imam problem koji me užasno živcira,a to je da kad si želim stvorit account na nekom mail servisu(gmail recimo), gotovo što god upišem u ponuđeno polje za _____@gmail.com ne prihvati iz prve nego predlaže izmijenjene verzije toga sa još dodanim brojkama, recimo
ja upišem
jperic@gmail.com
on ispiše
jperic nije raspoloživo, ali sljedeća korisnička imena jesu:
jperic579
jperic199
jperic369
jperic64
i tako za gotovo SVE
molim vas da mi objasnite ako znate zašto je to tako i kako funkcionira taj 'mehanizam' koji nadzire unos adresa jer želim adresu bez nepotrebnih brojki
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja tu uopce ne vidim problem. Npr. probas otvorit mail ivo@gmail.com ali mail vec postoji. Imas opciju da ti bude npr. ivo364@gmail.com ili smislis nesto univerzalno.
meni to zna bit problem, ali ako moderator prvi i jedini odgovara na temu, hmmm...
mislio čut mišljenje možda ako netko zna zašto je to tako i zašto nemogu izabrat jperic nego moram jperic154 iako prvo nitko nije uzeo prije mene
A kako ti mozes znati da ne postoji mail jperic@gmail.com? Netko je vec uzeo taj mail i to ti je to.
Probaj na yahoo ili neke druge besplatne mail servise mozda ti tamo nije zauzet jperic.
Jesi siguran da netko nema vec taj mail? Ja kad sam upisao svoje ime i prezime nije ga nitko imao i normalno sam otvorio bez brojcanih dodataka. Probaj neku drugu kombinaciju.
meni to zna bit problem, ali ako moderator prvi i jedini odgovara na temu, hmmm...
mislio čut mišljenje možda ako netko zna zašto je to tako i zašto nemogu izabrat jperic nego moram jperic154 iako prvo nitko nije uzeo prije mene
ako ti nudi druge opcije to znaci da "jperic" vec postoji.
probaj zamjeniti ime i prezime, tako je meni uspjelo bez nepotrebnih brojeva
a dobro hvala ljudi uspio sam na kraju nać nekakvu kombinaciju slova bez brojki da to na neš liči
tema gotova...zatvarajte ili kako to već ide...