Problem sa otvaranjem accounta za mail

poruka: 7
|
čitano: 1.226
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

imam problem koji me užasno živcira,a to je da kad si želim stvorit account na nekom mail servisu(gmail recimo), gotovo što god upišem u ponuđeno polje za _____@gmail.com ne prihvati iz prve nego predlaže izmijenjene verzije toga sa još dodanim brojkama, recimo

ja upišem

jperic@gmail.com

on ispiše

jperic nije raspoloživo, ali sljedeća korisnička imena jesu:
jperic579
jperic199
jperic369
jperic64

i tako za gotovo SVE
molim vas da mi objasnite ako znate zašto je to tako i kako funkcionira taj 'mehanizam' koji nadzire unos adresa jer želim adresu bez nepotrebnih brojki

a onda sam se probudio...
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.7.2009 23:28 (crazy_luđak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja tu uopce ne vidim problem. Npr. probas otvorit mail ivo@gmail.com ali mail vec postoji. Imas opciju da ti bude npr. ivo364@gmail.com ili smislis nesto univerzalno.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

meni to zna bit problem, ali ako moderator prvi i jedini odgovara na temu, hmmm...

mislio čut mišljenje možda ako netko zna zašto je to tako i zašto nemogu izabrat jperic nego moram jperic154 iako prvo nitko nije uzeo prije mene

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.7.2009 23:48 (crazy_luđak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

A kako ti mozes znati da ne postoji mail jperic@gmail.com? Netko je vec uzeo taj mail i to ti je to.

Probaj na yahoo ili neke druge besplatne mail servise mozda ti tamo nije zauzet jperic.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jesi siguran da netko nema vec taj mail? Ja kad sam upisao svoje ime i prezime nije ga nitko imao i normalno sam otvorio bez brojcanih dodataka. Probaj neku drugu kombinaciju.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa otvaranjem accounta za mail
crazy_luđak kaže...

meni to zna bit problem, ali ako moderator prvi i jedini odgovara na temu, hmmm...

mislio čut mišljenje možda ako netko zna zašto je to tako i zašto nemogu izabrat jperic nego moram jperic154 iako prvo nitko nije uzeo prije mene

ako ti nudi druge opcije to znaci da "jperic" vec postoji.

probaj zamjeniti ime i prezime, tako je meni uspjelo bez nepotrebnih brojeva

Every time two people have sex, an angel gets a boner
16 godina
neaktivan

a dobro hvala ljudi uspio sam na kraju nać nekakvu kombinaciju slova bez brojki da to na neš ličiIzlanuo se

tema gotova...zatvarajte ili kako to već ide...

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.8.2009 22:21 (crazy_luđak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice