ID a onda prilagodiš mob po svojim ukusima i potrebama, osim ako on više neće koristiti te postavke, pa neka ti ostavi iste, da ih slobodno koristiš, ako nije učinio kakav svoj privatni sync sa recimo telefonskim datotekama!! 

Obzirom kažeš da sobivaš gadget pod račun, mogu pretpostaviti da možda nije toliko mob uredio, no nikad se ne zna. Ako budeš imao kažem Apple ID, za sve si na konju, osim za FINGERPRINT senzor, tu treba ostaviti makar jedno mjesto za tebe, da ti možeš otvoriti prstom ili ti kazati koju je brojčanu kombinaciju postavio. 

To bi uglavnom bilo to! 

Za svako dodatno pitanje slobodno se javi, pokušat ću ti svakako pomoći!

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan

zahvaljujem lijepo

postoji li na iosu kao na androidu factory reset pa onda nema vise njegovog apple id-a nego ja stavim svoj ili jednom kad ga postavis dozivotno si osudjen na taj isti?

14 godina
neaktivan
Iphone 6

Imam opreme za 6-icu i 6-icu +, pa ako koga zanima, inbox

sent via LG G3

0 0 hvala 0
12 godina
Iphone 6

Imap reset unutrar opcija, sve se briše i vraća na tvorničke podstavke, možeš unjeti iTunes ID koji hoćeš.

0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Iphone 6
pozdrav ekipi,
imam jedan problem, do danas mi je kamera na ajfon 6 64gb radila kako treba, danas kad sam je pokusao upaliti samo crna slika stoji, par puta ugasio upalio mob - nista, reset - nista,
da li se nekome dogodilo ? ili ima li neko nekakvo rijesenje ? mob nije star ni 2 mj. isao sam kod operatera kaze da bi morao da dam mob i da cekam 2 tjedna da mi vrate, a po netu citam, da ti trebaju dati novi, al eto meni ne daju. -.-
Don't junge people by their looks.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Iphone 6

Kolega, možeš li spustiti kakvu sliku problema, odnosno s upaljenom kamerom?! 

BTW; jesi isto probao sa nekom drugom aplikacijom, da možda skineš neku drugu kameru, pa ako funkcionira, čisto da se uvjeriš i ti i ja?!

ATJ Lučko
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
ATJLučko kaže...

Kolega, možeš li spustiti kakvu sliku problema, odnosno s upaljenom kamerom?! 

BTW; jesi isto probao sa nekom drugom aplikacijom, da možda skineš neku drugu kameru, pa ako funkcionira, čisto da se uvjeriš i ti i ja?!

pa nema se sta slikati, jednostavno bude blank / crna slika na kameri i to je to, kad upalim kameru na instagramu/snapchatu/viberu itditd uvjek isto. samo crno. nema mi druge nego dati ga na servis i cekati dva tjedna :S

13 godina
Iphone 6

Ocito je hardwareski problem sa kamerom i to je to. Da je nesto sa softwareom onda bi radila na instagram i drugim aplikacijama. Nek me ispravi netko ako grijesim. Nosi to u t-com... dat ce ti zamjenski uredaj a dok ne obave servis neces znat hoces li dobit novi ili aj isti samo popravljen. Dao si puno novaca da bi sad trpio njihova shranja.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
1 1 hvala 1
11 godina
odjavljen
SimeKZ kaže...

Ocito je hardwareski problem sa kamerom i to je to. Da je nesto sa softwareom onda bi radila na instagram i drugim aplikacijama. Nek me ispravi netko ako grijesim. Nosi to u t-com... dat ce ti zamjenski uredaj a dok ne obave servis neces znat hoces li dobit novi ili aj isti samo popravljen. Dao si puno novaca da bi sad trpio njihova shranja.

uzet cu si neki stariji mob, cisto da imam kao alarm i ako me netko treba i dati cu im da pogledaju sta je sa mobom. a vec je lik gledao al eto dat cu im da opet gledaju. 

10 godina
neaktivan
siick_bubble_gumm kaže...
SimeKZ kaže...

uzet cu si neki stariji mob, cisto da imam kao alarm i ako me netko treba i dati cu im da pogledaju sta je sa mobom. a vec je lik gledao al eto dat cu im da opet gledaju. 

napravi backup

i resetiraj ga na tvorničke postavke ili ga digni na zadnji ios

ako ne radi šalji na servis 

14 godina
Iphone 6

Malo novih svježih vrućih vijestica za sve poklonike i ljubitelje Jabbuke!!!! 

LINK; http://www.gsmarena.com/ios_82_leaked_release_notes_will_probably_start_seeding_next_week-news-11445.php

ATJ Lučko
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
ATJLučko kaže...

Malo novih svježih vrućih vijestica za sve poklonike i ljubitelje Jabbuke!!!! 

LINK; http://www.gsmarena.com/ios_82_leaked_release_notes_will_probably_start_seeding_next_week-news-11445.php

Nadam se da ce ga jailbreakati 

10 godina
neaktivan
Iphone 6

Zanimaju me iskustva ostalih koji koriste maske za iphone 6

trenutno imam Spigen iPhone 6 Case Neo Hybrid Metal i nisam baš zadovoljan

kad je maska na njemu slabije hvata wlan signal ili ne hvata ako je slabiji

čim se skine maska odmah se vide sve mreže u okolici i one koje su slabije

htio bih neku masku koja štiti cijeli mob i kameru

preporuke, iskustva ?

0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
barabones kaže...
SimeKZ kaže...

napravi backup

sve sam to bio uredio i nista, sve u svemu bio sam danas u apple store-u i dali su mi novi. :D 

14 godina
barabones kaže...

preporuke, iskustva ?

Ja koristim Apple black silicone case... Nemam nikakvih problema sa signalom...

10 godina
neaktivan
barabones kaže...
SimeKZ kaže...

napravi backup

sve sam to bio uredio i nista, sve u svemu bio sam danas u apple store-u i dali su mi novi. :D 

super

bitno da si riješio problem

sad uživaj u novom stroju ;)

10 godina
neaktivan
Borostef kaže...
barabones kaže...

preporuke, iskustva ?

Ja koristim Apple black silicone case... Nemam nikakvih problema sa signalom...

ne sviđa mi se što nije cijeli mob prekriven maskom 

14 godina
Iphone 6

vi koji ste prešli sa i5s na i6 kako je sa baterijom? jel išta bolja na 6?

ja sam danas prodal starog, za dan dva namjeravam uzet šesticu na njušci..

0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
barabones kaže...
barabones kaže...
SimeKZ kaže...

napravi backup

super

bitno da si riješio problem

sad uživaj u novom stroju ;)

hehe a dobro i to sto kazes, al svejedno i moj je bio ko nov samo mjesec i pol star :D al eto desi se, bio njihov kvar nadam se da na ovome nece

11 godina
neaktivan
Iphone 6

Pozdrav, imam iPhone 4 od kad je tek izaso i nisam koristio nista od androida vec iP od 2g preko 3GS, pa trenutno 4 i planiram kupit 6-icu krajem ovog mjeseca, mislite li da je pametno posto vjerovatno izbacuju 6S u Septembru i da li ce se cijena 6ice vise imalo spustiti do Aprila? Da li je neko presao s 4 na 6 kakva je razlika kad ga drzis u ruci ? Koliko bi me sluzila sta mislite, pod sluzila mislim da radi brzo i bez problema otvara sve aplikacije, i da uradio sam backup ove 4ice ali sam vidio da je sinkronizovo aplikacije, medjutim kad s lijeve strane kliknem na fotografije tu su fotke sa starog backupa nekih 396 ocita a imam 800, moze li neko napisat jesam negdje pogrijesio, mislim da nema velike mudrosti.. spojis ga USBom upres sinkroniziraj na ovo racunalo i to je to.. pozz i hvala unaprijed

0 0 hvala 0
12 godina
Iphone 6

Kako staviti kontakt na homecsreen?

nasao ovo na googleu ali ja re opcije nemam

http://www.idownloadblog.com/2014/10/08/callshortcut/

0 0 hvala 0
13 godina
Iphone 6

Nemas tu opciju jer je to jailbreak tweak, kako je napisano u tekstu tvog linka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Iphone 6

Iskreno nisam ni citao tekst. Odmah mi za oko zapeo video pa nisam ni citao budala. Znaci be JB bemogu to napraviti???

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

Iskreno nisam ni citao tekst. Odmah mi za oko zapeo video pa nisam ni citao budala. Znaci be JB bemogu to napraviti???

da, ne možeš 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice