T-mobile stick za internet

poruka: 6
|
čitano: 1.949
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Ja se ispricavam ako otvaram novu temu, ali nisam naletio na slicnu jos...ugl kad prikopcam t-mobil-ov stick u laptop on ga pronade i super i ja ga sad zelim instalirat i dode do neke duljine do koje se instalira i onda javi gresku koja je na slici...pise pristup zabranjen odnosno accses denied...skuzim da ga otvara ko usb mass storage device pa mozda je u tom problem? I jos jedna napomena laptop je sluzbeni a ja nisam admin pa mi zato mozda odbija pristup? 

0 0 hvala 0
11 godina
Re: T-mobile stick za internet

Odgovorio si sam sebi - nemaš administratorske ovlasti na računalu te zbog toga ne možeš završiti instalaciju.

13 godina
neaktivan

uz malo truda lako otkrije lozinku za admina

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: T-mobile stick za internet

ma znam ja otkrit lozinku tj znam ju promjenit pomocu cmd-a...al to je mamin laptot a oona radi uu allianzu pa da oni daznaju da sam mijenjao sifru mozda bi dobila otkaz il tak nes slicno pa se ne uu zezat s tim samo sam htio provjerit jel ima koji drugi nacin al ocito da ne..i hvala :)

13 godina
neaktivan

ja sam napisao da se lako otkrije a ne izmjeni šifra a i da je oćeš izmjenit u cmd-u moraš bit admin koliko ja znam

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kod T-com usb sticka za internet ne mogu odabrati nijednu drugu mreže nego 2G. U čemu je problem?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice