Kako se vrati na Eng??? Ne znam jesam li ja sljep, ali ja ne vidim tu opciju.
Također, kako mu postavim default gdje da mi downloada. Sada sve sprema uvijek u download direktorij...osim ako ne kliknem na "spremi kao".
Kako se vrati na Eng??? Ne znam jesam li ja sljep, ali ja ne vidim tu opciju.
Također, kako mu postavim default gdje da mi downloada. Sada sve sprema uvijek u download direktorij...osim ako ne kliknem na "spremi kao".
Kliknes na onaj "kljuc" skorz desno gore malo ispod X i odes na opcije.
pod opcije odes na karitcu napredno malo skorals dole u vidit ces plaivim slovima da pise Preuzimanja. Kliknes na pregledaj i naredis gdje zelis da ti se skida.
EDIT: isto tu malo jos ispod ti se nalazi WEB Sadrzaj tu kliknes na promjeni postavke fonta i jezika. Kad ti se otvoti kliknes na jezici i promjenis na Engleski
Nisam vidio skrol!!! :) Zato mi je falilo pol opcija! Hvala!
A dole kada mi se skidaju stvari su mali "tabovi" pa samo vidim "Preostalo sekundi..." i ne vidim nikad kolko. Kako to proširiti? Ovako nema smisla.
CTRL+J i otvori ti novi tab sa preuzimanjima. Tu pise kojom brzinom skida, koliko je jos ostalo i odatle mozes otvotit taj file ili folder u kojem se nalazi skinuti fajl. Mislim da se ovo dole ne moze prosirit, barem ja nisam nikako uspio.
Aha ovo znam, baš sam mislio za proširivanje. Ovako je malo pointless :)
Da se nadovezem na pitanja?
Kada sa sluzbenih stranica skinem Chrome, on se odmah skine i instalira, a zelio bih ga staviti na novi i brzi disk.
Kako da promijenim odrediste instalacije?
Da se nadovezem na pitanja?
Kada sa sluzbenih stranica skinem Chrome, on se odmah skine i instalira, a zelio bih ga staviti na novi i brzi disk.
Kako da promijenim odrediste instalacije?
Zar nitko ne zna?
Pa pusti ga neka se instalira, a zatim kopiraj fileove na drugi disk.
Pa pusti ga neka se instalira, a zatim kopiraj fileove na drugi disk.
U Google-u u Program Files ima za Picassu, Earth, ali nema za Chrome...
Morati cu ih tuziti.
Ima i za Chrome!!! Instaliraj ga s ove stranice i spremit će se u Program Files.