Problem sa mozillom

poruka: 6
|
čitano: 524
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Problem sa mozillom

prijatelj mi ima problema sa svojim browserom, ima mozillu, kad god pokrene mozillu izbacuje mu ovo što je na slikama koje ću staviti. nakon što upiše što želi, tipa google youtube, to mu izbaci sve normalno, ali mu smeta to na početku i želi se toga riješiti. sad ja mislim da su to neki malweri ilineki addoni ali nisam stoposto siguran, pa sam ovdje htio pitati prvo za mišljenje jer ću ići kod njega brzo pa da budem siguran da znam to riješiti.

također neki prijedlog za program kojim ćemo to očistiti ili napraviti neki scan je dobrodošao, hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Problem sa mozillom

Prvo manualno nek obrise sve nove programe koji su mu cudni, i onda u safe mode bez neta neka odradi scan anti malwarebytesom, također može poslije i regularnim antivirusom

Battlelog: D3lBoy-00
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2016 18:01 (D3lBoy).
10 godina
D3lBoy kaže...

Prvo manualno nek obrise sve nove programe koji su mu cudni, i onda u safe mode bez neta neka odradi scan anti malwarebytesom, također može poslije i regularnim antivirusom

jel može ccleaner šta pomoći? imam ga na bugovom cd-u pa mi je zgodno ponijeti

11 godina
neaktivan

Ja uvijek sve zivo scaniram kad su takve situacije, obavezno Anti MalwareBytes, a onda moze i u mozilli provjeriti pod addonovima ima li šta novo

10 godina
Bome nismo bas uspjeli, instalirao sam antimalware program sa bugovog cda, i skenirao komp, nakon skena i restarta bila je jos gora situacija, ima puno vise popupa s tim kineskim znakovima, sad cu pokusati scan u safe modu
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

To sam i napisao prvo, malwarebytes u safe modeu bez neta, pusti onaj duži scan neka sve prođe

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice