Youtube premium
- poruka: 1.425
- |
- čitano: 606.960
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
Ako je android telka ili box moze se instalirati SmartTube
Zajebava jos nekog gamsgo? Sta mi je ciniti?
pa javi im se na support, rechargeat ce ti account
Ako je android telka ili box moze se instalirati SmartTube
Može.
I ok je to ali moraš svaki put uparivat... sa mobom ili tabletom.
Čitam po Internetu da ukidaju nigerijski Netflix čisto da znate
meni jučer ukinuli iako je bio aktivan do 16.7, a prekjučer radio potpuno normalno
morao aktivirati na keniju, 1100 kes = 7,3€, ne da nigdje jeftinije
tunnel bear na androidu mi je za netflix, a za youtube nije radio pa sam bio uzeo proton 1 mj imali neku akciju 1euro
Koristio sam gamsgo 6mj djeljene pretplate bez pucanja očo vrlo rijetko, onda uzeo na godinu a tad je počelo pucat često da bi se javili sa recharge opcijom. Reko ajde, išo sam do kraja s procesom i sad imam individualnu premium plaćenu iz japana bez vpn-a. da sam im login i pass i preporuka je imat 2FA uključen. Kad su počeli "provaljivat" account da rechargaju, dobio sam nekoliko notifikacija da odobrim login iz Kine i sličnih zemalja, ali u uputama nisu ništa navodili da se to odobri, nego da slučajno ne stisnete "no, it wasn't me" opciju. na kraju su iskoristili jedan backup code da uđu i naplate 50ak eura u jenima s JCB karticom iz japana da dobijem tih godinu dana premiuma. Bila je moguća opcija da vam mjenjanju google password u rijetkom slučaju, pa vam u uputama napišu koji će to pass biti da zapišete, bude li trebalo pri preporuci postavaljanja nove google šifre i generiranja novih backup kodova nakon što su vam uspješno rechargali pretplatu na premium.
p.s. stiže danas meni mail od googla da su onesposobili paymet profile i da traže osobnu za verifikaciju za plaćanje kojim je plaćen premium, gledam profil alerts, ništa. klikam na svoje ime, kad ono imam payment profile na moje ime u japanu na koji mi je vezan premium. reko nema veze,dogodine kad istekne premium onda ću vidit koje su opcije sa gamsgo ili nečim drugim ili plaćanje full cijene. Ako obrišem japanski payment profile, s tim činom bi se ukinula i premium pretplata pa u to neću dirati trenutno.
iskustvo ok. probao bi opet i dogodine da google ne sere sa japanskom osobnom
I dalje mislim da je opcija Youtube premium preko iPhone i Indije daleko najjednostavnija i najsigurnija opcija za familly plan. Mislim da izađe 40€ godisnje kad se sve zbroji za 6 članova (s tim je 1 član indijski account, pa je zapravo 5 članova), a to znaci cca 8€ godišnje za jednog clana, sto je turbo jeftino. Vjerujem da svi znate nekoga tko ima iPhone i da je voljan to napraviti.
Sve upute ovdje https://forum.bug.hr/forum/topic/internet/youtube-premium/274363.aspx?page=45&jumpto=6851133&sort=asc&view=flat
napravio to preko indije,kupio kredite,sad se mogu odjavit iz app stora?? automatski ce si uzimat kredite?
koristim iskljucivo zoutube premium,vidim da je i apple paket povoljan ali sta ce mi dva servisa (yt music i apple music)
Mislim da izađe 40€ godisnje kad se sve zbroji za 6 članova (s tim je 1 član indijski account, pa je zapravo 5 članova)
Mogu li na postojeći google acc, promijeniti payment profil na indijski, čisto da ne moram raditi indijski acc?
Mislim da izađe 40€ godisnje kad se sve zbroji za 6 članova (s tim je 1 član indijski account, pa je zapravo 5 članova)
Mogu li na postojeći google acc, promijeniti payment profil na indijski, čisto da ne moram raditi indijski acc?
Nemoraš čačkat ništa na Google accoutnu jer plačanje ionako ide sa Apple accounta. Samo napravi sve kako je u uputama i nema nikakvog problema - definitivno najjednostavniji i njajjeftiniji način kako doć do jeftinog YT premiuma.
Iskreno kad sam bio kod kolege i kad je upalio YT na TV-u već na prvoj reklami sam počeo gubit živce, a nakon par drugih svakih par minuta mi je mozak prokuha.