Windows update- KB 976002

poruka: 6
|
čitano: 2.717
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

Upozorenje za korisnike Windowsa.  Naime natjerani od Europske Komisije Microsoft je počeo slati ažuriranje u 30 -tak zemalja Europe, među njima i Hrvatsku koje Vas prilikom svakog pokretanja kompa informira da možete na komp instalirati i neki drugi browser osim IE, a može se preko toga hotfixa i izvršiti instalacija drugog browsera. Ovo se ažuriranje ne može poslije deinstalirati pa ako ne želite da Vam stalno kod pokretanja kompa dosađuje ova obavijest, odbijte ovaj neslani Microsoftov update. Link

EDIT: Ovo su samo moja loša iskustva s tim ažuriranjem.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2010 1:38 (BlackFoot).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Windows update- KB 976002
BlackFoot kaže...

pa ako ne želite da Vam stalno kod pokretanja kompa dosađuje ova obavijest

Mislim da si nešto krivo shvatio:

"Close the Browser Choice screen by clicking the Close  button in the top right corner. You won't be prompted to choose again, though you can start the Browser Choice screen at any time by double-clicking the shortcut on your desktop."

15 godina
protjeran
dekstroza kaže...
BlackFoot kaže...

pa ako ne želite da Vam stalno kod pokretanja kompa dosađuje ova obavijest

Mislim da si nešto krivo shvatio:

"Close the Browser Choice screen by clicking the Close  button in the top right corner. You won't be prompted to choose again, though you can start the Browser Choice screen at any time by double-clicking the shortcut on your desktop."

Potpuno si u pravu, ali ja sam taj update bio prihvatio i meni je stalno iskakala ta obavijest, izbor na Desktopu nisam imao. Možda sam gore krivo napisao, trebao sam reći kakva su moja iskustva s tim updateom. Sorry. Upravo sam se riješio tog hotfixa pomuću System restorea,a idući put ga glatko odbijam. Možda kod većine dobro radi ali ..... 

15 godina
neaktivan

Pa cuj, dok sam imao 7-icu dobio sam taj update, ali nije bilo nikakvih problema.........

The quieter you become, the more you are able to hear...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

-upd za browser choice je iz 2. mj.

Nema nikakve potrebe da ovako 'alarmantno' prikazivanje. Nije obavezan update, tko ga pokrene dobije normalan izbor i to je to.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ihush kaže...

-upd za browser choice je iz 2. mj.

Nema nikakve potrebe da ovako 'alarmantno' prikazivanje. Nije obavezan update, tko ga pokrene dobije normalan izbor i to je to.

Slažem se s tvojim razmišljanjem.  Jedino mi nije jasno kako ti kažeš da je ažuriranje iz 2. mjeseca, a ja sam ga primio i nažalost preuzeo prije dva dana. Vjerovatno kod većine korisnika radi normalno, ali je meni stvarao probleme kod svakog pokretanja računala ( ako se može problemom nazvati iskakanje prozora s nekom obavijesti ) . I na to sam htio upozoriti, nažalost prvi post sam krivo sročio i pod krivim Forumom. Ne želim nikoga odgovarati od ovog updatea, ali barem po mome iskustvu ima bugova s ovim ažuriranjem.

Što se mene tiče može LOCK  ( poruka moderatorima ) na ovu temu i stvarno mi je žao ako je ovo izgledalo kao neko " alarmantno " upozorenje. Imao sam dobre namjere. Pozdrav!   

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2010 15:21 (BlackFoot).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice