Skrill (Moneybookers)

poruka: 8
|
čitano: 9.792
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Skrill (Moneybookers) za BiH

Postovanje,

Zanima me da li ima neko iskustava sa Skrillom sto se tice slanja novca iz inostranstva za Bosnu i Hercegovinu?

Tacnije, zanima me koliko za transakciju naplacuju ino banke? Jer ovi iz Skrilla su mi rekli da oni za transakciju uzmu 2.95€ i to je fiksno, ali da postoji mogucnost da i ino banke uzmu svoj dio.

Ja sam odlucio testirati i poslao sam 10 € na racun u reffiesen banku, doslo je samo 5.5€. Gospodja iz banke kaze da je ostatak ino banka naplatila za transakciju.

E sad, da li je i kod njih (ino banka) to fiksan iznos ili procentualno, jer gospodja iz Reiffeisena ne zna. ( malo sta ona i zna :) )? Ako je fiksno onda nije puno, ali ako je procentualno, onda je i vise nego skupo.

Ako je neko imao iskustva sa tim ili zna nesto vise, dobro bi mi dosla pomoc, bio bih zahvalan...

Pozdrav

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Skrill (Moneybookers)

Mislim da je fiksno. Maloprije sam pričao sa supportom od skrill-a i rekli su mi istu stvar. A cura koja radi u supportu mi je rekla da iz iskustva zna da velika većina banaka uzima tu proviziju.

"Ja podržavam open source jer omogučuje svakoj sekretarici da prilagodi izvorni kod uredskih alata svojim potrebama. " by rjakopec
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Skrill (Moneybookers)

Pretpostavio sam da je tako. Jer bi bilo preskupo da je drugacije. Mada ne vjerujem bas tim bankovskim lopovima. Ali valja probati sa nekim malo vecim iznosom, pa vidjeti kakva je provizija.

17 godina
neaktivan
Boky3 kaže...

Pretpostavio sam da je tako. Jer bi bilo preskupo da je drugacije. Mada ne vjerujem bas tim bankovskim lopovima. Ali valja probati sa nekim malo vecim iznosom, pa vidjeti kakva je provizija.

Probat ću ja za koji dan sa oko $500 pa ćemo vidjet kakva je provizija. Erste banka, Hrvatska

"Ja podržavam open source jer omogučuje svakoj sekretarici da prilagodi izvorni kod uredskih alata svojim potrebama. " by rjakopec
12 godina
neaktivan
dark_wizz kaže...
Boky3 kaže...

Probat ću ja za koji dan sa oko $500 pa ćemo vidjet kakva je provizija. Erste banka, Hrvatska

Ajd pa javi ;-)

13 godina
neaktivan
Skrill (Moneybookers)

Pogledal sam provizije na Skrill-u TU  pa ne kužim koja je to metoda uplate di se besplatno? i piše dole da za currency conversion su im provizije od 2,99% do 4,99%, a meni su kad sam uplaćivam na SuperSport prek njih za 100kn uzeli 5,61kn, u čemu je fora ako neko zna? I dal kod Skrilla postoji automatski besplatni withdraw ko kod PayPala?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skrill (Moneybookers)

evo ovako ja sam napravio sebi acc na skrilu ali neznam kako ni di ni sta pa sam htio pitat koja je razlika između skrilla i paypala i zasto nece da mi se ulogira na acc a sve mij e valjalo i nije mi ni email stigo neznam sada sta da radim i sta bi trebalo napraviti da si debitnu karticu aktiviram na skrill acc

THE HIIIIe
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Skrill (Moneybookers)

i mene interesuje kada sam  pravio account na skrillu  sve sam dobro upisao a piše field verifikation , kao da nisam nesto dobro uradio ,probao sam 5 puta uvijek isto.Piše failed verifikation  a prebacilo mi je  izgleda samo sa kartice na skrill 2.14 eura. Interesuje me da li je racun odnosno account u redu ili ne?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice