Problem s brzinom neta

poruka: 4
|
čitano: 850
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem s brzinom neta

evo pa sami zakljucite  ja mislim da je to premala brzina za paket 4mbps /256kbps od tcoma

zvao sam sluzbu za korisnike i oni govore da daju najvecu mogucu brzinu  a prije pola godine mi je cak i prelazilo 4 mbps  nekad je znalo i do 5 skociti 

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.9.2010 0:54 (mcoko33).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem s brzinom neta
Ostavi se toga prosle godine i slicno...

Vodovi propadaju, pogotovo kad su loši i stari (sto je vjerojatno slucaj), a vjeruj ONI nemaju nikakvu zakonsku obvezu mjenjati istu posto internet nije jedan od tzv ljudskih prava (komunikacija telefonom je)... tako dok ti je telefon u kolikom tolikom redu... nista od toga... ili im dosadjuj i trazi da ti posalju tehnicare... i istina to nije ni 25% ukupne brzine...
In Control
16 godina
neaktivan

zovem ih skoro svaki dan i uvjek izmisljaju nesto i malo se onda podigne brzina na max 1,5 mbps  i za par sati opet padne  probat cu ih jos zvati i reci cu im da cu se iskljuciti iz njihove mreze ako ne povecaju brzinu 

edit :

REKLI SU DA IMAM JEDNOM GODISNJE PRAVO NA BESPLATNI POPRAVAK TELEFONSKE INSTALACIJE I REKAO SAM NEKA POSALJU TEHNICARE PA CU VIDJET DALI CE BITI STA BOLJE POSLJE TOG NJIHOVOG ¨POPRAVKA¨

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 0:08 (mcoko33).
14 godina
neaktivan
nista od nece biti jer je velika kradja brzine kod svih provajdera
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice