Uvjeti prelaska na ADSL

poruka: 5
|
čitano: 2.056
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Uvjeti prelaska na ADSL

Uvjetuje li T-Com kakvu naknadu ako se raskida ugovor prijevremeno (prije 12 mjeseci - recimo Flat)

MOJI RODITELJI NISU SIGURNI HOĆE LI MOĆI REDOVITO PLAĆATI USLUGU AKO POTPIŠU UGOVOR NA 12 MJESECI

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Uvjeti prelaska na ADSL

Moraš platiti preostale "rate" u komadu.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan
Uvjeti prelaska na ADSL

Ako ne platiš prekinu ti uslugu. Ako želiš otkazati uslugu prije isteka ugovora onda plaćaš penale u iznosu od redovne pretplate plus broj preostalih mjeseci.

Npr. ako imaš flat koji dođe 178kn i raskineš ugovor nakon 5 mjeseci onda moraš platiti penale u iznosu od preostali broj mjeseci (7) puta iznos pretplate (178kn).

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Uvjeti prelaska na ADSL

A kad ja uzmem ADSL, el sam ja odmah privezan za ugovor ili ga mogu uzeti bez ugovorne obveze?

16 godina
neaktivan
Uvjeti prelaska na ADSL

Fino nek ti roditelji nazovu T-Com službu za korisnike na broj 0800-9000 i raspitaju se.

Evo i cjenik pa pogledajte:

http://www.t-com.hr/privatni/kzona/cjenici/int_adsl.asp

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice