Problem s cookie-ima

poruka: 8
|
čitano: 2.605
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem s cookie-ima
pitanje

Molim pomoć

Dakle prije 20 dana sam reinstalirao windows sa slipstreamanim SP3 i od tada moj firefox ne može zapamtiti niti jedan login. Ne mogu ostat ulogan niti u jedan forum, niti na youtube, a online igre me ne prepoznaju već mi u prvi plan guraju registraciju umjesto prijave, za Facebook da ne pričam... ne mogu se naviknuti na to i zaista mi je iritantno

Viče

Mijenjao sam postavke u Internet options dozvoljavajući sve cookie i isključio windows firewall, probao sam također mijenjati postavke u Sunbelt personal firewallu, Spyware doctoru i Spyware terminatoru, ali ih ili nisam našao ili nisu pomogle. Djelomično sam riješio problem koristeći greasemonkey sa "auto-login" i "always remember password" skriptom no to mi nije zadovoljavajuće rješenje.

Je li problem u cookieima, firefoxu, sigurnosnim programima ili nećem desetom?

Unaprijed hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem s cookie-ima

SpywareDoctor daje lazne uzbune (false pozitive) onda po defaultu cuci u sistem trayu i navodno "imunizira" sistem,odnosno browsere.

Instalirao sam ga radi radoznalosti i pohvale koje kruze o njemu,zamisli,kod mene je prepoznao virus u kasheu i to samo jpeg datoteke,neke tekstualne i naravno gif slike+logove sa ekstenzijom *.log

Makni to smece i Instaliraj SpyBot i imuniziraj browsere s njime.

Kao dodatak koristi AdAware 2008 vrlo ucinkovit.

Znaci makni te "anti spyware".Reinstaliraj Firefox,dopustimu da prima cookiese i instaliraj SpyBot i AdAware.

Tu naravno dolazi i neki dobar antivirus koji stiti od malwarea.NOD32,NIS2007,NIS2008....

P1 200 Mhz RAM 32Mb Hdd 500 Mb Win 98 (i jako sam sretan)
17 godina
neaktivan
lovrix kaže...

Molim pomoć

Dakle prije 20 dana sam reinstalirao windows sa slipstreamanim SP3 i od tada moj firefox ne može zapamtiti niti jedan login. Ne mogu ostat ulogan niti u jedan forum, niti na youtube, a online igre me ne prepoznaju već mi u prvi plan guraju registraciju umjesto prijave, za Facebook da ne pričam... ne mogu se naviknuti na to i zaista mi je iritantno

Viče

Mijenjao sam postavke u Internet options dozvoljavajući sve cookie i isključio windows firewall, probao sam također mijenjati postavke u Sunbelt personal firewallu, Spyware doctoru i Spyware terminatoru, ali ih ili nisam našao ili nisu pomogle. Djelomično sam riješio problem koristeći greasemonkey sa "auto-login" i "always remember password" skriptom no to mi nije zadovoljavajuće rješenje.

Je li problem u cookieima, firefoxu, sigurnosnim programima ili nećem desetom?

Unaprijed hvala!

Navedi opcije iz FireFox-a pod Privacy & Security koje su označene.
Možda koji screenshot....koje add-ons imaš....itd
I am a Bad Motherfucker You fuck with me, you fuckin' with the best!
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Evo screenshoti:

http://img338.imageshack.us/img338/1629/65770547dw3.jpg

http://img363.imageshack.us/img363/2062/29719554vz1.jpg

Od add-onova imam greasemonkey sa već spomenute dvije skripte, accuweather forecastfox, adblock plus, download helper, FEBE - firefox environment backup extension i to je sve.

Inače spyware doctor i terminator sam podesio da mi rade kako želim... instalirao sam njih jer je spy-bot po mom mišljenju otišao kvragu, a ad-aware nije ni izbliza toliko učinkovit, sad ne znam za ovaj novi 2008. Imao sam i spy-bot i ad-aware jedno duže vrijeme i nisam bio zaštićen.

Sad još koristim i AVG 8, koji također ima ugrađen anti-spy, uglavnom sa spywareima više zaista nemam problema, ali cookiei me i dalje živciraju jaooo

17 godina
neaktivan
autorov komentar

Evo screenshoti:

http://img338.imageshack.us/img338/1629/65770547dw3.jpg

http://img363.imageshack.us/img363/2062/29719554vz1.jpg

Od add-onova imam greasemonkey sa već spomenute dvije skripte, accuweather forecastfox, adblock plus, download helper, FEBE - firefox environment backup extension i to je sve.

Inače spyware doctor i terminator sam podesio da mi rade kako želim... instalirao sam njih jer je spy-bot po mom mišljenju otišao kvragu, a ad-aware nije ni izbliza toliko učinkovit, sad ne znam za ovaj novi 2008. Imao sam i spy-bot i ad-aware jedno duže vrijeme i nisam bio zaštićen.

Sad još koristim i AVG 8, koji također ima ugrađen anti-spy, uglavnom sa spywareima više zaista nemam problema, ali cookiei me i dalje živciraju jaooo

17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

Čudno, nešto briše cookie tj. ne sprema ih.

Pokušaj pod Privacy->Exception-> ručno unjeti adrese koje ti trebaju

Pokušaj s reinstal firefox-a, ali izbriši i hidden mapu.

Run -> %appdata% -> mozila

17 godina
neaktivan
autorov komentar

Problem riješen...

Hvala puno!

17 godina
neaktivan
Problem s cookie-ima

No problem!

Sretno!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice