Molim Vas da mi pomognete kako riješiti problem da mi se na hattrickovoj stranici ne javlja upozorenje POSTDATA....
Isto tako na stranici od t-portala nemogu surfati....
Kako da riješim navedene probleme...
Molim Vas da mi pomognete kako riješiti problem da mi se na hattrickovoj stranici ne javlja upozorenje POSTDATA....
Isto tako na stranici od t-portala nemogu surfati....
Kako da riješim navedene probleme...
imas li javu ukljucenu?
imam javu do sad je sve bilo ok...
Uspio sam riješiti problem...
Deinstalirao sam firefox... i zatim sam u program files ručno obrisao folder Mozilla firefox...
Ponovo sam instalirao i sad sve šljaka...
Pozdrav!
Imam ja pitanje vezano uz Firefox, pa da ne otvaramo 100 tema...
Dakle, nakon nekog vremena sto je firefox otvoren (konstantno otvorena tri taba), vratim se za racunalo - a ono zauzece memorije 150 MB. Nista nije radeno u njemu, verzija je 2.0.0.14, a zauzme toliko puno i zahtijeva reset. Zasto?
Imao sam istih problema. Ako imam puno otvorenih tabova sa stranicama koje imaju malo vise flash "materijala" onda mi je zauzece islo i preko 200MB a firefox postao nemoguce spor.
Sad vecinom koristim IE7 i iako ima par bugova dosta je stabilniji u radu s flashom od firefoxa. Sad ce me razapeti ali to je moje iskustvo...
Ma nece te razapet, 80% tih koji vicu po svim forumima i temama da koriste Firefox ga u biti koriste jer to TO SADA IN.
Ali, u ta tri taba nema niti jedne flash animacije, nista nista...
Pa čini mi se da firefox ima problema nekih sa memory leekom iliti voli žderati memoriju,
pogotovo kad je otvoreno par tabova.
Firefox je dobar browser ali meni nikada nije "legao" tako da ga koristim samo kad IE7 zapne...
Pokusaj instalirati Firefox 3 RC1 pa testiraj malo ako bude radio super ako ne onda, hm...
Ja imam isto jedan problem sa Firefoxom: ne pokreće video sa YouTube-a, niti muziku sa LastFm-a.
Probao sam i sa dvojkom i sa trojkom. Isto.