Jel xfire besplatan?
YouTube - tips & tricks
- poruka: 875
- |
- čitano: 535.620
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
Jel xfire besplatan?
Naravno, samo moraš napraviti account (email + sifra) i gotovo je. Program prati koje igre igraš i slične stvari u svezi igranja. Čudno da do sada nisi već čuo o njemu.
Može li taj xfire registrirati crack igre ( može li se igrati na crack serverima, može li javiti kompaniji da imaš iligalnu verziju ...)jer bi ga htio ih igrati s prijateljima a oni nisu baš srećni kad moraju izvaditi lisnicu.Vjerovatno su im sve igre takve
!
I može li mi neko objasniti za youtube ono s copryght muzikom. Što je to, i što da stavim umjesto toga...
Mora li muzika koju stavljam npr. nešto od prljavog kazališta biti original ili ilegalna ( pitam se je li oni što na youtubeu stavljaju gdje skinut i kako koriste original mjuzu?)
1/Može li taj xfire registrirati crack igre ( 2/može li se igrati na crack serverima, 3/može li javiti kompaniji da imaš iligalnu verziju ...)jer bi ga htio ih igrati s prijateljima a oni nisu baš srećni kad moraju izvaditi lisnicu.Vjerovatno su im sve igre takve
!
1/Može veliku većinu;
2/ Može;
3/ Ne.
1/Može li taj xfire registrirati crack igre ( 2/može li se igrati na crack serverima, 3/može li javiti kompaniji da imaš iligalnu verziju ...)jer bi ga htio ih igrati s prijateljima a oni nisu baš srećni kad moraju izvaditi lisnicu.Vjerovatno su im sve igre takve
!
1/Može veliku većinu;
2/ Može;
3/ Ne.
A pod registrirati misliš može se igrati preko njih ili će ti tvrtka opaliti globu?
A pod registrirati misliš može se igrati preko njih ili će ti tvrtka opaliti globu?
Moraš imati instaliranu igru na kompjuteru, xfire ti detektira igru, kada pokrenes igru, a ujedno imas pokrenut xfire on se na neki nacin integrira i mozes na par tipki kao hot keys da chatas sa prijateljima koje si dodao u xfire, snimas video, obavljas glasovne razgovore i slicne stvari, instaliraj i probaj.
Hm... to sam shvatio ali nisi mi baš odgovorio na pitanje...
Nista od toga, samo registras svoj account na xfire i to je to, nema nikakvih globa, placanja ili drugih budalastina.
Ok hvala
nijedna tema nije aktivna pa cu tu pitat naime kada god pokrenem video na youtubeu prvo je zeleno sve i kada ga cimnem onda je sve ok
(dns sam preso sa 11.9 na 11.11 drivere)
Desni klik na video, odaberi Settings, pa isključi Enable Hardware Acceleration.
Probaj da li radi.
Imam problem sa premještanjem videa unutar playlisti..Kad pokušam bilo što izmijeniti izbaci mi error "Invalid request"..bilo to premještanje rednog broja videa, stavljanje opisa, brisanje videa..bilo što...probao sam sa mozillom chromeom IE, sve na XP SP3 ali stalno izbacuje taj error.
Ima li netko sličnih iskustava ili možda kakvo rješenje?
I DA uvjek ce ti biti igara koje xfire nece htjet skenirat pa bus morao ic sam... I igre koje su za steam nemoze skenirat ali imas cake kako ih mozes (google)
ovo je jednostavno savrseno >D
Mogu li dobiti viruse preko youtube downloadera?
Mogu li dobiti viruse preko youtube downloadera?
Mislim da ne mozes, je sav materijal na youtube je cist. Jednom se meni desilo da mi u YT downloader-u ima virus, all materijal koji je preuziman na njemu nema virusa.
Zanima me:
mjenja li se kvaliteta zvuka promjenom kvalitete videa? (pretpostavljam da da)
mogu li na YT uploadati FLAC kvalitetu? (pretpostavljam da ne)
Ako ne, do koje maksimalne kvalitete mogu ic?
Kako uploadati HQ video?
Koje je vremensko ograničenje videa? (Znam da je bilo 10 min pa su nešto mjenjali)
Zanima me:
Kako uploadati HQ video?
Koje je vremensko ograničenje videa? (Znam da je bilo 10 min pa su nešto mjenjali)
Slušam Dubstep i ta sranja po YT i primijetim da ako prebacim sa 360p na 480p kvaliteta zvuka je mnogo bolja! Odgovor na to pitanje je- Da!
Zanima me:
Kako uploadati HQ video?
Kako uploadati HQ video?
Pa možeš ubaciti projekt u camtasia studio pa imaš opciju da spasiš video u hd/hq kvaliteti
Evo imam jedno pitanje :
Primjetio sam da na youtube-u postoji velika većina ljudi koja pravi tutorijale, a nema originalan softver (čak postoje i tutorijali kako skinuti piratizirani sadržaj).
Moje pitanje je, kako to sve funkcionira na youtube-u? Mislim, ako netko zarađuje preko donacija na njemu (ili partnershipa - što je teško), a softver koji koristi nije originalan, što se događa sa tom osobom (govorim o osobi koja živi u Hrvatskoj)?
Recimo, nekakav Hrvat dobije dosta na donacijama, ali nema originalan video editor (ili screen recorder). Što se s njime događa? Dolazi li mu nekekava inspekcija ili tako nešto? Biva li tužen?
Unaprijed hvala!
Evo imam jedno pitanje :
Primjetio sam da na youtube-u postoji velika većina ljudi koja pravi tutorijale, a nema originalan softver (čak postoje i tutorijali kako skinuti piratizirani sadržaj).
Moje pitanje je, kako to sve funkcionira na youtube-u? Mislim, ako netko zarađuje preko donacija na njemu (ili partnershipa - što je teško), a softver koji koristi nije originalan, što se događa sa tom osobom (govorim o osobi koja živi u Hrvatskoj)?
Recimo, nekakav Hrvat dobije dosta na donacijama, ali nema originalan video editor (ili screen recorder). Što se s njime događa? Dolazi li mu nekekava inspekcija ili tako nešto? Biva li tužen?
Unaprijed hvala!
Video je super, no nije mi dao odgovor na pitanje.
Video je super, no nije mi dao odgovor na pitanje.
Nemoj se bojati,mogu ti samo izbtsati video .
Aha, ok. Puno hvala!
Dali itko zna kako namjestit da kad uplovdas video na youtube da kad ti netko ide komentirat da prvo ti pregledas komentar pa ako ti se svidi da ga dopustis da i drugi vide komentar?
Dali itko zna kako namjestit da kad uplovdas video na youtube da kad ti netko ide komentirat da prvo ti pregledas komentar pa ako ti se svidi da ga dopustis da i drugi vide komentar?
Ime profila > Video Manager > Edit na video koji želiš > dolje imaš Comments > stavi "Allow all comments with approval only"
Hvala na odgovoru!Sad bi htio pitat jos jednu stvar vezanu za youtube!Nije bas najbolje mjesto za to al nema veze:)Imam youtube downloader i kad skinem neki video sa youtubea nemogu ga ubacit u windows movie maker!Nepodrzava taj format!Koji god da izaberem kod skidanja nece ga prihvatit movie maker!S kojim programom da skinem video da ga movie maker moze ucitat?
Hvala na odgovoru!Sad bi htio pitat jos jednu stvar vezanu za youtube!Nije bas najbolje mjesto za to al nema veze:)Imam youtube downloader i kad skinem neki video sa youtubea nemogu ga ubacit u windows movie maker!Nepodrzava taj format!Koji god da izaberem kod skidanja nece ga prihvatit movie maker!S kojim programom da skinem video da ga movie maker moze ucitat?
Sa Any Video Converter pukneš u .mkv / .avi / .wmw.