Optima, Iskon ili T-com (SPLIT)?

poruka: 11
|
čitano: 5.671
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ovako zanima me sta bi mi bilo bolje za uzet u splitu sam.

Najjvaznije mi je da je super ping i da je veza stabilna, jer igram online igrice.

Pa evo slobodno napisite svoja iskustva, pomoglo bi da napisete i kvart.

Molim samo ljude iz splita da odgovaraju.

Hvala unaprijed. pusaaa :P

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

BUMP BUMP

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Optima, Iskon ili T-com (SPLIT)?
koliko znan, samo tcom ima dobar ping cijelo vrijeme. ja koristin bnet ali nisan nimalo zadovoljan sa uslugom jer mi preko dana veza puca i ping skace, jedino doba kad je sve stabilno je od 1 ujutro do nekih 11 ujutro, kad je zasicenost niska. Ako mislis uzet maxtv onda ih nazovi i zamoli da iskljuce interleaving, ping ti se dosta smanji.. optimu nikako, a iskon koristi iste vodove kao tcom pa bi veza trebala bit slicna, al nisam siguran.
IGN: weirdek (EU)
15 godina
neaktivan
puls4R kaže...
koliko znan, samo tcom ima dobar ping cijelo vrijeme. ja koristin bnet ali nisan nimalo zadovoljan sa uslugom jer mi preko dana veza puca i ping skace, jedino doba kad je sve stabilno je od 1 ujutro do nekih 11 ujutro, kad je zasicenost niska. Ako mislis uzet maxtv onda ih nazovi i zamoli da iskljuce interleaving, ping ti se dosta smanji.. optimu nikako, a iskon koristi iste vodove kao tcom pa bi veza trebala bit slicna, al nisam siguran.

Hvala care tako nesto sam i mislia, onda t-com!

17 godina

Kupi novi BUG (2. mj.) tamo je test ISP-eva

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Kad izlazi to?

17 godina
LVL kaže...
Mitch kaže...

Kad izlazi to?

U ponedjeljak na kioscima.

15 godina
neaktivan

Ma kako bilo da bilo uzimam t-com, 50 kn simo tamo..kvaliteta je kvaliteta, a ne da se svaki dan nerviram.

1 0 hvala 0
17 godina
puls4R kaže...

Samo T-Šrot ima dobar Ping, kak da ne a kaj s Iskon pa koriste istu infrastrukturu ovak i onak i znatno su jeftiniji itekak.{#} Inace Iskonduo Flat paket s povecanom brzinom od 5mbps/512kbps od ovog mjeseca, je za samo 150kn mjesecno ak to nisi znal možda pa je šteta kaj Iskon nije svima dostupan.{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
16 godina
neaktivan

T-com kupia Iskon tako da je to ubiti on samo sta tu smi smanjit cijene pa je jeftinije 

Provjeri jesu li ova povecanja brzine zastalno ili samo privremeno ako je zastalno po meni je "Isokn" definitivno bolji izbor

15 godina
neaktivan

Ajde neko ko ima iskon napravi test na pingtest i postaj tu pls.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice