PC internet browser koji smanjuje potrošnju mb

poruka: 4
|
čitano: 2.755
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

kao i što sam naziv govori tražim browser koji ce na pc smanjivati upotrebu podataka, kao što opera mini na androidu to radi... imam usb stick i premalo mb pa mi nebi trebao nikakav flash player niti ista sta bi trosilo puno mb

ili mozda postoji kakvi addoni koji bi to radili na standardnim browserima

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: PC internet browser koji smanjuje potrošnju mb
maxy0 kaže...

kao i što sam naziv govori tražim browser koji ce na pc smanjivati upotrebu podataka, kao što opera mini na androidu to radi... imam usb stick i premalo mb pa mi nebi trebao nikakav flash player niti ista sta bi trosilo puno mb

Hoćeš da ti troši manje internet prometa,ili da manje koristi resurse računala?..Daj malo bolje pojasni?

Softwer
15 godina
Re: PC internet browser koji smanjuje potrošnju mb
Softwer kaže...
maxy0 kaže...

Hoćeš da ti troši manje internet prometa,ili da manje koristi resurse računala?..Daj malo bolje pojasni?

ograničen sam s mb i zelim samo da trosi manje internet prometa

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.1.2014 20:56 (maxy0).
14 godina
neaktivan

Imaš ovdje nekoliko savjeta. Stara Opere imaju Operu Turbo koja smanjuje potrošnju.

http://www.howtogeek.com/138658/how-to-make-your-computers-browser-use-less-data-while-tethering/

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice