Ja se ispricavam ako otvaram novu temu, ali nisam naletio na slicnu jos...ugl kad prikopcam t-mobil-ov stick u laptop on ga pronade i super i ja ga sad zelim instalirat i dode do neke duljine do koje se instalira i onda javi gresku koja je na slici...pise pristup zabranjen odnosno accses denied...skuzim da ga otvara ko usb mass storage device pa mozda je u tom problem? I jos jedna napomena laptop je sluzbeni a ja nisam admin pa mi zato mozda odbija pristup?
T-mobile stick za internet
- poruka: 6
- |
- čitano: 1.937
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odgovorio si sam sebi - nemaš administratorske ovlasti na računalu te zbog toga ne možeš završiti instalaciju.
uz malo truda lako otkrije lozinku za admina
ma znam ja otkrit lozinku tj znam ju promjenit pomocu cmd-a...al to je mamin laptot a oona radi uu allianzu pa da oni daznaju da sam mijenjao sifru mozda bi dobila otkaz il tak nes slicno pa se ne uu zezat s tim samo sam htio provjerit jel ima koji drugi nacin al ocito da ne..i hvala :)
ja sam napisao da se lako otkrije a ne izmjeni šifra a i da je oćeš izmjenit u cmd-u moraš bit admin koliko ja znam
Kod T-com usb sticka za internet ne mogu odabrati nijednu drugu mreže nego 2G. U čemu je problem?