Pomoc ne radi flash player

poruka: 13
|
čitano: 9.944
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Flash player
Bok! Nova sam ovdje pa bi molili za pomoc posto mi tehnologija nije jaca strana.Imam stari komp koji bi trebao jos neko vrijeme bit u funkciji , dok ne skupim za novi. Memorija slaba , al sta ces , ali zadnja 2-3dana jos 50 % sporiji nego inace. Nisam znala sta napravit nego system ristore. Sve super vratio se on par dana u nazad, brzi a ja sva hapy na fejs da farmu okopam, a kad ono pise update novu verziju flash playera. Skinem ga instaliram ponovo probam ista stvar. I tako nekoliko puta deinstaliraj instaliraj , pa restartaj pa ponovo. ali nece i nece. Moze li mi neko rec kak da to rijesim. S tim da sam do jucer umala najnoviju verzijz flash playera koja je normalno radila. I samo da dodam internet explorer. Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

probaj instalirat neki drugi pretraživač (Firefox ,Opera) pa vidi oće radit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Flash player
Ivkazg kaže...
Bok! Nova sam ovdje pa bi molili za pomoc posto mi tehnologija nije jaca strana.Imam stari komp koji bi trebao jos neko vrijeme bit u funkciji , dok ne skupim za novi. Memorija slaba , al sta ces , ali zadnja 2-3dana jos 50 % sporiji nego inace. Nisam znala sta napravit nego system ristore. Sve super vratio se on par dana u nazad, brzi a ja sva hapy na fejs da farmu okopam, a kad ono pise update novu verziju flash playera. Skinem ga instaliram ponovo probam ista stvar. I tako nekoliko puta deinstaliraj instaliraj , pa restartaj pa ponovo. ali nece i nece. Moze li mi neko rec kak da to rijesim. S tim da sam do jucer umala najnoviju verzijz flash playera koja je normalno radila. I samo da dodam internet explorer. Hvala

ovdje imaš flash player za ie i za ostale browsere ,samo nemoj skidati tu betu
a pravo pitanje je zašto je pc toliko usporio (ako sam dobro shvatio) pa ne bi bilo zgoreg napraviti jednu brzu provjeru da se nije uvalio kakav virus ,to napraviš s ovim besplatnim skenerom  (quick scan s njim) , što se tiče ie mislim da nije najsretniji izbor,pogotovo ako nije pokrpan sa sigurnosnim zakrpama koje dolaze putem nadogradnje windowsa, pa skini firefox (ako nisi...) i koristi se njime,kod instalacije će ti ponuditi prebacivanje lozinki,bookmarsa/favorita  iz internet explorera,i postavi firefox kao zadani browser,eto za početak

http://www.youtube.com/watch?v=FoDhXMV3jaY
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2011 6:55 (seneka).
14 godina
neaktivan

Bok . Hvala na pomoći skinula sam mozilu i sada radi flash player ali je dosta spor u učitavanju igrica. Isto sam skinula i i skener koji mi je pronašao dosta grešaka. postoji li neki besplatni program za uklanjanje toga,pošto mi samo nudi da kupim .  Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Pomoc ne radi flash player

Pozdrav evo i ja se javljam sa nekakvim problemom. Nemam zvuka u web browserima. Youtube recimo videe očitava bez problema, zvuka nigdje. Tu i tamose začuje kao neki "vrisak zvučnika" koji traje pol sekunde i to je to. Pokušavao sam sa reinstallom flash playera i ništa, pa sam u regedit ušao tražiti onaj neki wave nešto file i imam ga tamo. Skenirao sam komp sa nekim Gary Ut programom i našao je masu grešaka koje je popravio. I dalje ništa. Nisam pametan ša napraviti. Koristim Chrome, ali ista stvar je i u IE-u i Mozillu :/

17 godina
neaktivan
Ivkazg kaže...

Skini si ovaj program Spybot Search & Destroy i prvo updejtaj, imuniziraj, sve ce ti to ponudit na pocetku pa odradi to sve i onda skeniraj i obavezno restartaj racunalo nakon toga.

Nakon toga si instaliraj neki besplatni antivirus, ja ti preporucam ovaj avast! free antivirus i on ce ti ponudit prvi sken nakon instalacije, to ce isto bit kad restartas nakon instalacije.

Da dobivas besplatne nadogradnje godinu dana samo upises svoje ime i email (nije spam) u tab register.

I sjeti se jednom tjedno updejtat Spybot S&D i skenirat svoje racunalo (i imunizirati). Spremi si ovaj mail da ne zaboravis!

Bok!

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2011 12:42 (ivex'08).
17 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Pozdrav evo i ja se javljam sa nekakvim problemom. Nemam zvuka u web browserima. Youtube recimo videe očitava bez problema, zvuka nigdje. Tu i tamose začuje kao neki "vrisak zvučnika" koji traje pol sekunde i to je to. Pokušavao sam sa reinstallom flash playera i ništa, pa sam u regedit ušao tražiti onaj neki wave nešto file i imam ga tamo. Skenirao sam komp sa nekim Gary Ut programom i našao je masu grešaka koje je popravio. I dalje ništa. Nisam pametan ša napraviti. Koristim Chrome, ali ista stvar je i u IE-u i Mozillu :/

Probaj kad opalis youtube video otić na volume mixer i vidjet jel si mozda stisao flash video do kraja ili ti nesto ne valja u zvucnim postavkama (audio properties dole desno u trayu onaj zvucnik) isto.

