Naime skidanje od jucer kao free user je bolno sporo.Ne vidim vise da ima Happy Hour.
Prije dan brzina pri skidanju mi je bila oko 250Kb/s a sad ide do max. 60kb/s
Imam ADSL sa dinamicnom IP i brzina mu je 3Mb/s
Ima li neko problem sa ovim?
Naime skidanje od jucer kao free user je bolno sporo.Ne vidim vise da ima Happy Hour.
Meni je brzina prilikom downloada sa RapidSharea uvik max. tj 205 kbs
To ti je možda da si zapa kad im je veliki broj downloada ili si nešto drugo skida!
Happy Hour je svaki dan kroz jutro do 13 ili 14 sati
P.E.D.E.R.I. ogranicili brzinu.Fak
(samo za free usere)
(samo za free usere)
(samo za free usere)
Nitko vam nije dužan dati bilo što besplatno. Dobro je dok daju ikako.
Osim toga najveća datoteka koju se do sada moglo skinuti kao free korisnik je bila 100MB, a sad su povećali na 200MB.
Danas sam nakon par dana išo skidat nešto kao free user i max brzina mi je bila 75 KB/s, nema više besplatnog RS-a, a baš je bilo dobro pogotovo tu kod nas di niko nema statičku IP adresu...
Osim toga najveća datoteka koju se do sada moglo skinuti kao free korisnik je bila 100MB, a sad su povećali na 200MB.
Pa vidim ja u cemu je stos. Umalo da odem danas do providera sa bombom jer sam mislio da opet nesto seru. Inace ovaj mjesec sam dobio povecanje brzine pa je sad 2mbit download i skidao sam juce 215 do 220 kb/s a danas skidao sony vegas studio i vidim 80 do 105 kb/sec na rapidshareu.
Smrc,,,,a jos sam dobio i dodatni promet, kud bas sad da ogranice brzinu downloada.
Sta je sa ostalih? Megaupload i dr?
dali se isplati platiti rapidshere
Isplati se
Meni kao FREE useru skida max. brzinom 123kb/s..a ovako prosjecna brzna ja 80kb/s
Ja često skidam sa Rapida,prije sam bio free a sad sam več 3 mjeseca na Premium verziji.Kada sam skidao na free skidao mi je sa punom brzinom 2Mbit/s a isto tako i na Premium.Možda je razlog zagušenje servera jel više ne možeš birati sa kojeg servera hočeš skidati kao prije nego on ga sam traži.Preporuka Warez-BB.org sa najviše stvari za skidanje sa Rapida.