Probelm sa torrentom

poruka: 5
|
čitano: 867
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Probelm sa torrentom

Podrav svima ,imam slijedeci problem koji mi je malo nejasan 

kad skidam torrent sa javnih torrent sajtova upload mi ide normalno kao i seed -anje torrenta

a kad skidam sa bilo kojeg privatnog trackera upload mi ne ide nikako ,odnosno downloadujem torrent na racunar,na tom privatnom trackeru u downloadu doda da sam skinuo file
ali kad seedam uopste ne ide upload ,uopste mi ne registruje da ista seed-am,stvarno ostavim par sati ili cijeli dan da seed-a torrent ,medjutim nista na stranici mi ocita da sam ga samo skinuo ,a upload 0 ?

takodjer Utorrent-u mi pise seeding a upload 0 ?

uspio sam se registorvati na par dobrih privatnih trackera ,al mi je sad rizik jer mi ne uploaduje nista ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Probelm sa torrentom

mislim da ti seed ide samo ak neko skida isti torrent kao i ti pa on djelomicno preuzima od tebe, tak ti je i meni na thr..

imas u pravilima svakog privatnog trackera napisano kolko ga vremenski moras seedati da bi sve bilo ok..

npr. thr; skines neki torrent i moras ga seedati 3 dana, znaci 72 sata, imao ti upload na tom torrentu ili ne..ja vecinom nemam i sve je ok..samo procitaj pravila seedanja..

na btn ti je recimo, koji je samo za serije, da jednu seriju moras seedati 24 sata po zavrsetku seedanja, mozes ostaviti i vise al 24h je minimalno kod njih..

evo ti slika sa thr-a pa pogledaj:

http://lit.mn/LUb

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 12:36 (Vesperian).
15 godina
neaktivan
Probelm sa torrentom

Skini nešto novo što i ostali skidaju. Kad skineš onda če ti automatski upload-ati onima koji skidaju.

Peace.......Ja sam muško, zakaj svi mislite da sam žensko ?
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 12:35 (Tinča14).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Probelm sa torrentom
Provjeri na nekom od tih trackera dali si connectable. Ako nisi trebaš port-forwardat µTorrent.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Probelm sa torrentom

Ok ,Hvala svima provjerit cuHvala svima jos jednom.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice