Moras imate novac na racunu sa kojeg placas paypalom jer ti istog momenta taj novac ide na rezervaciju tj. ti vise ne raspolazes sa njim...
PayPal - pitanja i odgovori
- poruka: 1.432
- |
- čitano: 858.602
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
bok.
imam sljedeći problem: naručila sam stvar s ebaya i platila ali prodavač još uvijek nije prihvatio moje novce. Meni na ebayu i na paypalu piše: seller hasn't accepted yet-na payment se odnosi. od dana kada sam ja to naručila prošlo je vec 8 dana, a prodavaču sam slala mail i on ne odgovara a isto tako ne mogu otvoriti case na ebayu pošto on nije prihvatio novce.
Na paypalu mi kraj poruke da prodavač nije potvrdio plaćanje stoji ponuđeni cancel za kliknuti, pa me zanima što će se dogoditi ako kliknem na to? Dal se onda meni moji novci vraćaju ili šta? I na koji način da ja uopće dođem do novaca?
bok.
imam sljedeći problem: naručila sam stvar s ebaya i platila ali prodavač još uvijek nije prihvatio moje novce. Meni na ebayu i na paypalu piše: seller hasn't accepted yet-na payment se odnosi. od dana kada sam ja to naručila prošlo je vec 8 dana, a prodavaču sam slala mail i on ne odgovara a isto tako ne mogu otvoriti case na ebayu pošto on nije prihvatio novce.
Na paypalu mi kraj poruke da prodavač nije potvrdio plaćanje stoji ponuđeni cancel za kliknuti, pa me zanima što će se dogoditi ako kliknem na to? Dal se onda meni moji novci vraćaju ili šta? I na koji način da ja uopće dođem do novaca?
Vratice ti se novac na karticu za nekoh 2 do 3 dana. Klikni na cancel slobodno...
Ispričavam se ako je bilo ovo pitanje.
Odavno (2god) nisam primao novac na PayPal ali račun imam oko 5 godina. Prije sam često dobivao uplate i nikad nije bilo problema, nitko nikada nije tražio povrat novca ni ništa. Znači uredan sam.
Danas primim neku cifru i vidim da je status pending, da će mi novac biti raspoloživ 21.5, znači za 30 dana. Kako da ubrzam taj proces da ne moram čekati 30 dana od svake uplate?
Znam da frend kad dobije novac sa 99designsa na pay pal može podići taj novac nakon par dana.
To se samo mice kad uspustavis neodreden broj prodaja
Hitno pitanje !
Da li mogu napraviti narudzbu placati paypalom i novce uplatiti tek nakon sto sve narucim?
Tj mogu li se novci nakndadno uplatit ili paypal odbija narudbu ako nema novca na racunu ?
Na PayPalu, odnosno na kartici trebas imat novčana sredstva, dostatna za tu narudžbu, u protivnom će ti pokušaj narudžbe biti odbijen.
Prodao sam LoL account preko jedne stranice i sad mi trebaju platit na paypal.. malo veci iznos 350 USA.. ali ovo mi je prvi put da mi netko uplacuje na paypal.. sta mislite, hoce li biti problema ?
Problema kojeg tipa....
Takoder ni da nemas nebi trebalo bit problema..
Prodao sam LoL account preko jedne stranice i sad mi trebaju platit na paypal.. malo veci iznos 350 USA.. ali ovo mi je prvi put da mi netko uplacuje na paypal.. sta mislite, hoce li biti problema ?
Ja dajem 10 kuna da nebude.
Tko skuplja pare?
Zato sto sam radio prodaju preko Playerup stranice i Middleman-a.. kaze mi covjek da je payment u queue jos, vec 10 dana
Sta je rekao :
"Your payment still shows it's in queue. This should be processed shortly which is why we have no further update at this time."
Edit : Imam povezanu karticu sa paypal racunom
Do paypala nije sigurno.
Ovako,imam neki problem sa naruduzbom sa ebaya,narucio sam punjac,koji naravno neradi,platio sam ga oko 6$ i sad trazim refund,kazu vratit ce mi novce kroz 3 dana,prodje 3 dana nista,otvorio sam novu temu u "dispute center",el moram jos sta napraviti ?
Pricekaj jos pa budes videl
Što se tiče poreza i Paypala, jesam li ja "obavezan" platit porez na svaku transakciju koja ide preko mog Paypal računa ( slanje i primanje novaca preko Paypal balansa ) ili samo na novac koji withdrawam na bankovni račun?
Stavio sam na pay pal devizni racun, na kojem imam eure. No mogu imati i dolare. E sada, sta trebam napraviti da ne plačam one konverzije? Pišete kada je riječ o tekućem kunskom računu i pay palu, no što u oom slučaju?
Ista stvar bez obzira koja valuta je u pitanju. Prebaci da ti banka vrsi konverziju ako je uopste ima.
Kako mogu znati dali mi su mi i ako da kolika sredstva za knoverziju?
To za banku, jeli to u account settingsima paypala? To nemogu uopće nać.
My Account -> Profile -> My Money -> My preapproved payments -> Update -> See Available Funding Sources (or Set Available Funding Sources) -> Conversion Options (for card you'd like to change this option)-> Bill me in the currency listed on the seller's invoice -> Submit
Ako koristiš novi paypal interface ovako, a za stari interface je objasnio kolega iznad.
E... Al ja nemam payment settings... Confused
Nemam,sad sam pogledao. Ispod broja telefona nema ništa.
EDOT: Nasao, nije ispod broja, nego u sljedečem jezičcu činimise...
Onda uopšte nemaš nikakvu karticu lijepo povezanu sa paypalom.
Pomoc!
Znaci dobio sam prije neki dan mail od PP da mi je racun limited, zbog "kršenja nekih od pravila" te ne mogu primati niti slati novce 180 dana, nakon toga cu dobit obavijest o tome kako povuci novce...
Da li je netko imao ovakav slucaj i da li se ista moze poduzeti.
Prevara vjerovatno... Nista ne klikci na mail vec otidji na paypal direktno ali 99,99% da je prevara. Nikad cuo ni vidio....
Nije prevara, i na paypalu imam tu obavijest... :/
de iskopiraj sta tacno pise....
Ovako imam problem sa povezivanjem "visa" kartice sa paypal-om,prije 2 dana sam kupio karticu uplatio sam nesto novca na nju,jer sam cuo da tako treba,ali kada sam pokusao da povezem karticu sa paypalom izbaci mi u crvenom okviru pise:Sorry, we can't link this card. Please try linking a different card to your account.
Nezz sta sam pogresno uradio? Kucao sam sve sto je trazilo na paypalu:broj kartice,datum isteka kartice,CSC kod
Ako neko moze da pomogne.Hvala unaprijed