Zna li tko koji bi uzrok ovoga mogao biti?
Najviše šteka na bugu i engadgetu, prije je sve glatko islo :S
Zna li tko koji bi uzrok ovoga mogao biti?
Najviše šteka na bugu i engadgetu, prije je sve glatko islo :S
Meni je na 11.10 barracuda radilo super,a kad sam stavio 11.50 onda je štekalo....
Ali zato na FF 4.0 RC radi super 
Meni je sad na 11.01 i steka mi. 
Ima netko neki prijedlog?
Stavi barracudu
Moguće da je do neke od ekstenzija, probaj gasit pa vidi jel bolje, i probaj ispraznit disk cache.
Moguće da je do neke od ekstenzija, probaj gasit pa vidi jel bolje, i probaj ispraznit disk cache.
isprobao i jedno i drugo ali opet isto.
stavi si mozillu...kraj price
sad sam chrome probao i na njemu je sve normalno, cini se da cu se zadrzati na njemu dok ovo ne rjese
@mariocroatia78
je pa da svaki put cekam 6 sek(a kad instaliram par ekstanzija sigurno i 10) da se pokrene...
a operi treba 3 sek sa nekih 10-ak ekstanzija, a chromeu 1 sek 
sad sam chrome probao i na njemu je sve normalno, cini se da cu se zadrzati na njemu dok ovo ne rjese
Pa meni sasvim normalno scrolla, tako da je nešto do tebe, ne do njih, i ja sam također još uvijek na 11.01.
Mozda njima steka zbog flasha nek stave ABP
Skin Operu 10.00,kod mene radi u fullu,ova nova opera ima kod sebe puno bagova,mozda je tek u sledecem update odrade kako valja
evo instalirao operu 11.00 i isto.
Kasnije sam isao gledati koliko rama zauzima, kad ono pise ~400 MB 
Malo mi se to previse cini...
EDIT: sad sa 4 taba otvorena zauzima ~373 MB
Ma mozilla mi je najbolja na koji god da pretrazivac koristim nekako mi nepase nikako.
I nikad nisam imao problema sa njom .
evo instalirao operu 11.00 i isto.
Kasnije sam isao gledati koliko rama zauzima, kad ono pise ~400 MB 
Malo mi se to previse cini...
EDIT: sad sa 4 taba otvorena zauzima ~373 MB
1.Uključi smooth scroll - \ctrl+F12\Advanced\Browsing\Kvačica na Smooth Scrolling
2.Očisti cache memoriju
3.Ako to ne pomogne, napravi potpunu deinstalaciju sa Revo Uninstallerom, pa ponovno instaliraj operu.
4.Opera jednostavno neke stranice ne prikazuje najbolje, ali nije to krivnja opere. (na bugu zna štekati)
5.Instaliraj si mozillu(stavi par add-onova), surfaj tjedan dana, nakupi smeća , pa otvori 4 taba i onda nam javi koliko firefox zauzima rama. (vrijedi i za chrome!)