Kod gledanja YouTube-a (ili drugog videa) mi se firefox ili IE potpuno zamrzne i moram restartati komp. Nedavno sam reinstalirao windowse i nisam riješio problem, tako da nije problem u virusu. Koristim XP SP3. HD Tune kaže da je hard dobar, već par dana neuspješno pokušavam riješiti problem
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kod gledanja YouTube-a (ili drugog videa) mi se firefox ili IE potpuno zamrzne i moram restartati komp. Nedavno sam reinstalirao windowse i nisam riješio problem, tako da nije problem u virusu. Koristim XP SP3. HD Tune kaže da je hard dobar, već par dana neuspješno pokušavam riješiti problem
Driveri za grafičku karticu ? Adobe Flash, je li update-ovan ?
Jesi probao Chrome?
Driveri za grafičku karticu ? Adobe Flash, je li update-ovan ?
Budem probao staviti starije drivere za grafičku, jer sad imam najnovije. Jel može netko staviti link za stariju verziju flasha jer ih nisam našao na BUGovim dvdima
I probaj Chrome.
AMD Ax2 6400+ 3.5GHz | 4GB 800MHz | Gainward 8800GT 1024MB | 250GB HDD | ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless | Samsung 203B
I probaj Chrome.
Bolje da ga ne probava uopce, s obzirom na ovo dole to se ne može zanemarit nikak ima tamo link na IronBrowser Portable ne mora ga nit instalirat pa surfaj i to je to.

hm...vidim tema slična mom 'problemu'.
Na Wallbase.net mi se uvijek na mozilli pri otvaranju searcha kompletno sve zaustavi na 5 sekundi,cak i miš ne reagira.
To sam odavno primjetia i nije mi jasno u cemu je stvar da mi i miš može stat,alt-tab i sve..
Nije zapravo nikakav problem jer nakon toga uredno radi,niti me smeta,samo mi je jako cudno,
jedina stranica na kojoj mi se to ikad dogodilo/događa.