UTorrent smeta svemu ostalom

poruka: 13
|
čitano: 4.609
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Dakle, otkako imam ovaj novi Internet, imam ovaj problem:

Svaki put kad nešto skidam uTorrent-om sve ostalo prestane raditi (čak ni na laptop-u koji je Wi-Fi-em spojen). Tačan model modema je u Moj Pc.

Čudno je to što se to dešava i kad umjetno ograničim download rate na 200kB/s, a često je dovoljno da uTorrent samo bude upaljen -bez aktivnih torrent-a.

Koristim COMODO Firewall i znam ga laički urediti i on ne pravi problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: UTorrent smeta svemu ostalom
Onjegin kaže...

Na Windows 7?! Kak znaš da ne pravi probleme? Ajd' dobro! Napravi jednu vrlo jednostavnu probu: Isključi u potpunosti Comodo ,uključi Windows firewall i probaj µTorrent.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.7.2012 14:39 (kizo2703).
16 godina
Onjegin kaže...

Dakle, otkako imam ovaj novi Internet, imam ovaj problem:

Svaki put kad nešto skidam uTorrent-om sve ostalo prestane raditi (čak ni na laptop-u koji je Wi-Fi-em spojen). Tačan model modema je u Moj Pc.

Čudno je to što se to dešava i kad umjetno ograničim download rate na 200kB/s, a često je dovoljno da uTorrent samo bude upaljen -bez aktivnih torrent-a.

-upload, comodo (koji možda nije krivac, ali treba znati kako podesiti, većini nepotreban).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina
protjeran

Ogranici upload, veza je dvostrana.

clock2much
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.7.2012 14:46 (Vegeta).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ihush kaže...

-upload, comodo (koji možda nije krivac, ali treba znati kako podesiti, većini nepotreban).

Evo, isključio COMODO, uključio Win FW, radi sve fino dok je isključen uTorrent. Upalim ga (ne seed-am ne skidam) opet ne mogu surfati. Ovo mi je ludo.

I da, COMODO je obavezan na računaru kojeg ja koristim, volim znati šta mi koristi Internet i šta čačka šta.

17 godina
odjavljen

Stvar je u broju otvorenih konekcija. Ako imaš malo bolji router (npr siemens sx 763  sa dd wrt-om) možeš postaviti prioritete. Stavi torrente na određeni port, tom portu smanji prioritet na routeru i dobro. Ako ne možeš to onda samo smanji maksimalan broj otvorenih konekcija u torrent klijentu.

Freak Show Inc.

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Nema veze, trpit ću.

Sad sam, da testiram, skinuo BitTorrent, probao skinuti 6GB file. Kao i inače, na disku je odmah popunio 6GB, čim se počeo skidati.

Izbrisao torrent iz BitTorrent (kliknuo delete torrent file+data), ali tih 6GB mi je ostalo popunjeno ničim na disku. Šta je to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

On sebi zauzme mjesta koliko treba za taj odredeni torrent za skinut.. Al trebao bi se maknu tna remove torrent + data a sad zasto nije neznam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Onjegin kaže...

Nema veze, trpit ću.

Sad sam, da testiram, skinuo BitTorrent, probao skinuti 6GB file. Kao i inače, na disku je odmah popunio 6GB, čim se počeo skidati.

Izbrisao torrent iz BitTorrent (kliknuo delete torrent file+data), ali tih 6GB mi je ostalo popunjeno ničim na disku. Šta je to?

U recycle bin-u ti je - zato je i dalje prostor na disku zauzet!

Freak Show Inc.
15 godina
evo imam identican problem kao sto je opisano u 1. postu.. ogranicim i download i upload, ali opet sve ostalo neide, pise da nemam internetske veze, a na utorrentu se brzina ne spusta.. jel postoji kakav nacin da odredim prioritet surfanja i ostalih stvari nad utorrentom ili nesto slicno? imao sam 3.4 verziju i downgrado sam na 3.0 ali je isto.. skidam vec par godina i ovo se tek nedavno pojavilo
[url=http://trakt.tv/user/MjezZza][img]http://trakt.tv/user/MjezZza/widgets/watched/episode-banner.jpg#nocache[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Evo ovako imam jedan problem. Jučer su mi bili iz T-com-a jer sam imao problema da mi se internet stalno gasi, tj. resetira. I došli su zamjenili ruter i onda vidjeli popis spajanja i na dan mi po 10-20 puta mi se prekine internet. I oni su me pitali da li skidam torrente i rekao sam da da. Savjetovali su me da na UTorrentu ograničim brzinu slanja na 1Kb/s da je problem ako je veći upload jer ovaj mjesec imam 600Gb skinuto i 50gb uplodano i da je to problem. I sada kada ja stavim na UTorrentu ograničenje na 1Kb/s brzina skidanja mi odmah padne i gotovo se ništa ne skida, čim stavim neograničen upload odmah brzina skoči na maximum. Da li se može kako to riješiti. 

http://valid.canardpc.com/2gp8dx

0 1 hvala 0
17 godina

Naravno, ako ne seedaš, ne možeš ni downloadati.

Igraj se malo s postavkama. Podesi ograničenje uploada na recimo 70% brzine uploada tvoje internet veze. Onda polako diži ograničenje uploada za 1-2 KB dok ne vidiš koji je najveći upload koji ti ne guši vezu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2014 11:02 (Darmarko).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Portovi bili otvoreni, a sad su zatvoreni....

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.6.2014 23:59 (real01).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice