Problem sa Internetom

poruka: 6
|
čitano: 1.225
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem sa Internetom

Prije 2 dana kupio sam si kompjuter u sobu(prije toga sam imao kompjuter u boravku koji je izluđivao moje roditelje.)I naravno,uzmem si komp u sobu da se riješim muka,kad internet nevalja,ima ga al je preslab...Skupo sam platio kompjuter,a to mi ništa neznači bez dobrog interneta.Priključen sam na Bnet i soba mi je na drugom kraju stana od boravka...Pošto mi je bitan internet tražio sam svakakve tarife,ponude samo za internet,a pošto se nerazumijem najbolje u te ponude interneta i tako to,volio bi da mi netko tko se razumije u to pomogne oko pronalaženja dobre tarife samo za internet.Vjerojatno je internet slab zato kaj imam i laptop,pa mi je nekako logično da će internet biti slabiji kad su 2 kompjutera i laptop priključeni na isti internet.Tako da bi volio da mi neko pomogne oko pronalaženja neke dobre,a ne preskupe tarife,samo za jedan kompjuter(nikakvi paketi ono-internet,tv i telefon) neg samo internet i to za jedan kompjuter.

Hvala :)

0 0 hvala 0
13 godina
Problem sa Internetom

Pogasi sve kompove u stanu (osim jednog) i pokreni speedtest bez ikakvih programa u pozadini (tipa:you tube, torent itd).

Znači pokreni na tom kompu samo speedtest, pa napiši kakva ti je brzina.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa Internetom

Prvi put(sa svim kompjuterima uključenim):Ping-33ms     Download speed-6.19 Mbps     Upload Speed-1,20

Važno mi je to da mi kompjuter u sobi radi dobro kad su laptop i kompjuter u boravku uključeni(zato sam i kupovao drugi kompjuter,da mi i prvi može radit :O )

Drugi put(sa isključenim):Ping-31ms     Download speed-6.90 Mbps     Upload Speed-1,15

0 0 hvala 0
13 godina
Problem sa Internetom

Brzine su ti odlične!!! Na tim brzinama bi ti sve trebalo biti brzo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa Internetom

Jel moguće da mi Youtube šteka zato kaj mi se skida patch za LoL...inače sve mi nekako šteka,puno mi treba da se otvori...Na starom kompjuteru od 5 godina internet ide ko lud...

0 0 hvala 0
14 godina
Problem sa Internetom

A koliko je taj novi kompjuter "jači" iliti bolji od starog?

http://d-u-d.deviantart.com

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice