Youtube kvaliteta slike problem

poruka: 4
|
čitano: 2.462
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Youtube mjenja kvalitetu slike- problem

Znaci ukljucim video na youtubeu i on krene do 2 sec i to konstanto vrti kvalitetu slike i opet se vrati na pocetak znaci od 0 do 2sec i nakon par takvih pokusaja izbaci gresku ''doslo je do pogreske probajte kasnije''.Ili odmah nakon par sec se zaustavi i izbaci gresku.

Svasta sam probao i mjenjao dns postavke i brisao po upustvu cash i history onda provjeravao jel sve azurirano jel java enebled i nista opet isto.

Zanimljivo da i internet exploreru sve otvara bez problema.Probao sam i kad se logiram na youtube profil u korisnickim postavkama podesiti da ne otvara uvjek u najboljoj kvaliteti znaci stavio sam opciju za spore veze i opet nista.

Sta jos uraditi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Youtube mjenja kvalitetu slike- problem

Ak ti u IE-u radi kak treba, koristi onda njega za gledanje YT-a. {#}

IE ti valjda koristi Adobeov Flash. Kako gledaš YT video u browseru kojega inače koristiš? Preko Flasha ili HTML5?

10 godina
neaktivan

IE uvjek otvara u hd rez ako je ima ali za razliku od firefoxa tamo ne zapinje.

a cudno mi je preko kojeg browsera otvara jer kad kliknem na vid pise mi u dnu about adobe flash player i kad odem na njihovu sluzbenu You have version 15,0,0,246 installed

a kad stavim da youtube otvara svaki video sa html5 ostane ista stvar.

Jedino da nije do ovih plug inova koji su valjda po defalut ukljuceni u mozzili shochwave flash i open h264video codec sad cu to provjeriti nije mi ni palo na pamet dosad.

Evo ima pomaka na bolje otkad sam iskljucio shockhwave flash 15.0.0.246 ne otvara video u hd-u ali sad zapinje non stop do 15te sec videa i onda ide normal..

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.12.2014 22:40 (dasan).
10 godina
neaktivan

Ima li neko ideju kako ovo rijesiti sad sam iskljucio shockwave flash 16.0 i ne otvara mi video u hd niti mi izbacuje error ali zato steka svaki sekund i potpuno je negledljivo

a na forumima ako je neko okacio klip nemogu ga pogledati ''manage plugins''Plugins disabled.. sad nesto je do toga flasha ali sta updejtana je zadnja verzija

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice