Upad na Gmail..

poruka: 1
|
čitano: 2.405
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Upad na Gmail.. daljnje akcije..?

sinoć si idem pogledat mail i odmah mi nakon upisivanja passworda gmail baca poruku da se account mora verificirati (preko moba) jer je primjećena neobična aktivnost na mom accountu.. pošto me je tražio verificiranje preko moba najprije sam pomislio da na silu žele moj broj moba i tražio sam način kako to izbjeći al pošto nije bilo načina "dao" sam im broj nakon čega sam sms-om dobio broj za autentikaciju..

odmah sam promijenio pass i ulaskom na mail sam vidio da je taj "netko" spamao sa mog maila skoro pa svim kontaktima koje imam.. u inboxu mi je bila hrpa (20ak) povratnih mailova u kojima je pisalo "Delivery to the following recipient failed permanently".. na sreću, nitko nije primio mail koji je "ovaj" poslao.. sadržaj tih mailova je bio uglavnom tipičan spamerski, ponude za viagre i to..

pod "account activity" sam vidio da je taj "netko" iz srbije, spojen sa nekog njihovo telekoma te me zanima dal se mogu obratit nekoj njihovoj abuse službi jer me ovakva vrsta "napada" organski živcira i "njemu" želim svu muku koja se jednom spameru može dogoditi..

http://i53.tinypic.com/pabsz.jpg

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice