Iphone 6 - Rasprava

poruka: 2.188
|
čitano: 448.645
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Iphone 6
Duskic kaže...

I tko je pogledao cijeli WWDC? Komentari?
Ja sam jutros stigao samo do polovice. Tako da ne znam jesu na kraju pustili iOS9 ili nisu, a neda mi se citat one silne ogromne reporte...

RTM OTA uvijek izlazi sa uredajem

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
10 godina
neaktivan
Iphone 6

Ove godine samo kozmetika...siri sa vise mogucnosti, search je opet lijevo kao sto je prije bio, koliko sam vidio, keyboard ima mala slova (wow..samo 9 generacija je trebalo da ih stave), bolja optimizacija, neka nove aplikacije skroz nebitne (samo zauzimaju prostor) i sl...

iOS dolazio kao i uvijek sa izlaskom novih telefona :)

Ja bi radije da konacno izbace JB i ostajem na 8.3 kod fon radi :)

Ista je stvar i sa OSX-om...novo ime i sitnice koje su prezentirane kao super mega uber novo...ejpl stajl...

0 2 hvala 0
15 godina
robee1 kaže...

Ove godine samo kozmetika...siri sa vise mogucnosti, search je opet lijevo kao sto je prije bio, koliko sam vidio, keyboard ima mala slova (wow..samo 9 generacija je trebalo da ih stave), bolja optimizacija, neka nove aplikacije skroz nebitne (samo zauzimaju prostor) i sl...

iOS dolazio kao i uvijek sa izlaskom novih telefona :)

Ja bi radije da konacno izbace JB i ostajem na 8.3 kod fon radi :)

Ista je stvar i sa OSX-om...novo ime i sitnice koje su prezentirane kao super mega uber novo...ejpl stajl...

Već su prije par mjeseci najavili da u iOS-u 9 neće biti velikih promjena, već ce se fokusirati na brzinu i stabilnost sustava.

17 godina
neaktivan
kale_fotograf kaže...
Duskic kaže...

I tko je pogledao cijeli WWDC? Komentari?
Ja sam jutros stigao samo do polovice. Tako da ne znam jesu na kraju pustili iOS9 ili nisu, a neda mi se citat one silne ogromne reporte...

predstavili su iOS 9, sada je vani developerska verzija, negdje idući mjesec ako sam dobro upamtio dolazi javna beta i negdje kasnije dolazi službena verzija vani za široko pučanstvo

E hvala! Dobro si me podsjetio da pogledam WWDC do kraja. Zadnjih par dana mi je totalna ludnica. 
Inače meni ovo zvuči kao lagano pripremanje terena za iPhone 7 ili iPhone 6S. Baš me zanima kako će se to "vrtit" na mom 4S.

12 godina
Iphone 6

Mene zanima 6s  da zamijenim svoj 5s. 

Inace samo za info frendu se spigao ip6 u prednjem dzepu traperica. Poravnao ga je rukama na silu. Nevjerojatno. Mobitel radi normalno ko i prije. Ne zeli ga nosit na garanciju jer iza ima malu udubinu jer mu je ispao. Ta dva dogadaja nisu povezana dogodila su se u razmaku od dva mjeseca al poznavaju nase servise okrivit ce ga da je radi toga.

0 0 hvala 0
14 godina
omomomomoomm kaže...

Mene zanima 6s  da zamijenim svoj 5s. 

Inace samo za info frendu se spigao ip6 u prednjem dzepu traperica.

Poravnao ga je rukama na silu. Nevjerojatno. Mobitel radi normalno ko i prije.

Ne zeli ga nosit na garanciju jer iza ima malu udubinu jer mu je ispao.

Ta dva dogadaja nisu povezana dogodila su se u razmaku od dva mjeseca al poznavaju nase servise okrivit ce ga da je radi toga.

Post sam ti malo uredio, čisto da je preglednije o čemu pišem!

Uvijek sam za novo i bolje, pa stoga nema razloga da to ne učiniš, a ja ću biti sretan doslovce kao ti!

