imam jedan problem sa steamom da se nemogu ulogirat u account kaze da ga nema ili neprepoznaje.mozda je hakiran.sta da napravim??
evo slike
sad sam vidio da je sto posto hackiran kako ga mogu vratit.ovo je moj account
imam jedan problem sa steamom da se nemogu ulogirat u account kaze da ga nema ili neprepoznaje.mozda je hakiran.sta da napravim??
evo slike
sad sam vidio da je sto posto hackiran kako ga mogu vratit.ovo je moj account
moze pomoc
Ovak kontaktiraj steam support i objasni im cijelu situaciju. Ovdje ti je link i oni ce ti pomoci. Samo im daj potvrdu o tome da si kupio neku igru ( ili daj scan retail keya ) i to im posalji.
Ne smijes reci da si kupio cijeli acc, jer ilegalna je preprodaja accountova, barem Valve tako govori. Support će ti to riješiti sve.
Ovak kontaktiraj steam support i objasni im cijelu situaciju. Ovdje ti je link i oni ce ti pomoci. Samo im daj potvrdu o tome da si kupio neku igru ( ili daj scan retail keya ) i to im posalji.
Ne smijes reci da si kupio cijeli acc, jer ilegalna je preprodaja accountova, barem Valve tako govori. Support će ti to riješiti sve.
kako cu dat scan retail keya ako uopce nemogu uc u account??
Pa odes steam supportu na link onaj i tam uputis molbu i objasnis situaciju. Imas neku potvrdu od paypala ili bilo cega da je igra kupljena. Ako nemas, reci ovome od kojeg si kupio acc da ti proslijedi mail sa potvrdom.
Retail key ti je onaj u kutiji, ako si kupio igru pa aktivirao na steamu.
Pa odes steam supportu na lik onaj i tam uputis molbu i objasnis situaciju. Imas neku potvrdu od paypala ili bilo cega da je igra kupljena. Ako nemas, reci ovome od kojeg si kupio acc da ti proslijedi mail sa potvrdom.
Retail key ti je onaj u kutiji, ako si kupio igru pa aktivirao na steamu.
ok.pitac cu ja ovog od kog sam kupio
kad će mi odgovoriti steam suprrot?