16 godina
neaktivan
Ivkazg kaže...

Bok . Hvala na pomoći skinula sam mozilu i sada radi flash player ali je dosta spor u učitavanju igrica. Isto sam skinula i i skener koji mi je pronašao dosta grešaka. postoji li neki besplatni program za uklanjanje toga,pošto mi samo nudi da kupim .  Hvala

ta besplatna inačica programa i čisti pronađene viruse,a ona koja se plaća ima zaštitu u realnom vremenu,a to ti ne treba
samo ga redovito updateaj prije skeniranja,ima sučelje i na hrvatskom jeziku (nadogradnja) pa brza provjera (jednom tjedno npr..)
i stavi si ovaj dodatak za browsere na ie i firefox (da te upozori na potencijalno opasne stranice ) on ništa ne usporava,ostavi ga po preporučenom podešenju,odnosno defaultu..
znači odeš na stranicu koju sam stavio s ie,instaliraš ga,a zatim s firefoxom i instaliraš,kad te pita da se registriraš i doprinosiš svojim ocjenama stranica,ako ne želiš,izađi iz tog završnog prozora s x

i koristi firefox,ako iz meni nepoznatih razloga nisi ovisna o internet expolreru
što se tiče onih "grešaka" ili ti malwarea ili njihovih ostataka ili pup-ova proskeniraj si komp i s ovim besplatnim portable programom(ne moraš instalirati),pa ako nešto nađe i traži restart da bi uklonio tako i napravi (može isto quick scan),on će možda naći više tracking cookija koji u principu nisu ni bitni..

ako imaš crackova postoji mogućnost da ovi skeneri to prepoznaju kao malware ili pup (potencijalno nepoželjni softver)ali to možeš
proguglati i staviti na ignore listu

to ti je načelno,pošto si dala premalo podataka,ali te programe možeš ostaviti na računalu i koristiti ih..

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2011 13:11 (seneka).
15 godina
protjeran

Nemojte joj davat bezvezne programe od kojih nikakve koristi osim sto nagomilaju procese pa komp bude jos sporiji...
Nemoj skidat nikakav avast spybot ni nist.....
Skini  CC http://www.filehippo.com/download_ccleaner/download/3a3e44d3c4dbe3b50634a122bf7000d6/
Sa njim pocisti i pogasi start up programe...
Onda odes pod C/Documents and Settings/tvoje ime/Local Settings/temp  u tom folderu sve obrisi
I skini si FF 4.0 puno je brzi od 3.6 http://www.mozilla.com/en-US/firefox/RC/

http://www.soundstream.com/

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
soundstream kaže...

Nemojte joj davat bezvezne programe od kojih nikakve koristi osim sto nagomilaju procese pa komp bude jos sporiji...
Nemoj skidat nikakav avast spybot ni nist.....
Skini  CC http://www.filehippo.com/download_ccleaner/download/3a3e44d3c4dbe3b50634a122bf7000d6/
Sa njim pocisti i pogasi start up programe...
Onda odes pod C/Documents and Settings/tvoje ime/Local Settings/temp  u tom folderu sve obrisi
I skini si FF 4.0 puno je brzi od 3.6 http://www.mozilla.com/en-US/firefox/RC/

nemoj bar govoriti u množini,ovi  skeneri (mbam i sas) ništa ne trpaju u start up,nema procesa u task manageru osim kod skeniranja
a služe isključivo za čišćenje nagomilane gamadi i eventualnu provjeru,prednost malwarebytesu jer je brži i konkretniji
ako želi očistiti disk od smeća ccleaner je ok,u njemu može i onemogućiti programe koji se nepotrebno ažuriraju s dizanjem windowsa
slika dole

ovaj rc ne bi preporučio da skine,neka jednostavno nadograđuje firefox do finalne 4-vorke,uostalom to nije toliko bitno
nakon običnog čišćenja diska s ccleanerom može se napraviti defragmentacija istog s auslogicom portable"teškim" 1.5 mb,i njega pokretati jednom mjesečno,za windows 7 nije potreban

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2011 14:20 (seneka).
15 godina
protjeran

nisam ja ni rekao da neskida mbam i sas vec samo onaj spy boot i avast...
a sto se tice FF ta RC verzija je ujedno i finalna koja izlazi 22 ovaj mjesec,tak da bez brige moze da skine sve radi savrseno

http://www.soundstream.com/

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Probat cu to jel pokretanje igrica preko mozile je nemoguca misija cekam sto gladnih godina. A isto je bilo i prije par mjeseci kad sam instalirala nove win xp. Zato sam i iska preko i e jer je jedino tako normalno ucitavao. Nadam se da ce upalit
16 godina
ivex'08 kaže...
dreammaker kaže...

Probaj kad opalis youtube video otić na volume mixer i vidjet jel si mozda stisao flash video do kraja ili ti nesto ne valja u zvucnim postavkama (audio properties dole desno u trayu onaj zvucnik) isto.

problem je u tome što kad otvorim youtube video uopce mi se to ne pojavi u tom "mixeru". dok npr kad otvorim steam recimo se pojavi u mixeru. :/

UPDATE: reinstalacija windowsa je rješila problem. nisam imao više živaca se za*ebavati sa time :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2011 2:24 (dreammaker).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice