Youtube premium
- poruka: 1.021
- |
- čitano: 383.369
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
turska vidimo se
Jedno pitanje, jel se može sad npr. dok plaćam preko Argentine prebaciti na Tursku? Može neko objašnjenje kak sad recimo otkazat Argentinu i preći na Tursku.
Jedno pitanje, jel se može sad npr. dok plaćam preko Argentine prebaciti na Tursku? Može neko objašnjenje kak sad recimo otkazat Argentinu i preći na Tursku.
I ja cu prijeci na tursku jer argentina ode na 4,5 eur a ni u ludilu necu toliko dati za YT....
I Turska je poskupila (individual package increased from 16.99 TL to 29.99 TL, and the family plan increased from 25.99 TL to 59.99 TL(€ 3.30)).
Ima li netko rješenje kako se dočepati Indije? A monthly family plan costs Rs 189 (€ 2.34) and allows you to add up to 5 accounts.
Meni je i ova nova cijena okej. 19 kn mjesečno, bez reklama, i još youtube music imam, ma odlično. S obzirom da puno više gledam videa na youtubeu, nego recimo HBOu i Netflixu, ovo cijena je super, plus youtube music mi je totalno zamijenio spotify.
meni isto yt music draži od spotify,bolje mi nove pjesme daje,prijedloge kako vec...
ostajem na argentini
I Turska je poskupila (individual package increased from 16.99 TL to 29.99 TL, and the family plan increased from 25.99 TL to 59.99 TL(€ 3.30)).
Ima li netko rješenje kako se dočepati Indije? A monthly family plan costs Rs 189 (€ 2.34) and allows you to add up to 5 accounts.
Indija vise nema opciju za automatsko placanje, nego valjda svaki put moras platit rucno, iako ne znam kak to funkcionira tak da nit ne zelim pokusavat, radije odem na tursku i platim 1€ vise da ne moram brinut o tom.
Edit: nema turske na tunnelbearu sad moram isprobavat sa nekakvim drugim VPNovima
Edit2: Microsoft Edge (na Operi mi neda jer nema vjerovatno, ali s obzirom da je Edge preinstaliran onda sam njega koristio) - UrbanVPN extenzija - Turska... 30 TL kak je receno gore za jednu osobu (~12.45kn), family pack 60 TL (24.90kn)... nisam htio odma saltat na Tursku jer jos jedan mjesec mogu bit na argentini za ovih 9kn family pack (19og sam se pretplatio a ovo skuplje pocinje od 21og).
VPN za Tursku ima na Windscribe-u i kako vidim godišnja nema za family....
Naravno da indijski YT skida automatski, samo mi Revolut javi - plaćeno 189 rupija i to je to...
Naravno da indijski YT skida automatski, samo mi Revolut javi - plaćeno 189 rupija i to je to...
Također.
Iako, dobio sam obavijest od YT da to automatsko plaćanje neće više biti moguće od pred 3 mjeseca, ali i dalje radi bez problema.
čudno, meni je u jednom trenutku naplata u Indiji stala i tad sam se prebacio u Argentinu. Bila je neka priča da zbog njihove središnje banke ne prolaze više naplate s neverificiranim adresama u Indiji (ili tako nešto ?). Spominjalo se i na ovoj temi.
Meni i prijatelju ne prolazi naplata. Spojeni na indiju preko urban VPN-a, youtube prepozna lokaciju, no na zadnjem koraku nakon unosa revolut kartice i adrese u indiji ne prolazi dalje.
Preko Surfsharka sad radi samo Turska,Indija i Argentina ne.
Koji VPN koristiti za Indiju?
Koji VPN koristiti za Indiju?
"AHEAD OF THE deadline to comply with the Indian government’s new data-collection rules, VPN companies from across the globe have pulled their servers out of the country in a bid to protect their users’ privacy."
Jedan od problema s indijskim serverima.
Više na ovoj poveznici.
Dodajte hola vpn ekstenziju radi vam za tursku...gotovo za minut sve.
Evo nakon oko godinu dana uspjesnog automatskog placanja za Indiju sad vise ne prolazi, ne pise kako i zasto. Sad se samo prebacim na neko drugo trziste s istim accountom ili moram novi raditi? I koja je zemlja trenutacno najisplativija nakon rasta cijena?
Evo nakon oko godinu dana uspjesnog automatskog placanja za Indiju sad vise ne prolazi, ne pise kako i zasto. Sad se samo prebacim na neko drugo trziste s istim accountom ili moram novi raditi? I koja je zemlja trenutacno najisplativija nakon rasta cijena?
Turska ima opciju za nekih 300 try cca 15.5€, godinu dana. Nažalost nema slične opcije za family.
Urabn VPN add-on za browser ima Indiju i radi bez problema. Druga najjeftinija država je Turska nakon nje.
Kolika je razlika između njih dvije u HRK/EUR? Nisam uspio nigdje naći ažurne podatke, sve nešto starije prije ovog poskupljenja..
Kolika je razlika između njih dvije u HRK/EUR? Nisam uspio nigdje naći ažurne podatke, sve nešto starije prije ovog poskupljenja..
Evo azuriranih cijena, skuplje je family, jeftinije je individualni
Da sam sebi odgovorim... Da, prebacis se s istim accountom bez problema, otisao sam s Indijskog family accounta (18 kn/mj) na turski (23 kn). Prezivjet cu :)
Hola ekstenzija koju je kolega preporucio pred par postova je bila dovoljna za uspjesnu TR registraciju.