Youtube premium izdvojena tema

poruka: 1.392
|
čitano: 574.276
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 godina
Re: Youtube premium
Gravyri kaže...
Pokusavam obnovit pretplatu putem surfshark vpn ali jednostavno izgleda da se ne moze vise prevarit yt. Ima tki kakvo rijesenje? Prije sam imao godisnju pretplatu putem Indie

Meni skinulo sa kartice prije 8 dana.....

4 godine
Ja stavim putem surf sharka Indiu ali svejedno mi trazi 9.55e mj

0 0 hvala 0
2 godine
neaktivan
Youtube premium

Ovo uopće nije potrebno da Google dovede igre na youtube

https://www.hcl.hr/vijest/google-navodno-zeli-dovesti-igre-youtube-204152/

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.6.2023 21:29 (Spellcaster).

0 0 hvala 0
14 godina
Youtube premium

Pozdrav,

zanima me koliko se "uređaja" odnosno gmail naloga moze prijaviti na jedan Premium?

Npr dali je mogu prijaviti "glavni" gmail (na racunalu) i dva sporedna (gmaila) na pametnom televizoru i tabletu?

0 0 hvala 0
17 godina

premium je individualni ili obiteljski

individualni je vezan uz jedan račun, i možeš se prijaviti s tim računom na koliko god uređaja želiš

obiteljski dodaješ 6 gmail računa i svi koriste premium pogodnost, te se također mogu prijaviti na koliko god uređaja žele

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
14 godina
Hacker002 kaže...

premium je individualni ili obiteljski

individualni je vezan uz jedan račun, i možeš se prijaviti s tim računom na koliko god uređaja želiš

obiteljski dodaješ 6 gmail računa i svi koriste premium pogodnost, te se također mogu prijaviti na koliko god uređaja žele

Uzmem "obiteljski" onda
Hvala na pomoći

17 godina

napravi prvo obitelj na googleu, dodaj sve accounte na kojima želiš imati

onda na main accu upaliti vpn i složiti preko turske, funkcionira sve normalno. ako neće probaš s drugom karticom, ako neće ni s njom probaj nakon dan dva, zna se dogoditi da odbija, ali u pravilu se da složiti

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
17 godina
Youtube premium

Ima netko obiteljsku da me doda kao člana? Mogu uplatiti cifru do kraja godine, a zatim od 1.1 za cijelu iduću godinu. Lijen sam da se zezam s VPN-om i svim time.

LOL: Crobrother
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Hacker002 kaže...

onda na main accu upaliti vpn i složiti preko turske, funkcionira sve normalno. ako neće probaš s drugom karticom, ako neće ni s njom probaj nakon dan dva, zna se dogoditi da odbija, ali u pravilu se da složiti

Tako sam ja napravio prije mjesec dana u Surfshark stavio na Tursku i u lokaciji na tabletu stavio isto Turska i bogumi oni meni pretplatu naprave u 29,99 TRY / 1,02 €  sve prošlo OK , međutim istekla mi je godišnja pretplata na Surfshark a nude mi obnovu  12 mj. za 55,08€  nisam još odlučio da produžim ili tražim neki drugi povoljniji VPN , samo je pitanje dali ću sa drugim VPN moći izvesti ovu egzibiciju kao sa Surfsharkom .

13 godina
MUĆAK kaže...
Hacker002 kaže...

Tako sam ja napravio prije mjesec dana u Surfshark stavio na Tursku i u lokaciji na tabletu stavio isto Turska i bogumi oni meni pretplatu naprave u 29,99 TRY / 1,02 €  sve prošlo OK , međutim istekla mi je godišnja pretplata na Surfshark a nude mi obnovu  12 mj. za 55,08€  nisam još odlučio da produžim ili tražim neki drugi povoljniji VPN , samo je pitanje dali ću sa drugim VPN moći izvesti ovu egzibiciju kao sa Surfsharkom .

Mozes i s besplatnim TunnelBearom, a vjerojatno i s drugima, VPN ti treba samo kroz postupak registracije dakle jednom

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
8 godina
Ne može se sa besplatnim TunnelBear-om preko Turske, bar meni ne nudi Tursku!? 🥴
13 godina
Mali322 kaže...
Ne može se sa besplatnim TunnelBear-om preko Turske, bar meni ne nudi Tursku!? 🥴

Turska prolazi sa UrbanVPNom, kartica Revolut disposable Visa 

15 godina
neaktivan

Turska je zakljucanan na UrbanVPNu meni,otkljucane su samo Australija Njemacka Poljska Spanjolska i Tajland.  

Nemam potpis
11 godina
Youtube premium

Pa probajte s hola vpn addon u chromu,najmanje zajebancije,meni je s njim proslo.Vec odavno radi sve ok.

Origin_Steam: hrka11
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.7.2023 12:03 (hrka11).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Probam kad dodjem doma pa javim ak gdje zapnem :)

Nemam potpis
9 godina
MUĆAK kaže...
Hacker002 kaže...

Ček , ček ...

imam dileme ako sam registrirao račun za Premium i prihvatilo mi sav ovaj opisani postupak i prošli mjesec naplaćena ugovorena pretplata 29,99TRY a ja više ne koristim VPN jel to sad završena priča sa ovim iznosom pretplate  ILI 

ovi na You Tubu mogu kopčat po kartici ili po sadržaju koje otvaram na You tubu jer ovo pitam kad sam prvi put obavio pretplatu uz lokaciju Turske nakon toga stalno su mi sevirali sadržaje iz Turske kao prijedloge za gledanje .

Zato pitam jeli to sad gotovo dok ja ne prekinem .

6 godina
MUĆAK kaže...
...

Ček , ček ...

imam dileme ako sam registrirao račun za Premium i prihvatilo mi sav ovaj opisani postupak i prošli mjesec naplaćena ugovorena pretplata 29,99TRY a ja više ne koristim VPN jel to sad završena priča sa ovim iznosom pretplate  ILI 

ovi na You Tubu mogu kopčat po kartici ili po sadržaju koje otvaram na You tubu jer ovo pitam kad sam prvi put obavio pretplatu uz lokaciju Turske nakon toga stalno su mi sevirali sadržaje iz Turske kao prijedloge za gledanje .

Samo prva uplata preko VPN poslije sve radi normalno. Ne treba ti vpn....Prikazuje sadrzaj kao i prije turske ako si logovan na svoj nalog....

13 godina
MUĆAK kaže...
MUĆAK kaže...
Hacker002 kaže...

Ček , ček ...

Da, ili dok ne uvedu nove restrikcije ili provjere, kao sto su za Indiju sjebali. Ali generalno si sad miran do daljnjeg

2 godine
neaktivan
Posmatrač kaže... 

Samo prva uplata preko VPN poslije sve radi normalno. Ne treba ti vpn....Prikazuje sadrzaj kao i prije turske ako si logovan na svoj nalog....

Može li još netko ovo potvrditi? Dosta mi je i to što mi ljepša polovica gleda sve moguće Turske sapunice na nacionalnim programima, ne želim slušati taj jezik i na svom youtube accountu -

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.7.2023 9:01 (Trilogija).
6 godina
Trilogija kaže...
Posmatrač kaže... 

Može li još netko ovo potvrditi? Dosta mi je i to što mi ljepša polovica gleda sve moguće Turske sapunice na nacionalnim programima, ne želim slušati taj jezik i na svom youtube accountu -

nevjerujues meni ;)

Ja nisam primijetio nista novo kako sam presao na tursku....

2 godine
neaktivan
Posmatrač kaže...
Trilogija kaže...
Posmatrač kaže... 

nevjerujues meni ;)

NIje da ne vjerujem nego je kolega iznad napisao da su se njemu prikazivali sadržaju na Turskom, pa me zanimalo da li treba prčkati oko postavki, možda vratiti na Hr itd.

11 godina

Ne orikazuje nista vezano za tursku,sve je ono sto ti gledas cak i pise tvoja drzava odakle gledas.Sto se tice turske samo tarifa kod placanja je njihova i to je to.

Cak i za prvo placanje ti ne treba vpn,ja sam ga drzao upaljen dok nisam dosao na dio za platit i prije nego sam potvrdio sam ga ugasio.Sve proslo i dan danas radi bez ikakvih problema.

Origin_Steam: hrka11
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.7.2023 9:23 (hrka11).
17 godina
Najbrži kaže...

Ima netko obiteljsku da me doda kao člana? Mogu uplatiti cifru do kraja godine, a zatim od 1.1 za cijelu iduću godinu. Lijen sam da se zezam s VPN-om i svim time.

Kolega s foruma mi je poslao invite u obiteljsku pretplatu. Međutim javlja mi grešku da nisam u istoj zemlji kao kolega. Naime podijelio mi je VPN account, pokušao sam se spojiti na Argentinu s dva laptopa i preko mobitela međutim javlja grešku connection timed-out ili verification failed: auth. Pokušao sam disable ESET, da propušta sav promet, međutim bezuspješno. VPN mi se uspješno spoji na npr Sloveniju, ali na Argentinu nikako neće.

LOL: Crobrother
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.7.2023 10:44 (Najbrži).
13 godina
Trilogija kaže...
Posmatrač kaže...
Trilogija kaže...
Posmatrač kaže... 

nevjerujues meni ;)

NIje da ne vjerujem nego je kolega iznad napisao da su se njemu prikazivali sadržaju na Turskom, pa me zanimalo da li treba prčkati oko postavki, možda vratiti na Hr itd.

Pokaze ti samo dok si spojen na TR VPN. Kad se spojis normalno bez njega s HR IP adresom, nista tursko ti nece pokazivat

9 godina
Youtube premium

Vezano za You Tube premium ima mogućnost preuzimanja  videa za gledanje kad nisi na mreži ali samo kad si na pretplati  u postavkama ima mogućnost spremanja i na karticu nigdje ne mogu pronaći te fajlove ... gdje su u kom folderu vjerovatno nešto šifrirano .

I zna li netko  nešto o sigurnosti app. SNAPTUBE jer je Kineska  koja skida video i audio iz You Tuba bez ograničenja i u rezoluciji koju hoćeš .

0 0 hvala 0
14 godina
Najbrži kaže...
Najbrži kaže...

Kolega s foruma mi je poslao invite u obiteljsku pretplatu. Međutim javlja mi grešku da nisam u istoj zemlji kao kolega. Naime podijelio mi je VPN account, pokušao sam se spojiti na Argentinu s dva laptopa i preko mobitela međutim javlja grešku connection timed-out ili verification failed: auth. Pokušao sam disable ESET, da propušta sav promet, međutim bezuspješno. VPN mi se uspješno spoji na npr Sloveniju, ali na Argentinu nikako neće.

ima guglo svoju zastitu... ni meni nije islo pa sam napravio nove argentinske racune

2 godine
neaktivan
Youtube premium

Halovpn ne radi, piše da mi ne mogu locirati zemlju.

edit: sa Windscribe mi pokaže cijenu od 12 funti lol, a kad sam guglao ip location pokazuje Istanbul, dok u onoj verifikaciji na mobu mi piše near UK.

edit2: Uspio sam doći do plaćanja s halo vpn, no kad kliknem buy izbaci mi grešku: We couldn’t complete this action. Contact us. Learn more [OR_CCREU_06].   Preznojih se dok sam došao do tog dijela, problem sa problemom riješavam.

edit 3: Sad javlja da mi billing adresa nije iz te zemlje, napravio sam i onaj payment profil, otišao na generator Turskih adresa, popunio sve, i opet isto, a uz to me i Revolut počeo zajebavati s konstantnim traženjem verifikacije, tako da službeno odustajem od ove znojne avanture.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.7.2023 20:02 (Trilogija).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ja sam uzeo Nord VPN, platio 16€ preko revoluta. Zatim sam napravio proces registracije za youtube premium preko Turske. Nakon toga kontaktirao Nord VPN customer support tražeći povrat novaca i novac mi je sjeo natrag na revolut isti dan. Tako da bi ti savjetovao da probas na taj nacin. Takoder sam pokusavao postaviti preko free VPN-ova i nije radilo. Sa Nord VPN (a vjerujem i sa bilo kojim drugim legit VPN-om) registracija ce ti proci bez problema.
15 godina
Trilogija kaže...

Halovpn ne radi, piše da mi ne mogu locirati zemlju.

edit: sa Windscribe mi pokaže cijenu od 12 funti lol, a kad sam guglao ip location pokazuje Istanbul, dok u onoj verifikaciji na mobu mi piše near UK.

edit2: Uspio sam doći do plaćanja s halo vpn, no kad kliknem buy izbaci mi grešku: We couldn’t complete this action. Contact us. Learn more [OR_CCREU_06].   Preznojih se dok sam došao do tog dijela, problem sa problemom riješavam.

edit 3: Sad javlja da mi billing adresa nije iz te zemlje, napravio sam i onaj payment profil, otišao na generator Turskih adresa, popunio sve, i opet isto, a uz to me i Revolut počeo zajebavati s konstantnim traženjem verifikacije, tako da službeno odustajem od ove znojne avanture.

Imam isti problem kao i ti. Probao sam sve, NordVPN, HolaVPN,... paymet prifile HR i TR, kartice Revolut Visa i MasterCard, PBZ Visa, brisao - kreirao pa vraćao na staro i uvjek kod plaćanja dobijem poruku 

"Transaction declined. This purchase requires a payment method from your billing country. [OR_RECR_05]" čak sam i u Revolut pokušao prominit lovu u lire da imam na računu tih par € protuvrijednosti da prođe naplata 
Ovo sve gore navedeno sam pokušavao kroz duži period tako da 'prođe malo vremena da proradi" (zadnji pokušaj prije par min sa HolaVPN-om (jer mi je Nord istekao trial) i Revolut MC kartica i opet isto)
Još mi jedino preostaje da ja kao admin raspustim obitelj i zamolim nekog drugog da nas ponovo 'zbliži' i da pokuša on.
Ako neko ko je bio u ovoj situaciji pronađe rješenje nek podjeli korake 
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice