ja nemogu vjerovat, kako to da mi mozilla moze otvorit bilo koju stranicu a ovu nemoze, pise koda nisam prikopcan na net, a sve drugo radi, help pls, inace to je stranica za fragmovie iz igara
Wipido
- poruka: 17
- |
- čitano: 4.001
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni otvara sve normalno na mozilla-i san, probaj je startat u private mode ili probaj sa ccleaneron izbrisat history i onda uc.
valjda ovo http://www.ccleaner.com/
obriši cache i cookies u firefoxu..
probat cu, prije nikako nisan iso na wipido ali sada mi frend dao link od videa i nemogu uopce uc, nisam nikad mogo
probat cu, prije nikako nisan iso na wipido ali sada mi frend dao link od videa i nemogu uopce uc, nisam nikad mogo
ako to ne uspije,možda te blokira firewall..
napravio sam i opet nece, a susjedu mi radi (inace ne radi mi ni na internet exploreru samo ta stranica), ovo mi pise:
Unable to connect
Firefox can't establish a connection to the server at www.wipido.com.
* The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few
moments.
* If you are unable to load any pages, check your computer's network
connection.
* If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
that Firefox is permitted to access the Web.
da,šta sve imaš u rezidentnoj zaštiti?
iskljucio sam malwarebytes i mcafee, ali opet nece, ajme meni ubit cu se
RADIIII HVALA!!!!!!!!!
EDIT: a znaci kad mi je ukljucen malwarebytes nemogu na wipido?
aha znaci da cu morat iskljucit taj protection module ako ocu ici na wipido
EDIT: ustvari samo iskljucim ip protection
ti si se fino" naoružao",malwarebytes full verzia u rezidentnoj zaštiti,dovoljno je free verzija za povremeno proskenirat i nekakav normalan antivirus s antispyware zaštitom..
ti si se fino" naoružao",malwarebytes full verzia u rezidentnoj zaštiti,dovoljno je free verzija za povremeno proskenirat i nekakav normalan antivirus s antispyware zaštitom..
hh, ma imo sam free i vidio da mice sve zivo, i onda nabavih full xD
jos jednom hvala kaiserex
hh, ma imo sam free i vidio da mice sve zivo, i onda nabavih full xD
jos jednom hvala kaiserex
Np!