Speedtouch thompson 780i WL problem zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 6.331
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Speedtouch thompson 780i WL problem

Ljudi trebao bih pomoć. Prijatelju sam na laptom ponovno instalirao win XP i ima ovaj modem. Naravno kada je spojen preko kabela net radi, ali wireless je problem. Naime kada idem instalirat drivere za modem (sa njegovog CD-a), traži me username i password za autentifikaciju, (koji navodno treba biti ispod modema koliko sam vidio na netu, ali je tamo puno brojeva i svega pa sam malo izgubljen... - nije username i paswor od internet providera). Sa tipkom na modemu sam ga automatski htjeo prilagodit, ali tada se makne onaj X sa mrežne ikone i dođe uskličnik i piše nešto ala lost conectivity... Pomoć bi dobro došla jer se još nisam susreo sa sličnim problemom. Hvala.

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.5.2010 1:42 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Speedtouch thompson 780i WL problem

čiji je modem

uglavnom user name bi ti trebao biti ili user ili admin ili administrator, a password bi ti mogao biti 0000, 1234, admin, prazno, ali probaj prvo sa:

user: user

pass: 0000

Poz

17 godina

Hvala vidjet ću...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pa cini mi se da moras ici tamo na 192.168.1.1 i ukljuciti ssid tj. ukljuciti wlan

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World championships: 7, GP started: 254, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,379

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice