T com ADSL

poruka: 4
|
čitano: 1.419
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
T com ADSL

pozz!

dijeli li tko acc sa frendom? ja znam tu i tamo posuditi kada zatreba. obicno kada jedan spojen, drugi se ne moze spojiti, a upravo mi se desilo da smo obojica na netu preko jednog acc-a. trebam li se bojati da se t-comovci kako otkriti to? smije li se dijeliti acc?

Kupujem neispravan Logitech Rumblepad 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
T com ADSL
mislim da neznaju ili ih nije briga.....ja sam mjenjo isto dosta puta i evo me ziv sam:D

0 0 hvala 0
17 godina
Re: T com ADSL
Idealist kaže...

pozz!

dijeli li tko acc sa frendom? ja znam tu i tamo posuditi kada zatreba. obicno kada jedan spojen, drugi se ne moze spojiti, a upravo mi se desilo da smo obojica na netu preko jednog acc-a. trebam li se bojati da se t-comovci kako otkriti to? smije li se dijeliti acc?

smije se dijeliti

uredi:ja sam mislio da jedan ima dsl a  drugi da se spaja na njega a ti u biti koristis njegov password i username da se spojis preko njegovog acc :)

ne kuzim kako to mozes ako nemas signal od dsl-a na parici,ili imas dsl ali on npr ima flat rate pa zato koristis njegov acc

-=PiS=- CROZOKI
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.3.2011 18:59 (crozoki).
16 godina
Re: T com ADSL

on ima flat, a ja 15gb. nemrem prebaciti na flat jer sam nedavno se vratil na 15. no, uglavnom, nikad se nisam uspio spojiti dok je on bio spojen, a sad sam uspio. i to vise puta. cudno...

Kupujem neispravan Logitech Rumblepad 2
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.3.2011 19:16 (Idealist).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice