- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Koristim Operu 12.12 i danas mi je počela neispravno prikazivati FB i Twitter, očistio sam sve sa Ccleanerom i u samoj Operi sam obrisao sve cookiese i sve osobne podatke, opet isto. Od ekstenzija imam WOT, Last Pass, X Notifier, Ghostery, SocialReviver i Download You Tube Videos as MP4.
Upravo sam updateao za testirati i sve je u redu. Probaj privremeno disable-at ekstenzije.
Ja jedino imam problem s uploaderom na facebooku, pa koristim touch facebook za uploadati slike.
Međutim, meni je na bugu logo foruma iz 10 pokušaja učitalo. Vjerojatno ima nekih problema s komunikacijom. Tebi neće css, meni sliku....
Koristim Operu 12.12 i danas mi je počela neispravno prikazivati FB i Twitter, očistio sam sve sa Ccleanerom i u samoj Operi sam obrisao sve cookiese i sve osobne podatke, opet isto. Od ekstenzija imam WOT, Last Pass, X Notifier, Ghostery, SocialReviver i Download You Tube Videos as MP4.
to mi se događalo,al ne mogu se sjetit kako sam riješio,moguće da sam reinstalirao operu ili prešao na drugi browser
Koristim i Chrome, na njemu je sve u redu što se toga tiče. Probao sam čak i sa reinstalacijom svih ekstenzija, ne vrijedi. Probat ću još sa reinstalacijom same Opere pa javim.

Riješio sam problem sa reinstalacijom Opere ali se potom pojavio drugi problemčić , ne mogu više doći do teme koju sam imao na Operi, stranicu sa koje sam je skinuo, my.opera, mi sada stalno prebaci na defaultnu Operinu stranicu s temama. Zna li netko zašto?
Šta samo vidiš zanimljivo u toj operi koristi mozilu i nemas problema sa nicim jedino sto se neki zale da je sporija od chrome a u stvari spora je onom kome je komp u rasulu
Šta samo vidiš zanimljivo u toj operi koristi mozilu i nemas problema sa nicim jedino sto se neki zale da je sporija od chrome a u stvari spora je onom kome je komp u rasulu
Upravo sad probavam Mozillu i vidim da su ju pošteno sredili, meni je brza kao i Chrome. Chrome sam koristio 3 godine i nemam više živaca za njega, zadnjih godinu dana mi troši procesor ko mutav, na start up-u ga zakuca na 100% samo tako, često i pri otvaranju novih tabova. Mozilla me za sad ugodno iznenadila i mislim da ću ju koristit do daljnjeg.
Nisam imao problema sa krivim prikazom facea na 12.12 od ekstenzija imam noads advanced, wot, gmail checker, adblock, Download You Tube Videos as MP4.
Vani ti je 12.13 RC pa probaj nju.....
http://my.opera.com/desktopteam/blog/
Btw genius ja isto tako ne vidim što ti vidiš zanimljivo u firefoxu..... :p