Spor internet!

poruka: 7
|
čitano: 3.048
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Spoooooor internet!

Ja imam ZyXel-ov roouter P-660HW-D3 i D-Linkov usb ko prijamnik... tj. imam wireless internet.. a ja predpostavljam da je u tome problem sto je bezicni....neznam...sto vi mislite zasto mi je svake veceri pogotovo vikendom spooor internet?

ono brzina skidanja je dobra ko i ujutro tak i navecer.. sve isto.. al ping /latency-a  mi se navecer poveca da boli glava kada mjerim u nekim drugim drzavama nekad cak ni nedodje mjerenje do karaj (prekin) al kad mjerim najblize meni onda je normalan

i stalno puca veza... zvao sam one apostole u t-com-u i oni su mi ko fol poslali bolji signal al isti k***

ja sam njega (router) probo spojiti zicno al mi nece da radi..ak treba sta instalirat nemam nikakve cd-ove sto se tice toga imam samo za bezzicni internet...

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 19:20 (Karl00).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
RE: Spoooooor internet!
Karl00 kaže...

Ja imam ZyXel-ov roouter P-660HW-D3 i D-Linkov usb ko prijamnik... tj. imam wireless internet.. a ja predpostavljam da je u tome problem sto je bezicni....neznam...sto vi mislite zasto mi je svake veceri pogotovo vikendom spooor internet?

ono brzina skidanja je dobra ko i ujutro tak i navecer.. sve isto.. al ping /latency-a mi se navecer poveca da boli glava

i stalno puca veza... zvao sam one apostole u t-com-u i oni su mi ko fol poslali bolji signal al isti k***

ja sam njega (router) probo spojiti zicno al mi nece da radi..ak treba sta instalirat nemam nikakve cd-ove sto se tice toga imam samo za bezzicni internet...

Hmmm...kažeš wireless? Jesi li ga zaštitio? Ako nisi onda postoji jako velika vjerojatnost da ga netko krade,zaštiti wireless i ako je opet internet spor onda zovi t-com(0800 9000) i prijavi kvar.

MOTOR u srcu BRZINA u glavi ADRENALIN u krvi i ANDJELI čuvari
14 godina
neaktivan
Spoooooor internet!

ako pod zastitu mislis na wep key onda jesam.. i nezivm u gradu vec u selu, pola ljudi poznam i mala je vjerovatnost da mi neko krade.. ... zapravo na koliko metara mi moze krasti?

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 19:30 (Karl00).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Spoooooor internet!

What is Web keyNeodlučan...................

Domet ovosi o tome ako taj netko ima antenu, i nalazi li se tvoja kuca na otvorenoj povrsini itd.................

Stavi WPA2 Key, tj zastiti mrezu(router) tim kljucem..............

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢)...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Spoooooor internet!

zajezeno sam se nije web vec, wep key imam...a gdje da stavim taj WPA 2 - naso sam

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 19:40 (Karl00).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Spoooooor internet!

napravio sam WPA2-PSK kljuc al opet isto....

a jel mozd ko zna zast se nemogu spojiti zicno? kad iskopcam d-link odma mi nestane onaj monitor kraja sata (desno dolje) i nemogu cak ni uci u postavke routera (ono na mozili 192.168.1.1)... sta je tu problem?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Spoooooor internet!
Karl00 kaže...

ono brzina skidanja je dobra ko i ujutro tak i navecer.. sve isto.. al ping /latency-a  mi se navecer poveca da boli glava kada mjerim u nekim drugim drzavama nekad cak ni nedodje mjerenje do karaj (prekin) al kad mjerim najblize meni onda je normalan

Vjerojatno ti je spor zato što nisi blizu centrale tj. nisi u gradu..a logično je da je vikendom i praznicima sporiji jer više ljudi visi na internetu....kad primjetiš da je spor odi na internet explorer i upiši 192.168.1.1 i kad se spojiš na svoj ruter vidi koliko ti je ljudi spojeno na internet..

''Znam da ništa ne znam.''
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice