Zeza me LAN

poruka: 15
|
čitano: 1.666
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Zeza me LAN

Pozdrav,

ljudovi dajte mi pomognite jučer sve radilo dns ujutro se probudim ne...

ovako imam komp i laptop...i sad mi je router spojen na komp a preko laptopa se spajam također na internet...

nađe mi mrežu ali mi je preko nje onaj žuti uskličnik,stisneš neka popravi i ne želi..odem pod status i sve je 0.0.0.0

i ip adresa i subnet sve je 0.0.0.0?

zašto..ima kakvi prgram koji može riješiti taj problem sa ip adresama?

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Zeza me LAN

i još kad pod firefox na laptopu napišem ip adresu routera ne može je pronaći...pa kako se moglo sve preko noći promjeniti..

17 godina
neaktivan
tido35 kaže...

i još kad pod firefox na laptopu napišem ip adresu routera ne može je pronaći...pa kako se moglo sve preko noći promjeniti..

Pa za pocetak restartaj router... bez obzira na internet, samom routeru bi mora nakon toga moc pristupit...

15 godina

pa ako ga resetiram onda će mi se postavke izbrisati za wlan?Pasword i user?

17 godina
neaktivan
tido35 kaže...

pa ako ga resetiram onda će mi se postavke izbrisati za wlan?Pasword i user?

citaj pazljivo, napisa sam restartaj, a ne resetiraj... najjednostavnije, iskljuci ga iz struje i ponovo ukljuci...

15 godina

aha sory...jesam već prije i isti problem...neznam..jučer navčer sve radilo dns ne radi na laptopu...

15 godina
neaktivan
Zeza me LAN

001

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2011 12:10 (big_bang).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zeza me LAN

ako ni nakon restarta nemos pristupit routeru na njegovoj ip adresi, onda na samom laptopu rucno podesi ip adresu, subnet i gateway, na nacin da se nalaze u istoj "mrezi", npr. ako ti je router na adresi 192.168.1.1, onda na laptopu stavi:

ip: 192.168.1.50

subnet: 255.255.255.0

gateway: 192.168.1.1 (odnosno adresa samog routera)

ako ni nakon toga, upisom adrese routera 192.168.1.1 (ili drugi) nemos pristupit routeru, moguce da je riknia...

0 0 hvala 0
15 godina

misliš?Jer doljevdesno na traci mi prikazuje oan dva računala i preko njih uskličnik žuti..ali kad idem s mišom na to piše mi brzina 54mb/ i signal mi prikazuje ...

15 godina
neaktivan

Možeš li sa desktopa pristupiti routeru, ići na net i sl...? Ako da ,tj router radi onda je kvaka na laptopu...

15 godina

kad u firefox napišem ip adresu routera 192.168......  ne mogu pristupiti, a sa kompa mogu...

17 godina
neaktivan
tido35 kaže...

kad u firefox napišem ip adresu routera 192.168......  ne mogu pristupiti, a sa kompa mogu...

nismo se razumili onda... shvatia sam da imas samo laptop... ako i dalje imas pristup na stolnom racunalu, a samo sa laptopa ne radi, onda je ocito stvar do laptopa. Vrati sve na automatske postavke, pa pokusaj ponovo...

15 godina

jaj lud sam..:)...ok,hvala ti...

17 godina
neaktivan
Zeza me LAN

nego, posto imas oba racunala, desktop spajas kabelom, a lap? ako je on kabelom onda ni sam nisam pametan, a ako je wireless onda je moguce da samo taj dio nije u redu...

0 0 hvala 0
15 godina

kompa spajam sa kabelom na router,a laptop wirelles,ali mi je čudno što sam probao spojititi laptop preko kabla direkt na router i neće,samo traži i traži mrežu ali ne nađe..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice