Ne kužim čemu kemijanje, uzmite preko Spliiita, ispadne oko 4,5€.
jel mozes detaljnije sta i kako
Ne kužim čemu kemijanje, uzmite preko Spliiita, ispadne oko 4,5€.
jel mozes detaljnije sta i kako
Update: imao preko srbije, dobio noćas mail da ide sa 10 na 14€, odmah deaktivirao, imam plaćeno do 16og. Urban VPN kazahstan, 5000KZT obiteljska, aktivirao uspješno sa Revolut karticom iz prve, ispada nešto manje od 9€ mjesečno, baš ćemo vidjeti u ponedjeljak kada bude išla naplata je li sve ok.
jel ti radi ovo
da, bez problema
Spliiit je platforma za dijeljenje računa. Regaš se, nađeš tko dijeli YT premium i platiš. Dobiješ invite na e-mail da se joinaš i to je to. Ima raznih pretplata, i možeš dijeliti svoje pretplate ako imaš neku koja ima slobodne slotove.
Intalirajte si Brave browser na Windowsima , a za android stavite si YouTube Revanced Extended sa Githuba sa Micro G ...
Sa Revanced Extended-om uz MicroG se možete prijaviti na svoj account i imate sve ISTO kao i orginal YouTube.
Za vlasnike iPhona samo!
Neznam dali ovo nisam vidio prije ili nije ni postojalo, ali ne trebate više ić na Indijski Amazon u kupovat giftcarde jer je sad opcija pod Settings - kilknete na svoju sliku na vrhu, Media & Purchases/ View Account / Add Funds to apple account - i tamo izaberete koliko ćete dodat. Jednostavnije od ovog ne ide!!!
P.S. Naravno promjenite profil ako nemate na istom Indiju kao lokaciju!
Traži me UPI ID kako bih stavio adresu za plaćanje, bez nje ne mogu uzeti godišnju pretplatu. Kako si riješio to?
Imam jedno slobodno mjesto za Youtube Premium.
Javite se ukoliko se želite priključiti.
Evo naša sam na 38 stranici :)
8. stiže mail da je kupnja napravljena i vi i vaš family uživa dalje u premiumu
Tu ste me izgubili...Kako novi account ima vezu s mojim familiem? Dodam nas 4 u njegovu obitelj? Jel može obitelj kaskadno?!
Skužio...