Youtube premium izdvojena tema

poruka: 1.448
|
čitano: 625.496
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Youtube premium
TibzzX kaže...

Ne kužim čemu kemijanje, uzmite preko Spliiita, ispadne oko 4,5€.

jel mozes detaljnije sta i kako

17 godina
GSP kaže...
Hacker002 kaže...

Update: imao preko srbije, dobio noćas mail da ide sa 10 na 14€, odmah deaktivirao, imam plaćeno do 16og. Urban VPN kazahstan, 5000KZT obiteljska, aktivirao uspješno sa Revolut karticom iz prve, ispada nešto manje od 9€ mjesečno, baš ćemo vidjeti u ponedjeljak kada bude išla naplata je li sve ok.

jel ti radi ovo

da, bez problema

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
14 godina

Spliiit je platforma za dijeljenje računa. Regaš se, nađeš tko dijeli YT premium i platiš. Dobiješ invite na e-mail da se joinaš i to je to. Ima raznih pretplata, i možeš dijeliti svoje pretplate ako imaš neku koja ima slobodne slotove.

13 godina
Koristim Spliiit vec par mjeseci, zasad samo pozitivna iskustva. YT premium preko njih košta 4,32 eur/mj. To nije najjeftinije rješenje, ali je jednostavno i pouzdano. Imaš još hrpu servisa na koje se mozes preko njih pretplatiti. Svugdje je princip isti, netko uzme grupnu ili obiteljsku pretplatu i podjeli slobodne slotove. Konkretno obiteljski YT košta 18,99 eura/mj, ima 6 slotova, znači po osobi ispadne 3,16 eura, tu ti Spliiit sebi uzme 1,16 eura i to ukupno platiš 4,32 eur/mj.
Ja koristim svoj google račun, nisam morao kreirati neki dodatni, nema VPNova, nema korištenja indijskih bankovnih kartica i sličnih stvari. Razumijem ljude koji su se spremni zajebavati s tim stvarima, ali meni se to ne da.

Jedina mana kod Spliita je sto nemas uvijek na raspolaganju mogućnost pretplate na neki servis. Npr. ja sam cekao 3 dana da javi netko tko ce podijeliti svoj YT, ali nije ni to toliki problem, kreiraš račun i klikneš da ti stigne obavijest kad se pojavi YT pretplata i to je to.

0 0 hvala 0
13 godina
Youtube premium

Intalirajte si Brave browser na Windowsima , a za android stavite si YouTube Revanced Extended sa Githuba sa Micro G ...

Sa Revanced Extended-om uz MicroG se možete prijaviti na svoj account i imate sve ISTO kao i orginal YouTube.

https://github.com/NoName-exe/revanced-extended/releases

Super Maria su stvorili Japanci,Talijan je a govori Engleski, kompanija mu ima urede u Americi, trči kao Ruski atletičar i skuplja novčiće kao Židov! Ne budimo rasisti budimo kao Mario!

0 0 hvala 0
11 godina
nikonja kaže...

Za vlasnike iPhona samo!

Neznam dali ovo nisam vidio prije ili nije ni postojalo, ali ne trebate više ić na Indijski Amazon u kupovat giftcarde jer je sad opcija pod Settings - kilknete na svoju sliku na vrhu,  Media & Purchases/ View Account / Add Funds to apple account - i tamo izaberete koliko ćete dodat. Jednostavnije od ovog ne ide!!!

P.S. Naravno promjenite profil ako nemate na istom Indiju kao lokaciju!

Traži me UPI ID kako bih stavio adresu za plaćanje, bez nje ne mogu uzeti godišnju pretplatu. Kako si riješio to?

11 godina
Youtube premium

Imam jedno slobodno mjesto za Youtube Premium.
Javite se ukoliko se želite priključiti.

0 0 hvala 0
13 godina
nikonja kaže...

Evo naša sam na 38 stranici :)

8. stiže mail da je kupnja napravljena i vi i vaš family uživa dalje u premiumu

Tu ste me izgubili...Kako novi account ima vezu s mojim familiem? Dodam nas 4 u njegovu obitelj? Jel može obitelj kaskadno?!

Skužio...

Poruka je uređivana zadnji put danas u 14:29 (domagoj_zg).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice