Podrav svima ,imam slijedeci problem koji mi je malo nejasan
kad skidam torrent sa javnih torrent sajtova upload mi ide normalno kao i seed -anje torrenta
a kad skidam sa bilo kojeg privatnog trackera upload mi ne ide nikako ,odnosno downloadujem torrent na racunar,na tom privatnom trackeru u downloadu doda da sam skinuo file
ali kad seedam uopste ne ide upload ,uopste mi ne registruje da ista seed-am,stvarno ostavim par sati ili cijeli dan da seed-a torrent ,medjutim nista na stranici mi ocita da sam ga samo skinuo ,a upload 0 ?
takodjer Utorrent-u mi pise seeding a upload 0 ?
uspio sam se registorvati na par dobrih privatnih trackera ,al mi je sad rizik jer mi ne uploaduje nista ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mislim da ti seed ide samo ak neko skida isti torrent kao i ti pa on djelomicno preuzima od tebe, tak ti je i meni na thr..
imas u pravilima svakog privatnog trackera napisano kolko ga vremenski moras seedati da bi sve bilo ok..
npr. thr; skines neki torrent i moras ga seedati 3 dana, znaci 72 sata, imao ti upload na tom torrentu ili ne..ja vecinom nemam i sve je ok..samo procitaj pravila seedanja..
na btn ti je recimo, koji je samo za serije, da jednu seriju moras seedati 24 sata po zavrsetku seedanja, mozes ostaviti i vise al 24h je minimalno kod njih..
evo ti slika sa thr-a pa pogledaj:
Skini nešto novo što i ostali skidaju. Kad skineš onda če ti automatski upload-ati onima koji skidaju.
Ok ,Hvala svima provjerit cuHvala svima jos jednom.