Torrenti zaključana tema

poruka: 43
|
čitano: 12.948
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Torrenti
deja_vu kaže...
Red Devil kaže...

Options > preferences > bandwith > napises kolko zelis u kucicu maximum upload rate

stavio sam 500 ali opet upload samo po 30 grrr, mozda neku drugo rjesenje! slika
Pa 30 ti je puno!
Koju vezu imaš?
Ak je 2, 4 ili 5 (zavisi dal su ti povećali ak si na T-comu), onda je to normalni upload.

I jednostavnije je desni klik pod upload i staviš na unlimited.

Ali sve ti je to badava jer se neće povećati.
Ukoliko hoćeš veliki upload, odseli se u neku skandinavsku zemlju ili u BelgijuCool
Možda završiš i na sudu lol

šalim se malo
CroGrid-Montoya
16 godina
protjeran
Armor kaže...
deja_vu kaže...
Red Devil kaže...

Options > preferences > bandwith > napises kolko zelis u kucicu maximum upload rate

stavio sam 500 ali opet upload samo po 30 grrr, mozda neku drugo rjesenje! slika
Pa 30 ti je puno!
Koju vezu imaš?
Ak je 2, 4 ili 5 (zavisi dal su ti povećali ak si na T-comu), onda je to normalni upload.

I jednostavnije je desni klik pod upload i staviš na unlimited.

Ali sve ti je to badava jer se neće povećati.
Ukoliko hoćeš veliki upload, odseli se u neku skandinavsku zemlju ili u BelgijuCool
Možda završiš i na sudu lol

šalim se malo
 ne gledaj meni je film skidao po 900kb imam 10 mb vezu stvarna je 8500/860 ! prema tome ja bi mogao upload staviti barem na 860 jel tako ali meni nece vise od 30 ali barem bi moralo ici do 100kB!!
16 godina
neaktivan
Torrenti

Onaj uskiličnik dolje ti poručuje da nemoš uploadat jer firewall il nest takvo ti to brani

Tko pita, ispadne budala 5 minuta! Ko ne pita ostane budala zauvijek.
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.4.2009 8:27 (Red Devil).

0 0 hvala 0
17 godina
deja_vu kaže...
 ne gledaj meni je film skidao po 900kb imam 10 mb vezu stvarna je 8500/860 ! prema tome ja bi mogao upload staviti barem na 860 jel tako ali meni nece vise od 30 ali barem bi moralo ici do 100kB!!
Onda ti bi trebalo ići više.
Očito nema dosta leechera za fajl koji seedaš.

CroGrid-Montoya
16 godina
protjeran
Red Devil kaže...

Onaj uskiličnik dolje ti poručuje da nemoš uploadat jer firewall il nest takvo ti to brani

ma slozio sam ja da je slobodan port ma malo je zeleni malo taj uskljicnik ali nisma slozio na routeru mozda je zbog toga mislim nisam tamo otvorio port?? slika
i ako moze nekakv link di se tutorijal za podesavanja routera znaci otvaranje porta!! imam sugavog zyxela p-660hw-d3
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.4.2009 8:31 (deja_vu).
16 godina
protjeran
Torrenti

ima 277 shedera i 113 leechera!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Torrenti

evo da pitam jedno mozda glupo pitanje kada je npr film gotov da download i kada pocne sheedati sada mogu da ja gledam taj film a i dalje da on sheeda!!??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
deja_vu kaže...

evo da pitam jedno mozda glupo pitanje kada je npr film gotov da download i kada pocne sheedati sada mogu da ja gledam taj film a i dalje da on sheeda!!??

Možeš.
16 godina
protjeran
Bugy kaže...
deja_vu kaže...

Možeš.
 ok ty!! Namigiva
16 godina
neaktivan
Torrenti

je li skidanje igara i programa s BitTorrenta ilegalno?Jel me moze uhvatiti ako skida neke stvari koje puno kostaju a ja ih skinem besplatno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DragonSlade kaže...

je li skidanje igara i programa s BitTorrenta ilegalno?Jel me moze uhvatiti ako skida neke stvari koje puno kostaju a ja ih skinem besplatno?

da, ilegalno je. a niko ti ne može ništ ako nikome ne kažeš da si skino preko torrenata
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2009 23:23 (jurluk).
16 godina
protjeran
DragonSlade kaže...

jedino sto ti moze skociti policija za vrat a to je da skidas filmove pedofilije i to velike kolicine s amerckih torrent, a sta se tice ostalog materijala nije nista opasnu kod nas u HR osim ako ne zaradujes na tome odnosno preprodaja materijala onda bi moglo doci do komplikacija!!Cool
17 godina
Torrenti

Zadnjih par dana uopće ne mogu otvoriti bittorrents.ro. Imam MAX adsl. Probao sam otvoriti stranicu preko VIP broadband interneta i kod frenda koji ima Optima adsl, u oba slučaja stranica se otvara bez problema. Sve druge stranice se otvaraju. Da li još netko s T-comovim adsl-om ima taj problem, a ako nema što to kod mene ne valja?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice