PayPal - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 1.659
|
čitano: 984.877
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 dana
Re: PayPal - pitanja i odgovori
energy385 kaže...
ovo sada postaje bezobrazluk:
stiglo prije pola sata na mail:

Dear, PayPal Customer

Thank you for contacting PayPal regarding your login issue.

If you still encounter the same issue which is not receiving code to login your account.

I highly suggest use a different number from a different provider in your account.

Once you have a new number, you can give us a call so we can update the contact number in your account.

Sincerely,
Jhon
Customer Support
PayPal

Žrtvovati ću cca 100 eur da im odvjetnički ured uputi dopis.
Ispada da te baš ucjenjuju da ideš na drugu mrežu-drugog operatera.

Uvijek je do teleoperatera, a ne do PayPala i ostalih.

12 godina
Overlord123 kaže...
millennial kaže...
Overlord123 kaže...
LOL account prodaja kaže...
Do Hrvatskog telekoma je. Blokirali su sms push poruke od paypal-a. U paypalu tehnicar rekao da oni isporucuju sve ali provider u ovom slucaju HT blokira te poruke jer su azurirali security za sms. Imali su problem za sve mreze u HR i popravili. Kad je sms stizao nakon par sati ili sutra dan oni su promjenili providere dok ih HT nije opet poceo blokirati i sad su skroz blokirani. HT-u prijavio sve samo kazu da ce se javit ali se ne jave nego markaju da je rijeseno jer sam vjv jedini koji zove HT da nesto poduzmu. Neces nikad uci u acc dok HT ovo sranje nepopravi

Meni su iz HT rekli da je sa njihove strane sve uredu i da treba kontaktirati PayPal

reci ti njima da korisnicima na A1 i drugima poruke normalno stižu. Nema logike da PayPal šalje svima osim t-com korisnicima.

HT nikada neċe priznati da je u njima problem, a ne u PayPalu.

Morat ce kad tad. Ja sam nakon 15 poziva prema Irskoj dobio nekog ko ne radi od kuce vec je u centrali i covjek mi rekao da pricekam da ce mi se javiti tehnicar. Ja cekao nekih cca 2-3min i spoio me s tehnicarom koji mi je objasnio. Rekao mi je da su imali problem za nasu regiju ali sve mreze i onda su popravili a da HT(ne citiraju HT vec moj telekom) je najvjerovatnije update-ao neki security za push sms poruke i zato nam ne dolaze. Kaze da on ne moze tocno znati sto i kako ali da vidi da ja kad se idem logirat na paypal oni uredno salju sms. Isao sam se logirat dok je on bio na telefonu i vidio je da je sms isporucen s njihove strane. HT cu i ja prijavit HAKOM-u. Imam pisano gdje je poslano 02.09 tehnicke poteskoce i pise da je prosljedeno nadleznima i da ce se javit evo 3.10 oni se nisu javili i vjv ignorirali sve to. Kad sam prijavio preko telefona na 0800 9000 isla je standardna procedura reset sim ako ne novi sim. Napravio zvao opet i oni po starom nije do nas. Sve prijave koje imam na tcom portalu su oznacene zeleno Rijeseno. Jedno vrijeme mi uopce sms nije radio niti obicne poruke. Ima na facebook-u neki post gjde je neko napisao za paypal poruke ne dolaze i imas komentar od HT-a znamo za problem rijesit cemo ga. Samo procitajte u zadnja 2 mjeseca recenzije na paypal-a google store app-u. Uglavnom su vezano za sms samo dosta njih ne zna zasto.

Ovo ce biti jedino rijesenje: 

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.10.2025 0:37 (LOL account prodaja).
3 dana
PayPal - pitanja i odgovori

Svi koji ste u HT-u trebate napraviti zajedničku izjavu ili da jedna osoba u svih korisnika HT-a napiše email HAKOM-u i to poslati HAKOM-u, pa neka oni natjeraju HT da riješi problem

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.10.2025 10:27 (Overlord123).

0 0 hvala 0
2 godine
Pozdrav, imam pitanje.

Nakon više razgovora s PayPal agentima, uspio sam se nekako danas logirat preko browsera prilikom čega nije tražilo SMS verifikaciju, međutim kada pokušavam preko mobitela ili drugog browsera opet traži SMS koji ne dolazi. Na PayPalu piše da nemam aktivan 2fa, a kada ga pokušavam postavit preko Google Auth ili pokušavam promijenit password opet traži SMS kod. Praktički, jedino što mogu jeste logirat se preko jednog browsera i to je to. Što dalje?
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.10.2025 15:59 (desert haze).

0 0 hvala 0
12 godina
Dok ne popravi Hrvatski telekom ovo s sms-ovima neces moci nista. Budi sretan da uopce mozes uci u paypal. Samo neka ti uredaj ostane zapamcen i to je to.
16 godina
Tako sam i ja na mobitelu na chrome imao zapamćen uređaj i ulazio sam u paypal, a preko aplikacije nisam mogao ući. Ja sam deinstalirao aplikaciju i ušao sam u paypalom preko chroma, tada sam izbrisao sms autentifikaciju i aktivirao 2fa preko proton i google authenticator aplikacije. Nakon toga sam instalirao aplikaciju paypal i u nju ulazim preko koda kojega dobijem preko authenticator aplikacije. Od tada problema nemam za ulazak u paypal.
16 godina
Poslao sam žalbu HAKOM-u.

0 0 hvala 0
3 dana
alfa146 kaže...

Treba podiċi spomenik HAKOM-u kada natjeraju HT da riješi problem

5 godina
Overlord123 kaže...
alfa146 kaže...

Treba podiċi spomenik HAKOM-u kada natjeraju HT da riješi problem

Ne kada, nego ako. Uvijek te natjeraju da se natežeš s operaterom kroz dva kruga prigovora, pa tek onda oni (HAKOM) dođu na redu. Probao sam nedavno (ove godine) preskočit HT i samo su me hladno otkantali. Problem sam riješio prebacivanjem na drugu mrežu, pa natrag na HT, i , kao da se ništa nije dogodilo. Sve sam dobio kao novi korisnik. Kao starog korisnika su me tretirali kao zadnje smeće.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice