WPA ključ

poruka: 6
|
čitano: 8.835
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
WPA ključ

Pozdrav.Zanima me kako doći do WPA ključa.Otišao sam pod postavke modema te odabrao tu opciju ali mi se u tom trenutku prekine internet veza.Neznam što da radim.Molim pomoc!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WPA ključ

Ako ti ne piše na samom routeru nazovi svog providera ili pogledaj u dokumentaciju koju si dobio sa njim.

They must find it difficult... Those who have taken authority as the truth, rather than truth as the authority. G. Massey, Egyptologist

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: WPA ključ
xgamerxxx kaže...

Pozdrav.Zanima me kako doći do WPA ključa.Otišao sam pod postavke modema te odabrao tu opciju ali mi se u tom trenutku prekine internet veza.Neznam što da radim.Molim pomoc!!

Malo specificiraj problem, trenutno si spojen žicom odnosno ETHERNET konekcijom, i pokušavaš saznati WPA key da se spajaš bežično?!O kojem je modemou/routeru riječ?Koji provider?

14 godina
neaktivan
WPA ključ

Imam max ADSL flat internet, bezicni.Imam SpeedTouch ST780.WPA key me treba da se mogu spojiti preko mobitela.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: WPA ključ
xgamerxxx kaže...

Imam max ADSL flat internet, bezicni.Imam SpeedTouch ST780.WPA key me treba da se mogu spojiti preko mobitela.

Ulogiraš se na router, adresa ti je 192.168.1.1, ovo govorim napamet jer nemam router doma, imaš na ljevoj strani 4 stavke, odabereš onu zadnju Home Network, odabareš WLAN i gore imaš ove stavke:

Owerview | Details | Configure | Help

Odabereš Configure i evo ti ključa.

WPA ključ WPA ključ
14 godina
neaktivan
WPA ključ

Kod mene je to ovako.kad hocu promijeniti  ovo pod encryption na WPA ugasi mi se internet i trebam restart komp

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice