Plimus - eBuissnes platforma

poruka: 3
|
čitano: 1.340
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Pozdrav bugovci!

Ako imate proizvode koje želite prodavati na internetu ili želite primati donacije onda je Plimus vaše rješenje. Pošto u lijepoj našoj ne funkcionira najbolja moguća platforma za kupovinu i posredovanje online (čitaj paypal), plimus se čini kao savršeno rješenje naših problema.

Plimus jednostavno posreduje između vas i kupaca sa minimalnim troškovima.

About Plimus:

Plimus is headquartered in California's Silicon Valley. The company has close to a decade’s worth of proven experience in the e-commerce and payment fields and has consistently demonstrated high growth. Plimus is regarded as one of the most innovative and effective business platforms in the world for online sales of digital products and services.

We are totally committed to helping e-businesses grow and develop by using Plimus’ total service platform with its built-in marketing, networking and community features to generate new revenues and higher profitability. With just a few clicks, businesses of all sizes can create effective online sales and affiliate partnerships through Plimus’ e-commerce system and affiliate network.

Plimus’ senior management team brings together seasoned visionaries from across the online payment industry and is backed by major corporate investor Susquehanna Growth Equity.

We are proud to work with thousands of vendors, more than 50,000 affiliates and millions of end-customers from around the world. Our solutions are perfectly suited for the sale of software, games, services, SaaS, digital media and content including: e-books, music, and video.

The flexible and scalable architecture of the Plimus platform and its API offerings, enable large enterprises to benefit from our wide range of services – all from a single modular platform that can be quickly configured to adapt to specific needs and business flows. We remain razor-focused on our clients’ requirements, and whenever possible, we include their suggestions within our product development plans.

Moram reći da je ovo najbolja platorma za nas male hrvate, dok god ne dobijemo paypal u hrvatskoj.

Neki od modela plaćanja vama su:

• čekovi
  • prepaid mastercard (radi u skoro svim bankama u cijelom svijetu - provjereno)
  • isplata na bankovni račun
  • itd

Kupci mogu uplaćivati preko:

• paypal-a
  • moneybookers
  • banaka
  • kreditnih kartica
  • itd

Donacije vam mogu biti proizvodi ako se pitate kako to ostvariti.

Uglavnom probajte {#}

http://home.plimus.com/ecommerce/

p.s. Ovo nije glupo reklamiranje, samo želim pomoći ljudima sa još jednom opcijom za online zaradu/trgovanje.

O ne! Hakiran sam! Blekhaker shoutdown visualbasic trojanom!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Plimus - eBuissnes platforma

Zanima me na koji način si otvorio račun na Plimus.com?
Bavim se prodajom usluga i pokušao sam otvoriti račun ali su mi odg. da kod tip usluge koji ja prodajem dolazi do neoubičajenog broja chargebackova i ponudili mi trgovački račun preko Moneybookersa za poslovne korisnike. A večina mojih konkurecijskih stranica koristi upravo Plimus, pa mi njihov odgovor nije jasan.
Prodajem usluge kao privatna osoba, nemam registriranu kompaniju.

16 godina
protjeran

Dovoljno se registrirati.

Nakon toga možeš napraviti preko forme koji produkt prodaješ i način isplate. Ja sam odabrao payoneer-ovu debitnu mastercard.

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice