- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
probaj instalirat neki drugi pretraživač (Firefox ,Opera) pa vidi oće radit.
ovdje imaš flash player za ie i za ostale browsere ,samo nemoj skidati tu betu
a pravo pitanje je zašto je pc toliko usporio (ako sam dobro shvatio) pa ne bi bilo zgoreg napraviti jednu brzu provjeru da se nije uvalio kakav virus ,to napraviš s ovim besplatnim skenerom (quick scan s njim) , što se tiče ie mislim da nije najsretniji izbor,pogotovo ako nije pokrpan sa sigurnosnim zakrpama koje dolaze putem nadogradnje windowsa, pa skini firefox (ako nisi...) i koristi se njime,kod instalacije će ti ponuditi prebacivanje lozinki,bookmarsa/favorita iz internet explorera,i postavi firefox kao zadani browser,eto za početak
Bok . Hvala na pomoći skinula sam mozilu i sada radi flash player ali je dosta spor u učitavanju igrica. Isto sam skinula i i skener koji mi je pronašao dosta grešaka. postoji li neki besplatni program za uklanjanje toga,pošto mi samo nudi da kupim . Hvala
Pozdrav evo i ja se javljam sa nekakvim problemom. Nemam zvuka u web browserima. Youtube recimo videe očitava bez problema, zvuka nigdje. Tu i tamose začuje kao neki "vrisak zvučnika" koji traje pol sekunde i to je to. Pokušavao sam sa reinstallom flash playera i ništa, pa sam u regedit ušao tražiti onaj neki wave nešto file i imam ga tamo. Skenirao sam komp sa nekim Gary Ut programom i našao je masu grešaka koje je popravio. I dalje ništa. Nisam pametan ša napraviti. Koristim Chrome, ali ista stvar je i u IE-u i Mozillu :/
Skini si ovaj program Spybot Search & Destroy i prvo updejtaj, imuniziraj, sve ce ti to ponudit na pocetku pa odradi to sve i onda skeniraj i obavezno restartaj racunalo nakon toga.
Nakon toga si instaliraj neki besplatni antivirus, ja ti preporucam ovaj avast! free antivirus i on ce ti ponudit prvi sken nakon instalacije, to ce isto bit kad restartas nakon instalacije.
Da dobivas besplatne nadogradnje godinu dana samo upises svoje ime i email (nije spam) u tab register.
I sjeti se jednom tjedno updejtat Spybot S&D i skenirat svoje racunalo (i imunizirati). Spremi si ovaj mail da ne zaboravis!
Bok!
Pozdrav evo i ja se javljam sa nekakvim problemom. Nemam zvuka u web browserima. Youtube recimo videe očitava bez problema, zvuka nigdje. Tu i tamose začuje kao neki "vrisak zvučnika" koji traje pol sekunde i to je to. Pokušavao sam sa reinstallom flash playera i ništa, pa sam u regedit ušao tražiti onaj neki wave nešto file i imam ga tamo. Skenirao sam komp sa nekim Gary Ut programom i našao je masu grešaka koje je popravio. I dalje ništa. Nisam pametan ša napraviti. Koristim Chrome, ali ista stvar je i u IE-u i Mozillu :/
Probaj kad opalis youtube video otić na volume mixer i vidjet jel si mozda stisao flash video do kraja ili ti nesto ne valja u zvucnim postavkama (audio properties dole desno u trayu onaj zvucnik) isto.
Bok . Hvala na pomoći skinula sam mozilu i sada radi flash player ali je dosta spor u učitavanju igrica. Isto sam skinula i i skener koji mi je pronašao dosta grešaka. postoji li neki besplatni program za uklanjanje toga,pošto mi samo nudi da kupim . Hvala
ta besplatna inačica programa i čisti pronađene viruse,a ona koja se plaća ima zaštitu u realnom vremenu,a to ti ne treba
samo ga redovito updateaj prije skeniranja,ima sučelje i na hrvatskom jeziku (nadogradnja) pa brza provjera (jednom tjedno npr..)
i stavi si ovaj dodatak za browsere na ie i firefox (da te upozori na potencijalno opasne stranice ) on ništa ne usporava,ostavi ga po preporučenom podešenju,odnosno defaultu..
znači odeš na stranicu koju sam stavio s ie,instaliraš ga,a zatim s firefoxom i instaliraš,kad te pita da se registriraš i doprinosiš svojim ocjenama stranica,ako ne želiš,izađi iz tog završnog prozora s x
i koristi firefox,ako iz meni nepoznatih razloga nisi ovisna o internet expolreru
što se tiče onih "grešaka" ili ti malwarea ili njihovih ostataka ili pup-ova proskeniraj si komp i s ovim besplatnim portable programom(ne moraš instalirati),pa ako nešto nađe i traži restart da bi uklonio tako i napravi (može isto quick scan),on će možda naći više tracking cookija koji u principu nisu ni bitni..
ako imaš crackova postoji mogućnost da ovi skeneri to prepoznaju kao malware ili pup (potencijalno nepoželjni softver)ali to možeš
proguglati i staviti na ignore listu
to ti je načelno,pošto si dala premalo podataka,ali te programe možeš ostaviti na računalu i koristiti ih..
Nemojte joj davat bezvezne programe od kojih nikakve koristi osim sto nagomilaju procese pa komp bude jos sporiji...
Nemoj skidat nikakav avast spybot ni nist.....
Skini CC http://www.filehippo.com/download_ccleaner/download/3a3e44d3c4dbe3b50634a122bf7000d6/
Sa njim pocisti i pogasi start up programe...
Onda odes pod C/Documents and Settings/tvoje ime/Local Settings/temp u tom folderu sve obrisi
I skini si FF 4.0 puno je brzi od 3.6 http://www.mozilla.com/en-US/firefox/RC/
Nemojte joj davat bezvezne programe od kojih nikakve koristi osim sto nagomilaju procese pa komp bude jos sporiji...
Nemoj skidat nikakav avast spybot ni nist.....
Skini CC http://www.filehippo.com/download_ccleaner/download/3a3e44d3c4dbe3b50634a122bf7000d6/
Sa njim pocisti i pogasi start up programe...
Onda odes pod C/Documents and Settings/tvoje ime/Local Settings/temp u tom folderu sve obrisi
I skini si FF 4.0 puno je brzi od 3.6 http://www.mozilla.com/en-US/firefox/RC/
nemoj bar govoriti u množini,ovi skeneri (mbam i sas) ništa ne trpaju u start up,nema procesa u task manageru osim kod skeniranja
a služe isključivo za čišćenje nagomilane gamadi i eventualnu provjeru,prednost malwarebytesu jer je brži i konkretniji
ako želi očistiti disk od smeća ccleaner je ok,u njemu može i onemogućiti programe koji se nepotrebno ažuriraju s dizanjem windowsa
slika dole
ovaj rc ne bi preporučio da skine,neka jednostavno nadograđuje firefox do finalne 4-vorke,uostalom to nije toliko bitno
nakon običnog čišćenja diska s ccleanerom može se napraviti defragmentacija istog s auslogicom portable"teškim" 1.5 mb,i njega pokretati jednom mjesečno,za windows 7 nije potreban
nisam ja ni rekao da neskida mbam i sas vec samo onaj spy boot i avast...
a sto se tice FF ta RC verzija je ujedno i finalna koja izlazi 22 ovaj mjesec,tak da bez brige moze da skine sve radi savrseno
Probaj kad opalis youtube video otić na volume mixer i vidjet jel si mozda stisao flash video do kraja ili ti nesto ne valja u zvucnim postavkama (audio properties dole desno u trayu onaj zvucnik) isto.
problem je u tome što kad otvorim youtube video uopce mi se to ne pojavi u tom "mixeru". dok npr kad otvorim steam recimo se pojavi u mixeru. :/
UPDATE: reinstalacija windowsa je rješila problem. nisam imao više živaca se za*ebavati sa time :D