Zamrzavanje browser-a

poruka: 9
|
čitano: 3.200
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Zamrzavanje browser-a

Kod gledanja YouTube-a (ili drugog videa) mi se firefox ili IE potpuno zamrzne i moram restartati komp. Nedavno sam reinstalirao windowse i nisam riješio problem, tako da nije problem u virusu. Koristim XP SP3. HD Tune kaže da je hard dobar, već par dana neuspješno pokušavam riješiti problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Zamrzavanje browser-a
Miro7 kaže...

Kod gledanja YouTube-a (ili drugog videa) mi se firefox ili IE potpuno zamrzne i moram restartati komp. Nedavno sam reinstalirao windowse i nisam riješio problem, tako da nije problem u virusu. Koristim XP SP3. HD Tune kaže da je hard dobar, već par dana neuspješno pokušavam riješiti problem

Driveri za grafičku karticu ? Adobe Flash, je li update-ovan ?

15 godina
neaktivan
Miro7 kaže...

Jesi probao Chrome?

★★★★★
16 godina
neaktivan
Zizm kaže...

Driveri za grafičku karticu ? Adobe Flash, je li update-ovan ?

Budem probao staviti starije drivere za grafičku, jer sad imam najnovije. Jel može netko staviti link za stariju verziju flasha jer ih nisam našao na BUGovim dvdima

16 godina
download.siamhrm.com/redirect.php?dlid=1629

I probaj Chrome.
AMD Ax2 6400+ 3.5GHz | 4GB 800MHz | Gainward 8800GT 1024MB | 250GB HDD | ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless | Samsung 203B
17 godina
8ax kaže...
download.siamhrm.com/redirect.php?dlid=1629

I probaj Chrome.

Bolje da ga ne probava uopce, s obzirom na ovo dole to se ne može zanemarit nikak ima tamo link na IronBrowser Portable ne mora ga nit instalirat pa surfaj i to je to.{#}{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/predstavljen-chrome-10/91561.aspx?page=3&jumpto=1782632&sort=asc&view=flat

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
15 godina
neaktivan
Zamrzavanje browser-a

hm...vidim tema slična mom 'problemu'.

Na Wallbase.net mi se uvijek na mozilli pri otvaranju searcha kompletno sve zaustavi na 5 sekundi,cak i miš ne reagira.

To sam odavno primjetia i nije mi jasno u cemu je stvar da mi i miš može stat,alt-tab i sve..

Nije zapravo nikakav problem jer nakon toga uredno radi,niti me smeta,samo mi je jako cudno,

jedina stranica na kojoj mi se to ikad dogodilo/događa.

Potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
probajte obrisat povijest sa ccleanerom
15 godina
neaktivan
probajte obrisat povijest sa ccleanerom
1