Što se tiče piganja i "onog" padanja, baš i nisam ziher da mu ne bi prošlo, jer da bi povezali, kao! Da bi možda malo qenjqali, vjerojatno bi, ali nisam iz tvojeg pisanja zaklučio, što bi on uopće mijenjao?! Ako bi mjenjao ekran, ili kućište, ima materijala za diskusiju, između njega i servisera, ali opet, ne znam, koliko je isteklo od garancije moba?! 

ATJ Lučko
12 godina
Iphone 6

Pa kupio ga je u 1 mjesecu mislim pa mjenjao bi ovog koji se piga za drugoga jer ovo nije normalno da se mobitel piga u dzepu. al reko je da ga sigurno nece nosit na garanciju jer mu se neda. Nije kao prvo niti lik neki techno freak  kupio je 6icu jer je imao 3 godine 4s.

velis i ti bi bio sretan da zamijenim telefon hehe pa mjenjat ocu i to sigurno za iphona samo neznam jos za kojeg 6s il cu cekat 7 jedino ako mi moj ne krepa slucajno il ga ne razbijem uskoro onda cu uzeti ip6

vjeran sam jabuci od ip4 a sluzbeno takionak svage godine dobim htc flagship.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2015 22:57 (omomomomoomm).

0 0 hvala 0
14 godina
Iphone 6

U dubiozi; izabrati 6S ili čekati 7, ja biram 6S, ipak je čekati over godinu dana toooooo muuuuuuuuch po mojem mišljenju!!!!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

U dubiozi; izabrati 6S ili čekati 7, ja biram 6S, ipak je čekati over godinu dana toooooo muuuuuuuuch po mojem mišljenju!!!!

Samo cu dat nekom mog 6icu i jos nesto para i gotovo :D

Liverpool is not just a football club,its way of a life.
13 godina
Iphone 6

Kad izlazi novi iphone, moraš uz 6-icu doplatiti još 2.5-3k kn što je meni glupo osim ako ti ta svota ne igra nikakvu ulogu

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Iphone 6

nazalost jucer sam vidio prvi problem iphonea 6. naime ono sto je kolega jedan prije pr mjeseci pisao ovdje dogodilo se i meni. ajfon mi pucketa(skripi) kada primim donji lijevi o gornji desni rub i samo lagno stisnem u suprotnim smjerovima i onda idme stisnut ekran kod tipke za pojacavanje on skljocne.(do toga sam dosao tako da sam stavljao mob u maskicu)to sam primjetio jucer . dns odem u tcom i vip u rijeci i na izlozbenim modelima ista stvar . 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Iphone 6

Niti jedan fon nije savrsen, pa tako ni odlican i6 :) koji je opet puno bolji od vecine na trzistu.

Ja osobno nemam problema sa pucketanjem i pomjeranjem displaya sto je bio vrlo izrazen slucaj kod i5c.

1 0 hvala 1
12 godina
Iphone 6

Ios9 beta recenzija

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Iphone 6

mislim mene to osobno ne smeta . ionako mi je u maskici.

0 0 hvala 0
14 godina
Iphone 6

je stavio ko od vas ios 9 beta 1?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Iphone 6

Eto prodao i ja 6+....odličan telefon i možda najpouzdaniji, bez zamjerki osim ergonomije i dizajna (to je baš osobno)...

Na prodaju ide i N5, a stiže LG G4 ili novi Nexus/iPhone :)

Lp svima kojima sam pomogao, koji su meni pomogli etc.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm

0 0 hvala 0
14 godina
Mitch kaže...

Eto prodao i ja 6+....odličan telefon i možda najpouzdaniji, bez zamjerki osim ergonomije i dizajna (to je baš osobno)...

Na prodaju ide i N5, a stiže LG G4 ili novi Nexus/iPhone :)

Lp svima kojima sam pomogao, koji su meni pomogli etc.

E moj Mitch!!!! 

Ideš mjenjati iPhone 6 Plus za LG G4, što nije skok sa konja na magarca, nego nešto još gore, što je isto tako osobno jer sam imao LG G4 u rukama i dojam je vrlo disappointing! 

Posebno jer je i on blago zakrivljen u profilu, a i ona crna koža, izgleda kao od nekakvog starog kofera! 

Da si spomenuo da čekaš upiknuti Samsung Galaxy Note 5, još kako tako, ili nekakvog Šiaomija, ili 1+1/2, MEIZU, nešto što ima ipak malo bolju i ergonomiju, a svakako i dizajn! 

Mitch, baš si me razočarao kolega!

ATJ Lučko
16 godina
ATJLučko kaže...

E moj Mitch!!!! 

Ideš mjenjati iPhone 6 Plus za LG G4, što nije skok sa konja na magarca, nego nešto još gore, što je isto tako osobno jer sam imao LG G4 u rukama i dojam je vrlo disappointing! 

Posebno jer je i on blago zakrivljen u profilu, a i ona crna koža, izgleda kao od nekakvog starog kofera! 

Da si spomenuo da čekaš upiknuti Samsung Galaxy Note 5, još kako tako, ili nekakvog Šiaomija, ili 1+1/2, MEIZU, nešto što ima ipak malo bolju i ergonomiju, a svakako i dizajn! 

Mitch, baš si me razočarao kolega!

Zakrivljenost mi je super jer je bitno kompaktniji onda, kamera je miljama bolja, a smeđi mi izgleda fantastično...šteta što nije aluminij, ali eto...

Više je to prelazak zbog samog OSa...

13 godina
Umjesto tog lga bolje bi uzeo n6 , ako se tranzicija radi zbog os-a. Posto baratas mobitelima 4k kn+ pretpostavljam da si mozes priustit malo "testiranja" :)
16 godina
Iphone 6

6+ je bas i zamjenio N6...:)

Najvise me smeta oblost, i to sto je ekran malo podignut....zato zakrivljenost pomaze dosta...barem meni

No vidjet cemo....zasada me Android M + microsd i G4 kamera privlace vise nego iOS9

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ima neki poseban razlog za prelazak između OSova, jer 4k nije mala lova pa da bude neka banalnost u priči...?

16 godina
bubimir13 kaže...

Ima neki poseban razlog za prelazak između OSova, jer 4k nije mala lova pa da bude neka banalnost u priči...?

File managment, Mira/Wifi Cast bez AirPlaya za prezentacije...kao i same iTunes limitacije

Ali prodam i uzmem mob za istu cifru :)

Svida mi se jako Google Now i Inbox...radi vrhunski...evo primjer sa N6, letim u US i odmah mi izbaci sve potrebno i vezano za mail...malo je creepy ali bogami radi odlicno

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2015 9:02 (Mitch).
12 godina
neaktivan
Čini mi se da se ti ''nedostatci'' vuku već godinama i da nisu baš u planu da budu otklonjeni tako skoro. Ako i budu, bit će to ''inovacije'' :D

Now i Inbox funkcioniraju najbolje za Ameriku, ovdje su nekako siromašni sa funkcijama, al koliko mogu vidjet kreće to nabolje, samo još nema da viknem ''OK Google'' pa da se upali haha
16 godina
bubimir13 kaže...
Čini mi se da se ti ''nedostatci'' vuku već godinama i da nisu baš u planu da budu otklonjeni tako skoro. Ako i budu, bit će to ''inovacije'' :D

Now i Inbox funkcioniraju najbolje za Ameriku, ovdje su nekako siromašni sa funkcijama, al koliko mogu vidjet kreće to nabolje, samo još nema da viknem ''OK Google'' pa da se upali haha

Sve od navedenog imam jer sam parcijalno u US/HR.

Moto X radi zbilja fantastično, kao i Nexus 5 i 6.

LG G4 je primamljiv jer bi na stocku mogao biti najallround uredaj s Androidom....kao iPhone na Androidu :D

12 godina
neaktivan
Za Moto X ima zaljepljena etiketa o lošijoj kameru u flagship rangu, sve ostalo a pogotovo brzinu update-a je maestralna. Ispravljanjem te glasine o kameri, recimo da ju u novoj generaciji naprave nalik na LGevoj na G4 će im jako dobro doći.

Nexus 5 je super uređaj, ali Nexus 6 su zeznuli jer je ljudima bio prevelik pa je zbog toga bio većini neprivlačan. Priča se da će to ispravit novim Nexusom i vratit ga na manje dimenzije. Što se LG G4 tiće, bilo je već na par tema bojazan da je unutra slabiji SoC koji bi mogao zalaggat u dogledno vrijeme, a i gameri se žale, plus žalbe na bateriju. Osim toga sve je maximalno tip-top i vjerojatno najkompletniji flagship ove godine!
13 godina
neaktivan
Iphone 6

Gdje je najjeftinije uzeti Iphone 6 na pretplatu? Da li se zna kada ce ga opet dobiti BonBon u ponudu? Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
trolljegeren kaže...

Gdje je najjeftinije uzeti Iphone 6 na pretplatu? Da li se zna kada ce ga opet dobiti BonBon u ponudu? Hvala

Ti ko da imaš neznam kakav izbor od 15 mreža, imas Vip i Tmobile pa vidi koja ti tarifa paše. Osobno mislim da se poslije 5s ne isplati uzimat uređaje na pretplatu jer su preskupi. Prije bi barem dobio nekakav popust na uređaj koji bi te ispao oko 2500 (4s i manje) pa kad imaš pretplatu 100-150kn i sve potrosis to je ok. Sad u tim tarifama plaćaš mobitel oko 4k kuna + "rate" što je najveća glupost ikad. Tako da moj ti je savjet uzmi nešto na bonove i peglaj. 6icu sam uzeo u austriji i tu plaćam vipnetu 50kn mj za 1500 poziv+poruke i 3GB interneta. Manje više zbog vibera i vocapa sve što mi treba je internet ovih 1500 ostalo mi je sasvim dosta a što ne potrošim se prebacuje u slj. mj. To je po meni jedina isplativa solucija a ove rate i sl navlakuše si mogu doma mami uvaljivati..

He who is brave is free.
14 godina
Iphone 6

isto sam malo gledao situaciju oko 6 i 5s kod operatera. to je čisti kriminal kaj oni rade. nisam fan preplate, uvijek ću radije uzet na bonove, al oni stvarno deru kožu kako god okreneš.

jedino kod t-coma (nisam pitao u vipu) postoji mogućnost sniženja cijene trošenjem bodova koji se generiraju plaćanjem telefonije/neta, pretplate za mobitele i te stvari, pa jedino sa te strane se mogu iskamčiti ok popusti.

Ne predaj se nikad osim kad moraš!

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...
trolljegeren kaže...

Ti ko da imaš neznam kakav izbor od 15 mreža, imas Vip i Tmobile pa vidi koja ti tarifa paše. Osobno mislim da se poslije 5s ne isplati uzimat uređaje na pretplatu jer su preskupi. Prije bi barem dobio nekakav popust na uređaj koji bi te ispao oko 2500 (4s i manje) pa kad imaš pretplatu 100-150kn i sve potrosis to je ok. Sad u tim tarifama plaćaš mobitel oko 4k kuna + "rate" što je najveća glupost ikad. Tako da moj ti je savjet uzmi nešto na bonove i peglaj. 6icu sam uzeo u austriji i tu plaćam vipnetu 50kn mj za 1500 poziv+poruke i 3GB interneta. Manje više zbog vibera i vocapa sve što mi treba je internet ovih 1500 ostalo mi je sasvim dosta a što ne potrošim se prebacuje u slj. mj. To je po meni jedina isplativa solucija a ove rate i sl navlakuše si mogu doma mami uvaljivati..

Koliko si platio uredaj u Austriji? Hvala :)

17 godina
protjeran
Dwyane Wade kaže...
trolljegeren kaže...

Imas pravo, totalno, ja sam prvi iPhone(4) kupio u Tmobileu uz pretplatu za cca. 500 kn, a mob je bio na truzistu mozda par mjeseci..

Kad sam sad htio uzeti sesticu, trazili me 2000 kuna + 100 kuna mjesecno na rate(dvije godine) + tarifa 250 kuna.. teski lihvari..
kad ovaj ugovor izađe, prekidam suradnju i doviđenja.. rađe cu dati 500-600 eura trgovini nego tim lopovima.

Long Live Freedom
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice